29.11.2008, 19:41 | #681 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
Şiir Gibi
Şiir tadında, Berrak, Dupduru, Samimi, Su gibi... Çıkarsız.. Yalansız... Sevgimi verip, Karşılığında yine Sevgi istiyorum Bu hayattan ve Senden... Yaşamı Güzelleştiren , Kar beyazı Düşlerime sahip, Çkacak, Cesaretin ve İç rahatlığın var mı ? Evet ise cevabın, hiç durma !! Bu yüreğin özlemleri öyle çok ki... Aşkın kanadında uçmak, İnandığın doğrulara Cevap olmak için Gel. Her şeyimizi Kaybettiğimiz bu hayatta, Birbirimizi bularak Yeniden Başlamak için Gel ! Şiir yüreğim sana ! Şarkı gözlerim sana ! Bir ışık ol, Karartılıp kapatılan iç dünyama ! Gel ! Er’ isen Yar isen ve de yalnız Benim isen Gel... El ele, gönül gönüle Şarkıdan Türkülere Türküden Şiirlere Ne varsa bize dair Yaşadığımız ve Yaşayacağımız her değere Göğsümüzü gere gere Hakkın huzurunda Duracak İç rahatlağın varsa ! GEL... GEL.. Ya da Sen çağır ben gelirim... |
29.11.2008, 19:49 | #682 |
Yeni Yiğido
kartane Şuan
Son Aktivite: 02.01.2009 18:25
Tecrübe Puanı: 591
|
gerçekten çok güzel ellerinize sağlık
|
29.11.2008, 19:51 | #683 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
|
NANIYORUM
Yıldızların ne kadar parlak olduğuna inanıyorsam, Gökyüzünün de ne kadar yüksek olduğuna inanıyorsam, Ve ölümün ne kadar yakın olduğuna inanıyorsam, Bilki seni sevdiğime de o kadar inanıyorum, Eğer inanıyorsan sende yıldızların parlaklığına , Gök yüzünün de ne kadar yüksek olduğuna, Ve ölümün ne kadar yakın olduğuna inanıyorsan, Sende beni seviyorsun !!! İNANIYORUM........ |
29.11.2008, 19:51 | #684 |
Yeni Yiğido
kartane Şuan
|
Yalnızlık
Yalnizlik nedir bilirmisin arkadas?İ‚Â Boslukda dolanip, sonsuza dogru Kendini kaybetmis, söyle bilirmisin? Bombos hersey, ne yapsan anlamsiz Zamansiz yasamak, nasil gecer bilirmisin? Umutsuz hayata bakis, anlam bulamamak Karanliklar icinde hevessiz, nasil düsündürür bilirmisin? Bir gün gelir, dostun bile kalmaz Akar sular sürükler seni acimasizca, götürür seni yalnizlar diyarina Hele geceler uzar uzar, karanlik geceler, Icin burkulur yalnizliginda, yaninda biri olmayinca Dilersin Allah`tan hayat arkadasi ömür boyu icin, Kirilir kalbin, dileklere bile kahredersin Canyoldasini kaybetmek nasildir bilirmisin? Yillar gecer böyle, caresiz yalnizligini cekersin Nasil kader yazmis arkadas söylermisin? Karlar yagmis saclara, sen hala yalnizmisin? Sende mi, arkadas artik gideceksin? Git git sende git arkadas, zaten alismisim Yalnizlik sende giders݃©n bir gün, kara toprak, Sen bana arkadas olurmusun? Cünkü iste o zaman, bak arkadas, Yalnizligimin sonu gelmis olur!!!! |
29.11.2008, 19:52 | #685 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
|
Başkalık Vardı
