![]() |
#671 |
Yeni Yiğido
![]() merderli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.05.2009 13:16
Tecrübe Puanı: 649
![]() |
![]() Bir aydır ben izliyorum adım geçiyor ama müdahale etmedim ama
dedi kodu yapılıyor, Allah aşkına sitedekiler Gümüşdereye neler yaptık Kafamızı ellerimizin arasına koyalım düşünelim.ve yazalım 1- 2005 yılı içerisinde Beldemizden 100 çocuk, Çevre Köylerden Karamehmet oğlu köyünden, Zengi Köyünden, Gazi Köyünden, Hıdırnalı Köyünden, Olukman Köyünden, Kuzören Köyünden, Alahacı ve Ovacık Köylerinden Toplam 150 Çocuk Beldemizle Beraber 250 çocuk sünnet yaptırdık bunuda gerçek Gümüşdere Sevdalılarının katkıları ile yaptık, Deniz Feneri derneğinden Sünnet olan çocukların ailelerine gıda ve giyim yardımında bulunduk, Bu yardımın yapılmasında hemşerimiz Sakarya Üniversitesinde Öğretim Görevlisi Serdar ÖZDEMİR vesile olmuştur. Sünnet olan çocukların kıyafetleri Çerkez köy Belediye Meclis üyesi Avukat Hemşerimiz Ozan GENÇ bey ayrıca İstanbul Samadıra Belediye Başkanlığından kıyafetlerin alınmasına İstanbulda bulunan Hemşerimiz Makine Mühendisi Abdullah GENÇ beyin katkıları olmuştur bu sünnet proğramının gerçekleşmesinde isismleri yazılı olanhemşerilerimize buradan teşekkürlerimi sunuyorum böyle hayırlı işlere katkıda bulunmalarını diliyorum. Bu sünnet işinin yapıldığını açıp sora bilirsiniz adı geçen köy muhtarlarına neden böyle şeylerimizdenhiç bahsedilmiyor. 2- Beldemiz Sağlık ocağı Binamız 1978 yılında köy konağı olarak yapılan bir binada hizmet ediyordu, Mevcut Belediyemiz yöneticilerinin katkıları ile Avrupa Birlğini hibe proğramından 295 bin ero bağış alınarak 3 ay gibi kısa sürede modern bir sağlık ocağı binamız yaptırılmış olup, Beldemiz ve çevre köylerin hizmetine sunlmuştur. Takip edin Basından yakında törenle resmi açılışı yapılacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Yeni Yiğido
![]() merderli Şuan
![]() |
![]() Sitedeki arkadaşlarımızda yazsınlar Gümüşdereye neler yaptıklarını ve neler yapacaklarımızı ortak akıldan bir şeyler yaparız hadi görüşlerinizi bekliyorum
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Yeni Yiğido
![]() merderli Şuan
![]() |
![]() Gümüşdereli hemşerilerim kimse alımasın bu yazacğım hikaden;
Ressam Malzemelerini almış Dikilitaştakı Güdük minarenin yanında resim yaparmış, Onun resim yapmasını izlemeye gelenler Ressama derlermişki şu renk olmasa idi, şunu şöyle yapsaydın, her gelen ayrı bir şeyler söylermiş. Ressam bir gün resim malzemelerini alarak yine aynı yere gelmiş tezgahını açmış geçen insanların ellerine fırçasını vererek duygularını tabloya ifade etmelerini istemiş resim yapmaların istemiş akşama kadar onlarca insana fırçasını vererk duygularını ifade etmesini istemişsede akşam olunca tabloda bir çizgi bile bulunmamıştır. Bilmem eleştirmek ne kadar kolay? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Yeni Yiğido
![]() oooAskin Şuan
![]() Son Aktivite: 23.02.2008 23:16
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Herkese Selam yaklasik 1 saatir 66 sayfayi okudum.
