Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.10.2009, 15:04   #661
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1098 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Ayrıca Mehmet Altuntaş Abimizi belkide hayatında hiç görmedin.Onun müslümanlığınada laf söyleyemezsin CLEY! sadece mehmet abiyi değil burda akp yi eleştiren herkese laf vuruyorsun ! ayetlerimizi buralara alet etmende çok yanlış!
bu ayeti yazmakla bizleri resmen fasık yerine koydun!
fasık'ın anlamını bilmeyen üyelerimiz vardır belki :

Haram işleyene, günah işlediği bilinene, açıktan günah işleyene fasık denir. Mesela namaz kılmayan, içki içen, kumar oynayan, yabancı kadınlara bakan, hanımını, kızını açık gezdiren fasıktır.

Eğer o lafı bana vurduysan Elhamdulillah 5 vakit namazımı kılıyorum ve fasık kimseyi tanımlayan günahlardan hiçbirinide işlemiyorum!
kendi şahsım adına konuşuyorum hakkıma girdin HAKKIMI HELAL ETMİYORUM sana!
Kul hakkınında Allah katında affı olmadığını hatırlatırım . .
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 19:18   #662
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ayrıca Mehmet Altuntaş Abimizi belkide hayatında hiç görmedin.Onun müslümanlığınada laf söyleyemezsin CLEY! sadece mehmet abiyi değil burda akp yi eleştiren herkese laf vuruyorsun ! ayetlerimizi buralara alet etmende çok yanlış!
bu ayeti yazmakla bizleri resmen fasık yerine koydun!
fasık'ın anlamını bilmeyen üyelerimiz vardır belki :

Haram işleyene, günah işlediği bilinene, açıktan günah işleyene fasık denir. Mesela namaz kılmayan, içki içen, kumar oynayan, yabancı kadınlara bakan, hanımını, kızını açık gezdiren fasıktır.

Eğer o lafı bana vurduysan Elhamdulillah 5 vakit namazımı kılıyorum ve fasık kimseyi tanımlayan günahlardan hiçbirinide işlemiyorum!
kendi şahsım adına konuşuyorum hakkıma girdin HAKKIMI HELAL ETMİYORUM sana!
Kul hakkınında Allah katında affı olmadığını hatırlatırım . .
Altuntas abi ile birçok kez görüştüm. Bikaç saat önce de beraber maç izledik. Ben kimsenin müslümanlığını sorgulamıyorum. Ne sana ne altuntas abiye bir sözüm yok. Bu maili hazırlayan kim ise sözüm onadır.
Alt 18.10.2009, 22:23   #663
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu mesele ne Tayyip Erdoğan'ın ne Ahmet Altan'ın ne Orhan Pamuk'un meselesidir..

bu ülkenin genel sorunudur..Erdoğan şunu demiş Altan bunu demiş bunu tartışmanın anlamı yok.. Kimse de kimsenin avukatı değil.Kimse diğerinin sözlerini açıklamak zorunda da değil.

bu Ülkenin yargısı var mahkemesi var savcısı var..bilinçli vatandaşları da var.. Sorunlu bir ifade varsa ( ki var) mahkemeler herkese açık..Akp ye kapatma davasını açanlar aynı ifadeler için boş durmazlar zaten..

Akp süreci iyi yönetti ya da kötü yönetti tartışılır.. bakalım hep bereber göreceğiz..
Alt 19.10.2009, 03:34   #664
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 22:07

Tecrübe Puanı: 808 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birakindaa pismannn olalimmm artikkk allah askinaaa........
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2009, 21:21   #665
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Kürt sorunu yokmuş mu muş... Kürtler pkk'yı desteklemiyorlarmış mış mış..

Siz onu benim külahıma anlatın..!
Desteklemiyor evt sadece teröristler geliyor diye sınırda toplanıp silah zoruyla halay çekip zılkıt atıyorlar...Geberiklerine şehit diyorlar, ele başının posterini açıyorlar fazla bişey yapmıyorlar demokrasi istiyorlar...

Biz napıyoruz bayrağımızı yakıp askerimizi vuran eşkiyalarla pazarlık ediyoruz..!

Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2009, 21:39   #666
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1087 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Devlet içinde Devlet yaratin , adi Demokrasi olsun . Acilin bakalim nereye kadar ...
Alt 20.10.2009, 22:24   #667
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Utanacak birisi varsa, yüzde 47 ile secilmis birine "asalak" demek herhalde.
daha önemlisi helallesilmesi zor bir kul hakkına giriyor.
Bu en basda millete hakaret...milletin iradesine bile saygi kalmamis...
Önemli degil, herkes kendinde ne varsa onu satar.

"Ne mutlu Türküm diyene" sözüne karsilik,sadece T. Erdogani hakli buldum.
Almanyada yasayan türk olarak, nasil heryerde "ne mutlu almanim diyene" sözünü görmekden duymaktan hoslanmazsam,Türkiyede de hoslanmiyanlar olabilir.
hem yegane mutlulugun " türküm demekten " gecmedigi de bi gercek.
Bakin Kuran ne diyor, bilirsiniz ama hatirlatmak isterim:
"Salih amel isleyen, Ve ben Müslümanlardanim diyenden daha güzel sözlü kim olabilir?...(Fussilet ,33)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sadakte!

Ben utanılacak bir şey yazmadım yine diyorum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözünden rahatsızlık duyanların türklüğünden şüphe ederim almanyada elbetteki alman vatandaşı ne mutlu almanım diyecektir bundan daha doğal ne olabilirki bizler avrupaya calışmaya gitmişiz onları kendimize tabi tutmaya değilki Asıl utanması gerekenler bizleri avrupaya mutac edenler şanlı türk akerinin şehitİne kelle diyen 35 bin sivil ve askerimizi hunharca öldürenlerin elebaşısına bebek katiline sayın öcalan diye hitap edeni destekleyenler utansın secim meydanlarında vaat ettiklerini unutan A:K:P yalanla dolanla hükümet oldu yapamayacağın sözü niye verdin ne mecburiyetin vardı sayın tayyip efendi kafana silahmı dayadılardı? emekli dul ve yetimi ac sefil yaşamaya terk edeni destekleyenler utansın milletin oy verdi diye sayın tayyip erdoğanının bütün bu yapılan yanlışları nasıl görmezden gelebilirizki?bende sizi milletin iradesinin %53 saygısızlık yapmaklamı suclamalıyım?bende sizi sayın gurbetsokakları bana hitap ettiğiniz gibi asalaklıklamı suclamalıyım tabiki hayır çünki terbiyem müsait değil sizin seviyenize inemem

Alt 20.10.2009, 22:34   #668
abdulvahid
Yiğido

abdulvahid - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdulvahid Şuan abdulvahid isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2012 11:51

Tecrübe Puanı: 567 abdulvahid FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Demokratik açılımın desteklenmesi taraftarıyım.
Şimdi -başını aydın doğan medyasının çektiği basının kuyruk acısıyla doldurduğu insanları çıkarırsak,-bu ülkede herkes bu savaşın biran önce bitmesinden,artık kan dökülmemesinden yana.
Analar ağlamasın,istiyor,
Gözyaşı dinsin istiyor,
Yöntem tartışılabilir ama bunu BOP la ilişkilendirmek,Amerikaya yamamak bu ülke hükümetini ihanetle suçlamak haddinden ziyade haksızlık olur...
abdulvahid isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2009, 02:02   #669
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 3293 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

acele etmemek lazim sanmayinki icim yanmiyor hemde kan agliyor ama orta doguda dengerler degisiyor turkiye farkli seyler pesinde kibris konusundada ayni feryatlar koptu sonucta kibrista dengeler kibris lehine donustu elindeki atesi bagrina basip birilerine sopayi gostermenin zamani geldi sogukkanli oilmak lazim diye dusunuyorum ben
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2009, 09:50   #670
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 15:51

Tecrübe Puanı: 756 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
abdulvahid Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Demokratik açılımın desteklenmesi taraftarıyım.
Şimdi -başını aydın doğan medyasının çektiği basının kuyruk acısıyla doldurduğu insanları çıkarırsak,-bu ülkede herkes bu savaşın biran önce bitmesinden,artık kan dökülmemesinden yana.
Analar ağlamasın,istiyor,
Gözyaşı dinsin istiyor,
Yöntem tartışılabilir ama bunu BOP la ilişkilendirmek,Amerikaya yamamak bu ülke hükümetini ihanetle suçlamak haddinden ziyade haksızlık olur...
Önce Kürt Açılımı dendi tepki büyüyünce adı Demokratik açılım oldu. Acaba bu açılım denince ne anlıyoruz onu merak ediyorum ? Ve öğrenmeye çalışıyorum.
Bu devlet Türk vatandaşlara ayrı yasa Kürt vatandaşlara ayrı kanun yasamı kullanıyor arkadaşlar? Edirne'den Kars'a kadar aynı yasalar işlemiyormu?
Demokratik açılım denince;

Kürdüstanı tanımak,
Kürt bölgesini tanımak(güneydoğu)
Kürtçe dile evet demek,
Kürtçe TV. Radyolar açmak,
Kürtçe okullar açmak,
Kürt Ensitüsü açmak
Kürtçe isimler takmak

İşte ABD'ninde AB'ninde ısrarla istediği Kürt Açılımı sonra Demokratik Açılıma dönüştürülen talapleri.

E eğer bunlar ülkeyi bölmeye götürmüyorsa başka ne götürür arkadaşlar? Lütfen bu ülke kupon biriktirilerek alınmadı. Düşünün yerlerde kefensiz binlerce yatan şehitlerimizi.

Yönetimi tartışılabilir ama bunu BOP la ilişkilendirmek,Amerikaya yamamak bu ülke hükümetini ihanetle suçlamak haddinden ziyade hakzılık olur...

abdulvahid

Bu kadar açık şeyler aleni yaşanırken bu kadar iyimser olmanız fazlasıyla şaşkınlık yarattı bende... Olayları son 25-30 yıl içinde yaşanan süreci birkez daha gözden geçirmenizi öneririm.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir)