28.12.2007, 00:39 | #61 |
Yiğido
xwst Şuan
Son Aktivite: 23.01.2010 19:43
Tecrübe Puanı: 640
|
--->: SİVAS'a DİSKO ŞART
Cok komik ya:Herseyimiz tam disko eksik Sevgili hemserim Hasan Huseyin'in bi siirinde var ya:''Diskolar verdim size tepişsenize,pikapa yes,kitaba nayn''Ah Rüzgar sacli adam olsaydin da Sivasa bi disko acsaydin ne makbule gecerdi
|
28.12.2007, 02:01 | #62 |
Yeni Yiğido
ata58 Şuan
Son Aktivite: 28.12.2007 02:03
Tecrübe Puanı: 0
|
Arkadaşlar şöyle bir yorumlara baktımda bazıları tartışmadan ziyade çatışmaya dönmüş elbetteki farklı düşünceler olacak ve elbetteki isteyen veya istemeyen çıkacak makul açıklamalarla fikirleri savunmak duruken anlamsız ve hakaretvari suçlamalar gördüm.
BİRAZ DAHA DİKKAT. KIRICI OLMAYALIM! Benim fikrime gelince bende diskonun karşısında duranlardanım,disko bir eğlence anlayışını simgelemiyor bana göre,illaki müzikli bir eğlence diyorsanız sanat müziğiyle eğlenin çokta güzel oluyor,tabiki sadece fikir. |
28.12.2007, 09:52 | #63 | |
Usta Yiğido
sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 887
|
-->: --->: SİVAS'a DİSKO ŞART
Alıntı:
|
|
28.12.2007, 09:58 | #64 |
Yiğido
KIZILCAN Şuan
Son Aktivite: 12.07.2014 21:37
Tecrübe Puanı: 718
|
Sivasımız sosyal etkinlik yönünden zayıf bir şehir.Ailelerin ya da gençlerin vakit geçirebileceği yerler yok denecek kadar az.Başkan da anladığım kadarıyla kötü niyetli bir açıklama yapmamış.Bazı arkadaşlar şiddetle karşı çıkmışlar bu fikre.Ben bu görüşlere saygı duyuyorum ama katılmıyorum.Çünkü eğlence denilince akla hemen içki,fuhuş vb.şeyler gelmemeli.Ben Balıkesir'de okudum.Balıkesir Sivas'tan çok daha küçük bir şehir.Şehir küçük olunca ister istemez canı sıkılabiliyor insanın.Nadir de olsa arkadaşlarla şehrin tek diskosuna giderdik.Maksat değişiklik ve eğlenmek...Disko bizim ya da oraya gidenlerin ahlakını bozmadı,sarhoş olmadık,ona buna sarkmadık.Zaten herkesi içeri almıyorlar.Üniversitede de çay partileri olurdu.Öğrenciler düzenlerdi.Yapılan tek şey yükses sesli müzikle oynamak.
Sivas'a disko vb.yerler açılsın diyen arkadaşlara da şu yönden katılmıyorum.Eğer Cumhuriyet Üniversitesinde öğrenciler çay partileri yapıyorsa ve eğlenebiliyorsa şehirde böyle bir yerin olmasına gerek yok zaten.Çünkü Sivas bunu kaldırmaz.Ağır konuşacağım, kimse kusura bakmasın ama Sivas'ta serseri,zibidi az buz değil.Bunlar ister istemez disko falan herneyse içeri girmeye çalışacaklar.İster istemez tantana çıkacak,insanların huzuru bozulacak. O yüzden açılsın ya da açılmasın tartışmasına gerek yok.Adam sadece kendi fikrini beyan etmiş.Yoksa açılacağı falan yok.