Yemin ediyorum Başbuğum yemin, Gülüşünde bile başkalık vardı. Kürsüye gelirdin kendinden emin Gelişinde bile başkalık vardı. Gelip 'Bozkurtlarım' deyince hele Zelzele olurdu sanki zelzele Davudi sesinle mevzuyu ele Alışında bile başkalık vardı. Her derdini düşünürdün ülkenin Ferasetin müthiş, müthişti fenin Herkesin bildiği konuyu senin Bilişinde bile başkalık vardı |
29.11.2008, 19:56 | #686 |
Yeni Yiğido
kartane Şuan
|
Bir Çiçek Aldım
Dün gece yine yalnızdım Sokağa çıktım Ve kendime bir çiçek aldım Kendim almamış gibi yürüdüm sokaklarda Ve yalnız değilmişim gibi düşündüm Ama her gece gibi Dün gece de yalnızdım Ve kendime bir çiçek aldım Bir saat geri alınmış saatler Ben geri almadım Ve bir saat daha yalnız kalmadım Bir masaya oturdum İki çay ısmarladım Ben içtim Sen soğutdun Sana söyleyeceğim herşeyi unutdum Çok dert etmedim Çünki yoktun Dün gece yine yanlızdım Rahat ağladım Yokluğunda gizlemedim gözyaşlarımı Ve lambaları hiç karartmadım Dün gece Her gece gibi yanlızdım Sokağa cıktım Ve kendime bir çiçek aldım Sen sandım KOKLAMADIM..! |
29.11.2008, 20:04 | #687 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5465
|
Umudum Olur musun?
Ben sen gibiyim. Ya sen ben olur musun? Ben durulmak istemeyen bir nehir. Sen üzerimdeki virane sal olur musun? Açsam diyorum yüregimin Tüm kapılarını sana. Sen içeri süzülen sevdam olur musun? Darbe üstüne bir büyügü daha! Ama ben uslanmadım. Umudum Olur musun? Ben sen gibiyim. Ya sen ben olur musun? Ben durulmak istemeyen bir nehir. Sen üzerimdeki virane sal olur musun? Açsam diyorum yüregimin Tüm kapılarını sana. Sen içeri süzülen sevdam olur musun? Darbe üstüne bir büyügü daha! Ama ben uslanmadım. Ben sen gibi karanlıkta gün’ü yasadım. Bir dilenci misali soruyorum: Gün’ümdeki karanlıgı yırtan umudum olur musun? Ben sen gibi karanlıkta gün’ü yasadım. Bir dilenci misali soruyorum: Gün’ümdeki karanlıgı yırtan umudum olur musun?
29.11.2008, 20:05 | #688 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
|
Yol Verin Bana
Gecenin vurgun yemiş ayazındayım Ayın prangalarını söküyorum Ellerim kan revan Yüreğimde hasret tortusu Tutuklu düşlerim isyankâr Mızrak girmiş göğsümde Serseri bir çırpınma Bakışlarım sevdaya koşar Kurşun yemiş düşlerimin Tadı damağımda Sigaramın dumanına Sarılır sensizlik Çektikçe dolar içime Yapışır ciğerime Parmaklarım sararmış Boş kovan tedirginliğinde Ellerim zaten depremlerde Yüzümde yaşamın darbı İnsafsız düşlerdeyim Serseri mermi misali Azimle söküyorum Gecenin karanlığını Tan’ın kızıllığını içiyorum Doluyorum boynuma Senli hayallerimi Göz pınarlarımda Buz kristalleri Haykırıyorum isyanımı Geçitsiz dağlara Gecenin vurgun yemiş ayazındayım Yol verin bana |
29.11.2008, 20:09 | #689 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
|
sana gelmek istedim dün gece.
hasretin, bulutlarda bağdaş kurmaktaydı, ve kanımda da şarap vardı. mendilci çocuklar oynuyordu otobüs durağında; geçip de gözlerimdeki kalabalıklardan kapına gelmek istedim. bütün otobüsler boştu, ve bütün duraklar. adını bile bilmediğim birinin yatağındaydım, ve dürbünlüyordu gölgemi dikbaşlı bakışlar. gecenin zulasında yola çıkmıştı uğrular, ay karanlık; unutmuşum ayaklarımı kapı önünde, çalmışlar... ellerini tutmak istedim dün gece. çöplükler sokak kedilerine güneşli bir demet sunmaktaydı, ve kanımda da konyak vardı. kuş soluğu kokulu yağmurlar yağıyordu sokağına, derip de yediveren şiirleri yürek soframdan pencerene ürkek serçeler getirdim. bütün evler boştu, ve bütün apartmanlar. insancıl olan her duyguyu hesapsızca paylaşmalardaydım, ve umudun rengine bürünüyordu asi şiirler, senli yazılar. oysa,aşkını çalmaya hırsızlanmıştı ellerim birden doğdu geceye ay, aydınlık; yakalandım polise, ellerimi kesip atmışlar... gözlerini görmek istedim dün gece. bir sokağın kuytusunda ölüler kurşunlanmaktaydı, ve kanımda da votka vardı. gökyüzünde birer birer yıldızları söndürüyordu Hera. serip de bıçaklanmış uykuları urbasından, kirpiklerinin parmaklığında, gözlerinde tutuklanmak istedim. bütün mezarlar boştu, ve bütün tabutlar. karaları değil, yıldızları kuşanmalardaydım, ve tenceresinde tehlikeli şiirler pişirmekteydi sarhoşlar. zamanın bilinmezinde durmuştu bütün saatler saklamıştım cüzdanımda, şanssızlık; düşürmüşüm bilmediğim bir yerde gözlerimi, kaybolmuşlar. şimdi; ne el, ne ayak, ne de göz kaldı. gökdelenlerin görkemli şahikasının gölgelendiği yerde, baltalanmış çınar gibi ayrı düşmelerdeyim. bir ceset, şişiyor parkın ortasında yavaş yavaş kara gözlüklü, kara gölgeli adamlar yarın, onu sehpada asacaklar. başı puşilenmiş korkulardayım, ve bu gece, içkiyi böyle karıştırmamalıydım. gelemiyorum sana, yok işte ellerim, ayaklarım, ve gözlerim yok işte. göremiyorum, yokluklardayım. oysa, yüreğimizden hüzün dolu çiçekler derlemiştik; damarlarımda alkol, damarlarımda kara gölgelerin ayak sesleri; kopardılar. yetiş! bir yüreğim kaldı bende, ..emanetin. ihanetsiz soluklarla, ölü köpek bakışlarındayım. |
29.11.2008, 20:13 | #690 |
Yeni Yiğido
kartane Şuan
|
Yalnızlığım ve Ben
Yalnızlıgımla basbasayım yine Hayaller ve anılarla Yasamımı hatırlayıp Agladıgım yalnızlıgımlayım Sadece duygularımı paylasan Kader var yanımda Yalnizliga düşmüş bir kuş gibi Çaresiz kanadı kırık Yinede yılmadan ama gözyaşlarına yenilerek... Terkedilip bırakılan bir güvercin gibi Anılarımla ve kaderımle paylaşıyorum herşeyi... Çaresizligimi,umarsızlıgımı Yalnız bırakılan fakat yılmayan Kimseye muhtaç olmayan Ama aglayan... Bir dag yamacına oturmuş Geceyi ve gündüzü düşünüyorum sadece... Sadece içimi yakan ateş gibi Kıvılcımlanıp yasadıgım acı günleri yakmak istiyorum... Yakmak istiyorum ki Kül olup ortadan kalksınlar diye Beni sadece yalnızlıgımla bıraksınlar diye Düşünüyorum..... Seni düşünüyorum yinede Yılmadan bıkmadan Damla,damla dökülen yagmurlar gibi İşte yine yanaklarım ıslandı Yine aynı şey oluyor Ne zaman seni düşünsem Hep aynı şey oluyor bana Ama sen beni hiç sevmedin ki Beni yalnızlıgımla başbaşa bıraktın İimdi kuş olup uçmak isterdim Bulutlarin üzerinde Asagıya bakmak isterdim Seni görürüm diye Sevgimin bitmedigini Sana göstermek için Sensizligin acı yüzünü Sevmenin şevkatsizligini Göz yaşlarımın bile ezildigini Sana göstermek için ... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|