![]() |
#61 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1106
![]() |
![]() "Ben lanet terör kahrolsun beddualarımızla" derken; bizim beddualarımız olduğu sürece onların huzur bulamayacağını kastetmiştim. Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim kimsenin kalbini kırmak istemem.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu acı haberi duyurmak yorumlamak istemezdim hiç.
Yaklaşık 30 yıldır aynı şeyi yapıyoruz, şehitlerimizin arkasından sel olan gözyaşları, dualar klasik başsağlığı mesajları, başka ne yapıyoruz hiç birşey !!! Şehit askerlerimizin ailelerine dikkat edin iyi bakın kimler ? Varmı içlerinde üstün bürokrat kesimin çocuklarından biri ? Şu otuz yıl içinde varmı şehit düşen bu kesimin çocuklarından biri, işte beni kahreden de bu!!! Malesef ateş düştüğü yeri yakıyor. Bırakın şimdi ergenekon bilmem ne hikayesini, başarısızlıklarınızı bunlarla kapatamazsınız.!!! Ülkem içten içten kanıyor, yanıyor bunu nasıl görmezlikten gelirsiniz!!! Canı yanan siz değilsinzi tabi, o fakir fukara bin bir güçlüklerle bakıp besleyip büyüttüğü biricik evlatların aileleri.!!! Bırakın bu boş şeylerle uğraşmayı şimdi, Ülkemin en büyük sorunu bu baş belası sorununu çözün, bunu çözmekle siz mükellefsiniz !!! Ülkeyi yönetmek yan gelip yatma yeri değildir, acilen bu konuya çözüm, çare üretin !!! Bu halk oraya 550 tane insanı çözüm çare bulsun diye yolladı..!!! Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkk kılınızı kıpırtatınn birazzzzzzzzzzzz!!!!!!
![]() |
#63 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1205
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Öbür tarafta zaten ellerim yakalarında olacak bu itlerin amaaaa bu dünyada da askerde 2-3 tane gebertmezsem bende insan değilim.... Biz diyoruz ulusal yas ilan edilsin siz eyleme gerek yok beddua edin yeter diyorsunuz... Öbür tarafta hak yerini zaten bulur ama biz şimdi bu dünyadayız... Bu kadar kadercilikte fazla ama... Birgün adalet yerini buluru beklemek durumunda değiliz... Birlikteliğimizi gösterelim... Canım yanıyor, içim acıyor, gözlerim doluyor halk sokaklarda siz dua edin yeter diyorsunuz.... Arkadaşlar sizleri internet üzerindeki her profilinizde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu adresteki resimi paylaşmaya çağırıyorum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glock23 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2013 08:20
Tecrübe Puanı: 769
![]() |
![]() Sehit olan Askerlerimize Yuce Allahtan rahmet ve Sehitlerimizin Ailelerine bas sagligi dilerim.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Sadece klasik mesaj yayınlamakla bu işlerin olmayacağını çok iyi biliyorum.Demek istediğim de zaten "laf değil çare, çözüm,icraat," Ne gerekiyorsa yapılsın... Bunu yapacak ne sen nede ben Devletin Yönetim kademesindeki yaparım ederim bitiririm diye gelen kimselerdir.. Biz ancak bayrağımızı asar, ve gider terörü lanetleriz... KAHROLSUN SATILMIŞ HAİN KALLEŞLER.!!!
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 690
![]() ![]() |
![]() LANETLER OLSUN TERÖRÜ BESLEYENLERE, LANETLER OLSUN TERÖR BİTECEK DİYEMEYENLERE, LANET OLSUN YAN GELİP YATAN ATANMIŞLARA, SEÇİLMİŞLERE...
![]() |
#70 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönül3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 20:54
Tecrübe Puanı: 724
![]() |
![]() TÖRÜRÜ KINAMA FIKRI ÇOK GUZEL ÇOK SAĞOLUN BENDE BİR ASKER ANNSİ OLARAK İÇİM KAN AĞLIYOR NE OLUR ANNELER AĞLASIN BİR ASKER ANNASI OLARAK YAZMAK İSTEDIKLARMI YAZAMIYOM DILIM VARMIYOR ALLAH TÜM ASKERLERİ İÇİNDEDE BENIM KUZUMU KORUSUN BENIM OĞLUM ASKERE GİDERKEN BENİ BEKLE ANNECİM ASLAN GİBI GIDIYORUM ASLAN GİBI DÖNECEM DEDİ VE GİİT BEN ALLAHA EMANET ETTİM ASKERİMI ALLAH HAPİSİNIN YARDIMCISI OLSUN VE KORUSUN DUA ETMEKTEN BAKA YOLUMUZ YOK
TÜM ŞEHİTLERE ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞİ DİLIYOM TÜM BU SATIRLARİ BİR ASKER ANNNSI İÇİN YAZMAM ÇOK ZOR AMA İSTEDEDİMKI BENI SIZLERIN ARASINDA OLMAK YAKİŞİR BİR ANNE OLARAK
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|