28.12.2007, 09:58 | #65 |
Usta Yiğido
abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1041
|
SORUN GENÇLERİ KORUMAK İSE DİSKO SORUN OLMAMLI, SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN İNSANLARIN BİR ARAYA GELEBİLECEĞİ, KAFELER PARKLAR, SPOR SALONLARI OLMALI, GENÇLER KIZ ERKEK BİRBİRİNİ TANIMALI, SAĞLIKLI İNSAN İLİŞKİLERİ İÇİN İNSANLARIN FARKLI MEKANLARDA FARKLI ARKADAŞLIKLAR KURUP GELİTİRMESİNE İMKAN TANINMALI, NASIL ERKEKLER AKŞAMA KADAR VE HATTA GECE YARILARINA KADAR KAHVEDE ARKADAŞLARIYLA OYUN OYNAYIP STRES ATABİLİYORSA AYNI ŞEYİ GENÇLER İÇİNDE , KADINLAR KIZLAR İÇİNDE İSTEMELİYİZ TABİKİ EDEBİ ÇERÇEVESİNDE, İNSANLAR BİRBİRİYLE TANIŞIP KAYANAŞABİLECEĞİ ETKİNLİKLERİN OLACAĞI HERŞEY BULUNMALI, SİNEMALAR, TİYATROLAR KAFELER, DİSKOLAR, GECE KULUPLERİ, SPOR KULÜPLERİ, İNTERNET KAFELER VB VB , İNSAN SOSYAL BİR CANLIDIR, TOPLUM İÇİNDE OLMAK ZORUNDAYIZ, KAPALI TOPLUMDAN ANCAK SAPKINLIKLAR ÇIKAR, HASTALIKLAR ÇIKAR, AMA SOSYAL TOPLUMLAR BUNLAR TÖRPÜLENİR HERKES BİREY OLMANIN İNSAN OLMANIN FARKINA VARIR, SAYGI GÖRÜR SAYGI GÖSTERİRSE KİMLİK KAZANIP KİŞİLİK BULUR, ÖZGÜVENİ OLMAYAN İNSAN HATA YAPMAYA AÇIKTIR, KORKMAYIN BU DEVLETİN POLİSİ VARSA , ZABITASI VARSA KONTROL EDER HERYERİ, DİSKODA UYUŞTURUCU VB, FUHUŞ TİCARETİ VB VARSA İŞİ O ONU BULUP CEZALANDIRMALIDIR, 3 KİŞİ KÖTÜ NİYETLİ DİYE 300 BİNLİK BİR ŞEHRİ ABLUKAYA ALMAZSINIZ, KİMİ CAMİYE GİDER KİMİ DİSKOYA O BİREYSEL TERCİHTİR, AMA HEM CAMİYE GİDİLİP HEMDE DİSKOYA GİDİLEBİLECEĞİNİ İDRAK ETMEK İSTEMİYORUZ NİYEYSE, HERŞEY YERİNDE ZAMANINDA GEREK, 18 - 20 YAŞINDAKİ İNSANIN HAYATTAN BEKLENTİSİYLE 50 -60 YAŞINDAKİ İNSANIN BEKLENTİSİ YAŞAMASI AYNI OLAMAZ TABİKİ, HER YAŞIN SOSYAL AKTİVİTELERİ VARDIR FARKLIDIR BUDA DOĞALDIR, HAYATTA SİYAHLA BEYAZIN ARASINA SIKIŞMAYIN BAŞKA RENKLERDE VARDIR YOK DEMEYİN VARDIR.
28.12.2007, 10:03 | #66 | |
Usta Yiğido
abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1041
|
--->: -->: --->: SİVAS'a DİSKO ŞART
Alıntı:
BUNU BİR DÜŞÜNÜN SEN YOK DEMEKLE YOK OLMUYOR HERŞEY MALESEF, BAZI İHTİYAÇLARA GEM VURAMAZSIN MESALA AÇLIK GİBİ İLLAKİ KARŞILANACAK
28.12.2007, 10:07 | #67 |
Tecrübeli Yiğido
ceylankimya Şuan
Son Aktivite: 12.06.2008 08:57
Tecrübe Puanı: 729
|
-->: SİVAS'a DİSKO ŞART
Konu oldukça uzayacak gibi.Ama şunu söyleyeyim Demokraside düşünceyi açıklamak suç değildir.Ama bu düşünce eyleme dönüştüğü zaman suç teşki edip etmediğine bakılır.Yani şu an herkes SİVASLILAR.NET'in sunduğu ortamda düşüncelerini açıklıyor.Saygı duyarız.
AMA DİSKO GİBİ YERLER KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE GİTTİKLERİ YERLERE HİÇBİR ZAMAN FAYDA GÖTÜRMEMİŞTİR.YANİ ZARARDAN BAŞKA BİRŞEYİ OLMAYANI SAVUNMAK NE KADAR DOĞRU SİZ KARAR VERİN? |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ceylankimya'e Teşekkür Ediyor... |
28.12.2007, 10:14 | #68 |
Tecrübeli Yiğido
ceylankimya Şuan
|
Ve size bir örnek Nano teknoloji hakında bilmiyorum bilginiz var mı? Nano teknolojiyi israil uzun zamandır kullanmasına rağmen bizde ise Bilkent Üniversitesi'nin çalışmaları sonucu daha yeni yeni adımlar atılmaya başlandı.Peki soruyorum "NEDEN HER TEKNOLOJİYİ EN SON BİZ ÖĞRENİYORUZ? Birde bu habere bakın eğlenmeyi düşünenler halimizi görsün.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
28.12.2007, 10:31 | #69 |
Tecrübeli Yiğido
ceylankimya Şuan
|
TÜRKİYE'nin sonlarda olduğu konulara bi gözatın
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
28.12.2007, 10:40 | #70 | |
Usta Yiğido
sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 887
|
-->: --->: -->: --->: SİVAS'a DİSKO ŞARTn
Alıntı:
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|