|
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evett bende ayni şeyi diyecektim teşekkürler
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ****ANLAYA BİLİRMİSİN?****
Bir şeyler anlatsam sana Anlamlı veya anlamsız Dinlermisin beni? Yada bir şeyler sorsam sana Mantıklı veya saçma sapan alakasız Cevap verirmisin sorularıma? Yada gözlerim ansızın dalıp gitse uzaklara Aklım bir düşünceye takılıp kalsa Düşlerim karmakarışık bir haldeyken bile Anlaya bilirmisin beni? Alintidir:
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gölgelerde kalan umutlarimiz
kaçarken kızılllığımdaki tebessüm, çoğalıyor gönlümdeki sevgi, mutsuzluğa sitemdi uykularımın kaçışı, gölgeyle anlattim masalımı.... kara bir hayattı, eskimeyen utanmazlığımın, ahında kalan hükümsüz, kara kaçışlarıydı dünyam... su yolunu bulsada, kaybolurdum yasaklarında, mülteci bir tortu kalir belleğimde, vakitsizce, otekileşerek... ne yalnızlıklar yaşadım, iz’siz yolların yolcusuyken, mevsimleşir dururdu yüreğim, ürkerek ve mırıldanarak... bedenler yorgun, ruhlar sarhoş, gidişlerinle, prangalaşır yürekler... oysa, düşlerimi gittiğin yerde bırakarak, topladım benliğimi sevgi tadında, hüzünsüz bir hükme inat, yol aldım akşamlara..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ***NASILSA CENENNEM***
***SENDEN SONRASI**** ***KÜLLEREDE DÜŞSEM*** *****ATEŞİM SEN OL***** Gardaş mahlaslı bir isim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Attila İlhan'a Nazire
"Duvar"’dı, orta yerimizden bölen bizi, "Sisler Bulvarı", dağılmıştı gecenin kollarında. "Yağmur Kaçağı", yağmura kaçmıştı bu defa. Ve "Ben Sana Mecburum", sona mecbur olmam gibi. "Bela Çiçeği", saksılardan balkona inen. "Yasak Sevişmek", konuşmak gibi, ölmek gibi. Yasak... "Tutuklunun Günlüğü"’dür, raflarımda tozlanan. "Böyle Bir Sevmek", hiç olmadı. "Elde Var Hüzün", sen çıktın, ben bölündüm. "Korkunun Krallığı", saraylarda hüküm süren. "Ayrılık Sevdaya Dahil", hayata hariç. "Kimi Sevsem Sensin", on ikiye bölünmüş şiir gibi... Orhan KARAHAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yasaklı
![]() Tekin Barlas Şuan
![]() Son Aktivite: 15.12.2008 14:50
![]() |
![]() BiLMeK iSTeRiM
Çok görme ömrüme yarınlarımı, Beni hiç sevdinmi?-Bilmek isterim. Nehirlere dönen göz pınarlarımı, O güzel elinle silmek isterim. Perişan halimi,Güldürme ele. Şu yüce sevdamı,Düşürme dile. Saklarım yaşımı,Ağlarken bile. Ben,senin yanında gülmek isterim. Kendi yaşantımdan çok uzaklaşıp, Bütün anılara adını yazıp, Seni yıldız diye göklere dizip, Yanına AŞKIM'la gelmek isterim. Gittiğin yollarda yıllarca koşup, Dua eder gibi seni konuşup, En son nefesimde sana kavuşup, Ayak uçlarında ölmek isterim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yasaklı
![]() Tekin Barlas Şuan
![]() |
![]() GiTME SEVGİLİ
mutluluğa beş kala buldum seni öyle mutsuzluklar içinde öyle biçare öyle yanlız gözlerindi tetikleyen beni uykulara gem vurdum da bir duygulara vuramadım yapamadım sevgili zaman imkansızlığa akarken sevgimiz dökülüyordu bakışlarda dudağında hasretin tadı yüreğimde deprem sancısı ellerinde güneşin sıcaklığı vardı. gitme sevgili hoyrat bakışlara satma sevgimi gitme ne olur, dur acılar bağlayıp düşlerime.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yasaklı
![]() Tekin Barlas Şuan
![]() |
![]() KIRIK DÖKÜK
Gizlice yağmura ver yüzünü Karanfil kokularıyla işlenmiş Bir şubat akşamında Yüreğimin sargılarını sök Ağır yaralıyım. Yorgun bir mevsime başlarken Eskiyen eylüllere gömüyorum anılarımı Uçsuz bucaksız okyanus ortasında Kısacık bir ayraçtı mutluluklarım Belki de biraz akşamdım Sayısız güller kanadı dikenlerimde Umutlar usul usul düşerken Her yarayı bir hüzünle dağladım Kanayan yaralarım Örselenen yüreğimde Ayrılığa savrulurken oklar Kan sürdüm gözlerimin akına |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yasaklı
![]() Tekin Barlas Şuan
![]() |
![]() SENİ SORDUM
Seni yazdım sahildeki kumlara, ismini fısıldadım içimdeki duygulara, Sordum dalgalara,Gelsin dedim -Yeter dedim... Ve sen yanlızca birtanem,,, Dinlediğim şarkılarda, Duyduğum dalgalarda, Sigaram olduğun anda, Bir hayal olup,Bir özlem olup kaldın. Seni sordum sevdalara, Göklerdeki yıldızlara, içimdeki korkulara, Gönlümdeki arzulara. Günler oldu,,, Sen gelmedin Sevgilim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yasaklı
![]() Tekin Barlas Şuan
![]() |
![]() GİTMELERİN
Bir eylül sonu gözlerimde Güneşin ellerimden kayıp Gidişi canlanıyordu Gelmelerin değil,gitmelerindi Geni son bahar eden Sonra neden; tekrar gelişlerin... Tekrar gidişlerin Gözlerin yosun yosun Ellerin güneş güneş... Nasıl yitiğim,nasıl yetimim yokluğunda Sen bilmiyorsun Hep geliyor; gidiyorsun... Yağmur misali Ardına bile bakmıyorsun... Korkuyorum bilmiyorsun Ya birgün diyorum Gidişlerin geliş olmazsa Yosunlar dalgalanmazsa Ta en diplerde Güneş bir daha düşmezse; Avuçlarıma... Mevsim hep hazan kalır Aldırmıyor Gidiyorsun... Tekin BARLAS |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |