![]() |
#6791 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönül3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 20:54
Tecrübe Puanı: 735
![]() |
![]() METİN BAŞKA ŞEY DINLESEYDİN ÇOK ŞAŞARDİM
![]()
![]() |
#6792 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1460
![]() |
![]() Veysel ULUAĞAÇ... SENİN İÇİN ÜÇ BEŞ KİŞİ VURMAM MI LAZIM YAR...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6793 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5493
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kıvırcık Ali Bir Selam Sal Gün aksama döndü gülüm Bir selam sal sabah olsun. gökte bulut yandi gülüm bir selam sal sabah olsun. Ince ince egir beni sev yeniden dogur beni ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun..... Benim türküm baska türkü söylüyorum baska türkü yitirmisim evi barki le bir selam sal sabah olsun bir selam sal günes dogsun.........
![]() |
#6794 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2229
![]() |
![]() Ali KINIK-KORKUSUZ ÇATLI
Makamını adını rütbesini attı Ne huzur aradı ne evinde yattı Korkak degildi erkekti erkek Katillere silah çatlı O kavgalarda hep yalnızdı Nice oyunları o geldi bozdu Dünyanın düzenine restini çekti Kaçaktı ve kuralsızdı Yiğit olanların sonu olmaz Talihide gülmez yüzüde gülmez Varsın onu öldü sanan sansın KAHRAMANLAR ÖLMEZ ÖLMEZ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6795 |
Navigator
![]() YAVUZ BINGÖL
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] AY BALAM KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN?
![]() |
#6796 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Osman ÖZTUNÇ-KAHROL AMERİKA KAHROL İSRAİL
Yüce rabbim nefesime nefes ver kahrol Amerika kahrol İsrail… Ey aziz milletim sesime ses ver kahrol Amerika kahrol İsrail… Her dini İslam’a çile mukaddes rabbimin bir lütfü ihsanı olsun. Es… Es bakalım zillet dört yanımdan es Nuh şaşırsın kalsın bir tufan olsun… Bir gün bu hesabı göreceğim bil kahrol Amerika kahrol İsrail… Sen ki küfür küfür dönsen başımda zalimden bir zulüm densen başımda… Ben Musa’yım firavunsan başımda alınan o başın zamanı olsun… O gün ey Müslüman gözyaşını sil. Kahrol Amerika kahrol İsrail… Ey halkım Allah-u Ekber’de diril hünkâr-ı âli gibi bir erde diril… Öl ama öldüğün o yerde diril. Diril küfrün dine amanı olsun. Dikilir dudaklar kesilir o dil. Kahrol Amerika kahrol İsrail… Doğrul kalk yiğidim yürü sen. Özünü kin gözünü kan bürüsen. Türklük ateşinden alev sürüsen. Kıyamet gününde yansın bu kandil. Kahrol Amerika kahrol İsrail… Ze-mahşerim ülkücüyüm bilin lan, vücudumu dilim dilim dilin lan, adımı soyadımı da silin lan kanı kanın yıkadığı an olsun... Çal sur düdüğünü durma İsrafil… Kahrol Amerika kahrol İsrail… Ze-mahşerim der siyaset gütmem ben. Ölsem muhannete minnet etmem ben. Unutmayın KULA KULLUK ETMEM BEN… Kahrol Amerika kahrol İsrail… |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6797 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4554
![]() |
![]() Kara tren
Yavuz bingöl
![]() |
#6798 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 798
![]() |
![]() hiiiiiiiç..................... ...........
![]() ![]() |
![]() |
#6799 |
Navigator
![]() Yavuz Bingöl
Nisan Yağmuru Bir Nisan yağmurunda Islandı soldu gönlüm Sarı sarı yapraklarla Ay düştü soldu gönlüm Tam gemiler kaçtı derken Turnalar uçtu derken Sen çıkıp gelsen Bir Nisan yağmurunda Islandı yandı gönlüm Sarı sarı yapraklarla Ay düştü soldu gönlüm Tam gemiler kaçtı derken Turnalar uçtu derken Sen çıkıp gelsen.........
![]() |
#6800 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Asım YILDIRIM-TÜRK OLMAK Aslında çok şeydir, Türk olmak. Türk olmak, Osmanlı'nın borcunu ödemektir. Hovarda babanın borçla yaşayan evladı gibi. Kosova'da ve Bosna'da, Batı Trakya'da ve Makedonya'da bilmem kaç asır geçmişte kalan meselelerin hesabını vermektir. Türk olmak; - Kıbrıs'ta, - Hocalı'da, -Anadolu'da ve Balkanlar'da soykırımına uğrayıp, karşılığında yapmadığın soykırımıyla suçlanmaktır. Türk olmak; - faşist olmaktır, vatanına, milletine, bayrağına, tarihine sahip çıktığında. - demokrat ve çağdaş olmaktır, vatanına, milletine, bayrağına, tarihine sövüldüğünde. Türk olmak; - lisanının Avrupa'da yasaklanmasıdır ve yine Türk olmak kendini ve derdini anlatamamaktır. - Avrupa'da hor görülmektir Türk olmak, - ataların bir çok asır önce Viyana'yı kuşattığı için ve hoş görülmemektir- tabii ki - sadece kuşatıp; Napolyon gibi bütün Viyana'yı yakmadığın için. Türk olmak; - Selanik'te Pontus Anıtı'nın, - Viyana'da çiğnenen yeniçeri minberinin ve - Malta'da papazın üzerine bastığı Türk bayrağı heykelinin önünden geçmektir. Türk olmak zordur, çetindir ve eziyetlidir. - üç kıtadan dönüp, - bir küçük yarımadada misafir muamelesi görmektir. - sayısız imparatorluk kurmak Türk olmaktır, - aynı zamanda sayısız imparatorluk yıkmak da Türk olmaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|