sonunda adisli birilerini buldum Ben KEMAL DÜZARDIC Dedem (güzelmehmet)Hasan Hüseyin Düzardic ,Babam Turan Düzardic -Belediye Baskani Halil Selvi(halen baskanmi bilmiyorum ![]() Herkese Selamlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() iyi forumlar iyi eglenceler ![]() Alıntı:
![]() nerelerdesın ya ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() selam adıslılılar
yaklaşık iki haftadır siteye giriş yapıyorum burda olanlar inanın beni çok üzdü olana çare bulunmaz kişiler önce kendilerini eleştirmeli bence geçmiş olayları veya kişileri eleştirmek ne bizlere ne belediyemize hiç bir fayda getirmeyeceği gibi insanların birbirinden kopmasına neden olacaktır.bizler gümüşdereliler yada adıslılar ne derseniz deyin burada bir araya gelerek aklı akıldan üstündür ata sözünü kendimize örnek alarak gelin beldemiz için yapılacak ne varsa ortaya koyalım falan böyle yaptı filan böyle yaptı dedikodularını bir kenara koyalım .Şu bir gerçektir doğru birdir ama yinede herkesin kendine göre bir doğrusu vardır hata yapan kişi veya kişilere sorsan belki hiç art niyet düşünmeden doğru olduğunu düşünerek yapmıştır hiç bir kimse kötülük düşünerek bir toplumun vebali altına gireceğini tahmin etmiyorum insanların hataları kendini bağlar ama bir toplumada zarar verir lütfen burada ahmedi mehmedi aliyi veliye eleştireceğimize birbirimizin kalbini kıracağımıza beldemiz için oradaki insanlar ve beldemiz dışında bulunan hemşehrilerimize nasıl yardımcı oluruz bu insanların cehaletten kurtulması birbirine kaynaşması için ne yapabiliriz? Beni en çok üzen nedir biliyormusunuz tahminlerime göre tam bilmiyorum ama toplam 450 500 hane belkı daha fazla bir nufusumuz var ama okuyan bir yerlere gelebilen çok az belki iki elin parmakları kadar insanımız var başka köylere bakıyorum 30 40 hane köy onlarca okumuş bürokraside siyasette yer alan kişiler var . Biz hatayı nerde yaptık deyip o hatadan ders çıkaracağımıza burada bile birbirimize hakarete varan sözler söyleniyor LÜTFEN ! seviyemizi düşürmeyelim ben bir adıslı olarak adıslı olmaktan herzaman gurur duydum ve duyuyorum sözümü Rahmetle anarak sultan Abdulhamit Hanın meşhur bir sözüyle bitirmek istiyorum. HİÇ BİR İHTİLALCİ yada (NİFAKÇI) YIKMAKTA GÖSTERDİĞİ BAŞARIYI YAPMAKTA GÖSTEREMEMİŞTİR. saygılarımla Orhan seni burda görebilmek güzel herzaman bekleriz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Yeni Yiğido
![]() merderli Şuan
![]() |
![]() tURAN gADAŞ GÖRÜŞLERİNE KATILIYORUM
AMA BİR AYDIR İZLİYORUM DEDİKODU BAŞKA ŞEYLER YOK NASILSIN NE VAR NE YOK DAHA ÇOK GÖRÜŞÜRÜZ GARDAŞ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Yeni Yiğido
![]() oooAskin Şuan
![]() Son Aktivite: 23.02.2008 23:16
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Selamlar, hayirli sabahlar herkese.............
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||||
Yeni Yiğido
![]() doğankuyumculuk Şuan
![]() Son Aktivite: 01.06.2008 18:12
Tecrübe Puanı: 640
![]() |
![]() Alıntı:
cunku sen faydalı bırı olmasaydın bu belde de 15 sene kalmazdın mutlaka senın bır ozellıgın vardır ben kalıplasmıs sozler bılmem ressam ısınden anlamam dedıgın dogru senı elestırenler nerdeler onlar senle beraber o beldeye gırdıler ben bakıorum onların hıc bırı o beldede yok olduklarını goruorum senı elestıren ınsanlar faydalı bırı olsalardı orada kalırlardı gumusdereye faydalı olurlardı sımdı hıc bırı beldede yok sebebsız nedenlerle beldeden ayrılmıs olabılırler gerek yok kımsenın kımseyı kırmasına herkes yanlısını anlasın duzeltmeye calıssın baska yolu varmı bunun varsa onerılerını sunsunlar herkes de ona gore hareket etsınler sen gene ıyısın ıyı oldugunu dusunuorum sende 25 sene sonra memurluk yapıpta ınsallah fesini cıkarmazsın !!!! SaYGıLaR...... İsMaİL DoĞaN ![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Yeni Yiğido
![]() doğankuyumculuk Şuan
![]() Son Aktivite: 01.06.2008 18:12
Tecrübe Puanı: 640
![]() |
![]() herkese iyi aksamlar
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |