|
|
#6981 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gülay / İstanbul Ağlıyor.
|
|
|
|
#6982 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
Son Aktivite: 25.02.2014 13:13
Tecrübe Puanı: 841
![]() |
emreaydın-unut gittğin bi yerde
bu arada emreaydın 'ın yeni albümünün nezman cıkacagı hakkında bilgisi olan varmı arkadaslar ![]() |
|
|
|
|
|
#6983 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ferdi Tayfur
Ağlamazsam Uyuyamam Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece gizli gizli ağlamazsam uyuyamam Her sabaha umut dolu adımlarla koşuyorum Bunca çile dertten sonra hayret nasıl yaşıyorum Çok şey var anlatacak sevgiden aşktan yana Teselliye kalkışma faydası olmaz bana Öyle sevdim sevilmedim sevenimi bilemedim Kim yüzüme güldüyse onu bana dost bildim Bırakırım bu mevzuyu sonu gelmez sözlerin Bak dolu verdi ağlamam diyen gözlerin Haydi kalk sigaranı unutma burası kapanıyor Bu saatte bulamayız sigarasız sabah olmuyor............
|
|
|
#6984 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1083
![]() ![]() ![]() |
Aslı güngör Son öpücük
|
|
|
#6985 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2228
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayat dayattırken acıları :(
|
|
|
#6986 |
|
Navigator
Helin
hasretimsin. Baktığım her yerde inan sen varsın Güzellik nerede sen oradasın Herşeyinle içimde yaşayansın Bu beden nerede sen oradasın Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğim Sen benim canım hasretimsin Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğim Üzüntüm neşem canım hasretimsin Başımı bu sevdaya saldı gözlerin Nereye bakarsam orda izlerin Petekte bal gibi senin sözlerin Bir türkü dinlesem sen oradasın Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğimsin Sen benim canım hasretimsin Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğim Sen üzüntüm neşem hasretimsin Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğimsin Neşem canım sevdiğim hasretimsin......
|
|
|
#6987 |
|
Yiğido
![]() ![]() AHMET YENİYAPAN Şuan
Son Aktivite: 01.07.2009 12:28
Tecrübe Puanı: 639
![]() |
Saçlarından bir tel aldım haberın varmı yaR yaR
|
|
|
|
#6988 |
|
Navigator
Burcin
Allı Turnam Allı turnam bizim ele varırsan Şeker söyle kaymak söyle bal söyle Eğer bizi sual eden olursa Boynu bükük benzi soluk yar söyle Gülüm gülüm kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar ey Ah gülüm gülüm yar gülüm Kız gülüm gülüm turnalar ey Allı turnam ne gezersin havada Arabam kırıldı kaldım burada Ne onmamış kulu muşum dünyanın Akşam olsun allı turnam dön geri.
|
|
|
#6989 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muazzez Ersoy / Artık mum yak ara...
|
|
|
|
#6990 |
|
Navigator
Gülay
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Alyazmalim Şu gönlüme ateş düştü Ne yapayım ne edeyim Sensiz hayatı neyleyim Allı gelin telli gelin Dağlarında kar olsaydım Gelin sana yar olsaydım Dağ çiçeğim yaban gülüm Dalında bülbül olsaydım Allamışlar pullamışlar Seni ele yollamışlar Canımdan canım almışlar Allı gelin telli gelin.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|