Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.04.2009, 11:46   #61
sivaslı fd
Usta Yiğido

sivaslı fd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı fd Şuan sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.03.2012 14:12

Tecrübe Puanı: 1106 sivaslı fd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: TERÖRÜ KINIYORUZ

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ilginç protesto ettigimizi görmüyorlar ama kahrolsun terör dediginizi görüyorlar
"Ben lanet terör kahrolsun beddualarımızla" derken; bizim beddualarımız olduğu sürece onların huzur bulamayacağını kastetmiştim. Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim kimsenin kalbini kırmak istemem.
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2009, 11:49   #62
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: TERÖRÜ KINIYORUZ

Bu acı haberi duyurmak yorumlamak istemezdim hiç.
Yaklaşık 30 yıldır aynı şeyi yapıyoruz, şehitlerimizin arkasından sel olan gözyaşları, dualar klasik başsağlığı mesajları, başka ne yapıyoruz hiç birşey !!!
Şehit askerlerimizin ailelerine dikkat edin iyi bakın kimler ? Varmı içlerinde üstün bürokrat kesimin çocuklarından biri ? Şu otuz yıl içinde varmı şehit düşen bu kesimin çocuklarından biri, işte beni kahreden de bu!!!
Malesef ateş düştüğü yeri yakıyor. Bırakın şimdi ergenekon bilmem ne hikayesini, başarısızlıklarınızı bunlarla kapatamazsınız.!!! Ülkem içten içten kanıyor, yanıyor bunu nasıl görmezlikten gelirsiniz!!! Canı yanan siz değilsinzi tabi, o fakir fukara bin bir güçlüklerle bakıp besleyip büyüttüğü biricik evlatların aileleri.!!!
Bırakın bu boş şeylerle uğraşmayı şimdi, Ülkemin en büyük sorunu bu baş belası sorununu çözün, bunu çözmekle siz mükellefsiniz !!! Ülkeyi yönetmek yan gelip yatma yeri değildir, acilen bu konuya çözüm, çare üretin !!! Bu halk oraya 550 tane insanı çözüm çare bulsun diye yolladı..!!!
Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkk kılınızı kıpırtatınn birazzzzzzzzzzzz!!!!!!
Alt 29.04.2009, 11:55   #63
sivaslı fd
Usta Yiğido

