Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)

En Son İzlediğiniz Film/Filmler - Sayfa 7 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.03.2009, 10:27   #61
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4530 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların

Ben pek sinemaya gitmem ama DVD izlerim en son RECEP İVEDİĞİ izledim harikaydı
Alt 20.03.2009, 13:23   #62
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1338 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların

güneşi gördüm e gittim yok böyle bişey resmen ülkemize hakaret edilmiş bilmiyorum bu filmi izleyip de benim gibi düşünen var mı
Alt 20.03.2009, 13:39   #63
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1010 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Daha önce sinemada da izlemiştim dün gece yine izlemek istedim cok güzel flim tavsiye ederim daha önce yapılan 'Kızgın Güneş' tarzı.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 22.03.2009, 13:30   #64
YaReN
Yeni Yiğido

YaReN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

YaReN Şuan YaReN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.12.2010 19:38

Tecrübe Puanı: 0 YaReN Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

en son sinemada benjamin button'a gittim süper filmdi..

--~~BoŞ YeRe YıPRaNMaZ SEVDA,YoK YErE SoN buLmAz~~--

Sevdalımsın SİVAS Mahşere Kadar
YaReN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar YaReN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.04.2009, 12:24   #65
tatli-dilli
Usta Yiğido

tatli-dilli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tatli-dilli Şuan tatli-dilli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37

Tecrübe Puanı: 873 tatli-dilli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Günesi Gördüm

Herkese tavsiye edebilecegim bir film,
kimi zaman türkiyeye haksizlik edilmis olsa da filmde,
izlenilesi güzel bir yapim,
Oldukca komik sahneler de var,
ben böyle bir yapim beklemiyordum sahsen,
begendim...
tatli-dilli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.04.2009, 13:57   #66
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2181 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Tür : Aksiyon / Dram
Gösterim Tarihi : 12 Nisan 2002
Yönetmen : Ariel Zeitoun
Senaryo : Luc Besson , Philippe Lyon , Julien Seri
Görüntü Yönetmeni : Philippe Piffeteau
Müzik : DJ Spank , Joey Starr
Yapım : 2001, Fransa , 90 dk.

Oyuncular

Châu Belle Dinh (Baseball) , Williams Belle (La Araignée) , Malik Diouf (La Belette) , Yann Hnautra (Zicmu) , Guylain N'Guba-Boyeke (Rocket)

Yamakasi, kendi yasalarını belirlemiş, yedi varoş gencinin öyküsüdür...

Onların yeri yurdu belli değildir, çünkü her yer evleridir. Yüzlerinde tehlikeli ifadeler olsa da, hepsi güvenilir insanlardır. Binalara tırmanırlar, akıl almaz biçimde sıçrayıp, atlarlar. Grubun her üyesinin kendisine has becerileri vardır; Baseball usta bir atlayıcıdır, Araignee, ipler yardımıyla çizgi roman kahramanlarını aratmayan akrobatik hareketler yapar, Weasel bir yılan balığı kadar kıvraktır, Zichmu bütün marifetini dans ve müzikte sergiler, Rocket adı gibi hızlıdır... Bütün gençlik bu ekibe hayrandır ve taklit ederler.

Bir gün bir kaza olur... Şimdi Yamakasi grubu becerilerini hayat kurtarmak için kullanmak durumundadır.

çok güzel bir sinema en son cumartesi akşamı izledim...

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar seva'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.04.2009, 14:23   #67
beyza66
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

beyza66 Şuan beyza66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 603 beyza66 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benjamin buttonun tuhaf hikayesini ve madagaskar 2 yi film sitesinden izledim..
ikisi de güzeldi tavsiye ederim...
Alt 20.04.2009, 14:38   #68
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 806 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu aralar çok filim izledim ama gerçekten çok güzel diyebileceğim filim yok denecek kadar az. Ancak birkaç tane var.

Aşk Tutulması = Eski türk filmi tadında çok güzel bir film tavsiye edrim. Ben çok eğlenceli buldum.
Sonsuz Aşk= Bu filim 2002 yapımı Kevin Costner baş rolde oynuyor. Sıradışı ve çok güzel bir film. Hem sürükleyici hemde aşkı farklı bir bakış açısıyla anlatmış bir filim. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Ben çok beğendim.
Tetikçi(shooter) = mark walbergin baş rolünde oynadığı 2007 yapımı tetikçi filmide güzel bir aksiyon filmi bence, özellikle filmin son bölümlerindeki sahneler çok can alıcı.
Alt 20.04.2009, 14:43   #69
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2181 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu aralar çok filim izledim ama gerçekten çok güzel diyebileceğim filim yok denecek kadar az. Ancak birkaç tane var.

Aşk Tutulması = Eski türk filmi tadında çok güzel bir film tavsiye edrim. Ben çok eğlenceli buldum.
Sonsuz Aşk= Bu filim 2002 yapımı Kevin Costner baş rolde oynuyor. Sıradışı ve çok güzel bir film. Hem sürükleyici hemde aşkı farklı bir bakış açısıyla anlatmış bir filim. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Ben çok beğendim.
Tetikçi(shooter) = mark walbergin baş rolünde oynadığı 2007 yapımı tetikçi filmide güzel bir aksiyon filmi bence, özellikle filmin son bölümlerindeki sahneler çok can alıcı.
Sıradışı İzlerken insanı içine çeken bir film.Olaylardan kopmamak için tek saniyesini bile kaçırmamaya çalıştım. yaşadığımız olayları ne kadar kontrol altına almaya çalışsakda herşey olacağına varır diye düşündüren bir film...

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar seva'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.04.2009, 07:23   #70
metin 07
Yiğido

metin 07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

metin 07 Şuan metin 07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 17:45

Tecrübe Puanı: 582 metin 07 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tabiki receb ivedik 2 şahan yine yapmış yapacağını çok güzel ben size film değil de şahan daha önceleri yaptığı skeçleri tiplemeleri izlemenizi tavsiye ediyorum...
metin 07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar metin 07'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)