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yaklaşık 30 yıldır aynı şeyi yapıyoruz, şehitlerimizin arkasından sel olan gözyaşları, dualar klasik başsağlığı mesajları, başka ne yapıyoruz hiç birşey !!!
Şehit askerlerimizin ailelerine dikkat edin iyi bakın kimler ? Varmı içlerinde üstün bürokrat kesimin çocuklarından biri ? Şu otuz yıl içinde varmı şehit düşen bu kesimin çocuklarından biri, işte beni kahreden de bu!!!
Malesef ateş düştüğü yeri yakıyor. Bırakın şimdi ergenekon bilmem ne hikayesini, başarısızlıklarınızı bunlarla kapatamazsınız.!!! Ülkem içten içten kanıyor, yanıyor bunu nasıl görmezlikten gelirsiniz!!! Canı yanan siz değilsinzi tabi, o fakir fukara bin bir güçlüklerle bakıp besleyip büyüttüğü biricik evlatların aileleri.!!!
Bırakın bu boş şeylerle uğraşmayı şimdi, Ülkemin en büyük sorunu bu baş belası sorununu çözün, bunu çözmekle siz mükellefsiniz !!! Ülkeyi yönetmek yan gelip yatma yeri değildir, acilen bu konuya çözüm, çare üretin !!! Bu halk oraya 550 tane insanı çözüm çare bulsun diye yolladı..!!!
Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkk kılınızı kıpırtatınn birazzzzzzzzzzzz!!!!!!
Çok haklısın abi diline ve yüreğine sağlık...
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2009, 11:58   #64
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1205 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivaslı fd Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya sanki terör denilen kahrolası lanet bizim sitemize giripde onları protesto edip lanetlediğimizimi görecek yada görse bile yüzümü kızaracak utanıp pişmanmı olacak bence bizim elimizden gelen tek şey dua etmek. Duamızı eksik etmeyelim. Birgün olur adalet yerini bulur burda olmazsa ahirette. Ne mutlu onlaraki Şehitlik gibi yüce bir mertebeye ulaşmışlar bu dünya fani önemli olan ahiret. Ya diğer acizler onlar kaç gün yaşayacak sanki eninde sonunda onlarında gideceği yer orası ve götürecekleri tek şey kefenlerinin içindeki günahlarla dolu aciz bedenleri... Orada karşılarına çıkacak olanları ise hiçbirimiz tahmin bile edemeyiz... ŞEHİTLERİMİZ ŞAD OLSUN DALARIMIZLA, LANET TERÖR KAHROLSUN BEDDUALARIMIZLA... FD
Nasıl yani onlar görmeyecek diye lanet etmeyelim mi??? O zaman Teröre Lanet yürüyüşleride yapmayalım... Amaç Türk Milletinin birliğini göstermektir hanımefendi... Hem duanızı edin hem eyleminizi yapın kimse sizi alı koymuyor....
Öbür tarafta zaten ellerim yakalarında olacak bu itlerin amaaaa bu dünyada da askerde 2-3 tane gebertmezsem bende insan değilim.... Biz diyoruz ulusal yas ilan edilsin siz eyleme gerek yok beddua edin yeter diyorsunuz... Öbür tarafta hak yerini zaten bulur ama biz şimdi bu dünyadayız... Bu kadar kadercilikte fazla ama... Birgün adalet yerini buluru beklemek durumunda değiliz... Birlikteliğimizi gösterelim... Canım yanıyor, içim acıyor, gözlerim doluyor halk sokaklarda siz dua edin yeter diyorsunuz....

Arkadaşlar sizleri internet üzerindeki her profilinizde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu adresteki resimi paylaşmaya çağırıyorum

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2009, 12:01   #65
Glock23
Usta Yiğido

Glock23 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Glock23 Şuan Glock23 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2013 08:20

Tecrübe Puanı: 769 Glock23 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sehit olan Askerlerimize Yuce Allahtan rahmet ve Sehitlerimizin Ailelerine bas sagligi dilerim.
Glock23 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2009, 12:45   #66
sivaslı fd
Usta Yiğido

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nasıl yani onlar görmeyecek diye lanet etmeyelim mi??? O zaman Teröre Lanet yürüyüşleride yapmayalım... Amaç Türk Milletinin birliğini göstermektir hanımefendi... Hem duanızı edin hem eyleminizi yapın kimse sizi alı koymuyor....
Öbür tarafta zaten ellerim yakalarında olacak bu itlerin amaaaa bu dünyada da askerde 2-3 tane gebertmezsem bende insan değilim.... Biz diyoruz ulusal yas ilan edilsin siz eyleme gerek yok beddua edin yeter diyorsunuz... Öbür tarafta hak yerini zaten bulur ama biz şimdi bu dünyadayız... Bu kadar kadercilikte fazla ama... Birgün adalet yerini buluru beklemek durumunda değiliz... Birlikteliğimizi gösterelim... Canım yanıyor, içim acıyor, gözlerim doluyor halk sokaklarda siz dua edin yeter diyorsunuz....

Arkadaşlar sizleri internet üzerindeki her profilinizde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu adresteki resimi paylaşmaya çağırıyorum
Yazım yanlış anlaşıldı galiba hemşerim, ben kimseye eylem yapmasınlar, evlerinde oturup dua etsinler demiyorum tabiki herkes elinden geleni yapacak benim demek istediğim sitede kime eylem yapıcaz birbirimizemi? Siyah kurdelayı bizden başka kim görecek? Alalım elimize Bayraklarımızı çıkalım yürüyelim bağıralım çağıralım aksini söyleyen olursa kafasını gözünü kıralım, onları korkutmak ve yok etmek için elimizden geleni yapalım. Sadece içimizdeki VATAN SEVGİSİ ve CESARETİMİZ onları korkutmaya yeter zaten. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum güzel kardeşim hatam varsa şimdiden özür diliyorum.
Alt 29.04.2009, 13:58   #67
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2194 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çözüm bulsunlar değil bulalım sen oturduğun yerde kimse kaldırmaz Herkes kendini kaldırsın Çözüm bulsunlar demek ordan kolayına geliyor herkesin artık bir çözüm bulalım teröristlerini kökünü kazıyalım... HEPİMİZ MEHMETİÇİYİZ SEK BİZİZ KURTARACAK OLAN MİLETİMİZİ.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2009, 15:19   #68
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çözüm bulsunlar değil bulalım sen oturduğun yerde kimse kaldırmaz Herkes kendini kaldırsın Çözüm bulsunlar demek ordan kolayına geliyor herkesin artık bir çözüm bulalım teröristlerini kökünü kazıyalım... HEPİMİZ MEHMETİÇİYİZ SEK BİZİZ KURTARACAK OLAN MİLETİMİZİ.
Bu işi ben çözerim deyip devletten garanti kaymaklı maaşını ben alıp yan gelip yatan değilim seva kardeşim, Bizler vatandaş olarak üzerimize düşen ne ise zaten şehitlerimizle canlarımızla ciğerlerimizle ödüyoruz.
Sadece klasik mesaj yayınlamakla bu işlerin olmayacağını çok iyi biliyorum.Demek istediğim de zaten "laf değil çare, çözüm,icraat," Ne gerekiyorsa yapılsın... Bunu yapacak ne sen nede ben Devletin Yönetim kademesindeki yaparım ederim bitiririm diye gelen kimselerdir.. Biz ancak bayrağımızı asar, ve gider terörü lanetleriz... KAHROLSUN SATILMIŞ HAİN KALLEŞLER.!!!
Alt 29.04.2009, 15:55   #69
abdussvs
Usta Yiğido

abdussvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdussvs Şuan abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 690 abdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOKabdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOK

LANETLER OLSUN TERÖRÜ BESLEYENLERE, LANETLER OLSUN TERÖR BİTECEK DİYEMEYENLERE, LANET OLSUN YAN GELİP YATAN ATANMIŞLARA, SEÇİLMİŞLERE...

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum.....

abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2009, 16:24   #70
gönül3458
Usta Yiğido

gönül3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gönül3458 Şuan gönül3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 20:54

Tecrübe Puanı: 724 gönül3458 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TÖRÜRÜ KINAMA FIKRI ÇOK GUZEL ÇOK SAĞOLUN BENDE BİR ASKER ANNSİ OLARAK İÇİM KAN AĞLIYOR NE OLUR ANNELER AĞLASIN BİR ASKER ANNASI OLARAK YAZMAK İSTEDIKLARMI YAZAMIYOM DILIM VARMIYOR ALLAH TÜM ASKERLERİ İÇİNDEDE BENIM KUZUMU KORUSUN BENIM OĞLUM ASKERE GİDERKEN BENİ BEKLE ANNECİM ASLAN GİBI GIDIYORUM ASLAN GİBI DÖNECEM DEDİ VE GİİT BEN ALLAHA EMANET ETTİM ASKERİMI ALLAH HAPİSİNIN YARDIMCISI OLSUN VE KORUSUN DUA ETMEKTEN BAKA YOLUMUZ YOK

TÜM ŞEHİTLERE ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞİ DİLIYOM TÜM BU SATIRLARİ BİR ASKER ANNNSI İÇİN YAZMAM ÇOK ZOR AMA İSTEDEDİMKI BENI SIZLERIN ARASINDA OLMAK YAKİŞİR BİR ANNE OLARAK

Bana bir mutluluk söyleyin ki, acı karşılığında elde edilmiş olmasın.
gönül3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)