Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Sizce sivasımızın sorunlarıyla (çoğunlukla)hangi millet vekilimiz ilgileniyor.
MUHSİN YAZICIOĞLU 245 68,44%
OSMAN KILIÇ 4 1,12%
SELAMİ UZUN 5 1,40%
MALİK ECDER ÖZDEMİR 27 7,54%
HAMZA YERLİKAYA 17 4,75%
MEHMET MUSTAFA AÇIKALIN 2 0,56%
HİÇBİRİ! 51 14,25%
HEPSİ! 7 1,96%
Katılımcı sayısı: 358. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.02.2009, 22:18   #61
ramazan_d
Usta Yiğido

ramazan_d - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ramazan_d Şuan ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.02.2011 17:52

Tecrübe Puanı: 675 ramazan_d FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: En iyi milletvekilimiz?

Alıntı:
sivasli_canan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Muhsin YAZICIOĞLU'nu Tüm Türkiye tanır!
''HAKSIZ OLDUĞUM DAVADA MİLYONLARIN ÖNÜNDE YÜRÜMEKTENSE;HAKLI OLDUĞUM DAVAMDA TEK BAŞIMA YÜRÜRÜM!''(Muhsin YAZICIOĞLU)
Yukardaki sözü .............................. Yazıcıoğlunun nasıl biri olduğunu ve neden hala %2'lerde dolaştığını anlarsınız.Arkasında sömürücü holdingler,abd uşağı para babası'VATANSIZLAR' olmadığı için Sivasa maddi olarak birşey yapmamıştır.Ama manevi olarak sivas'a verdiği desteği eleştirmeye kimsenin hakkı yoktur!
gerçektende abd uşakları.... sayın muhsin yazıcıoğlu . tırnağı bile olamazlar evet isteseydiiii herhangi bir partiyle anlaşılırdııı ama şereflikiiiiiii bunu yapmazzz
ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2009, 18:19   #62
sivasli_canan
Yiğido

sivasli_canan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivasli_canan Şuan sivasli_canan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2009 21:46

Tecrübe Puanı: 620 sivasli_canan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sen başbuğ gözüyle baktığın için mükemmel geliyor,bense sadece vekil gözüyle bakıyorum...

Cenazeye katılmak vekil için bir icraatse,5 vakit namaz kılan hocayı vekil yapalım,ortalık icraatten geçilmesin..

Siz beni anlamak istemiyorsunuz.
Veya Muhsin Yazıcıoğlunu kabullenmek istemiyorsunuz.
Ben sana dedimki Yazıcıoğlundan memnun değilsen,sivas milletvekilliğini yapamıyor diyorsan orda burda eleştirme git yanına (gidebiliysan tabi) o kadar cesaretliysen,o kadar milliyetçi ve memleketini seven biriysen yüzüne karşı söyle
Alt 11.02.2009, 18:27   #63
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
ramazan_d Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gerçektende abd uşakları.... sayın muhsin yazıcıoğlu . tırnağı bile olamazlar evet isteseydiiii herhangi bir partiyle anlaşılırdııı ama şereflikiiiiiii bunu yapmazzz
Muhsin Bey Sivas için vekilliğini yeterince yapamıyor diye düşünüyorum ben de... Ancak yapmıyor demiyorum yapamıyor diyorum çünkü sadece Sivas vekili değil, bir partinin genel başkanı o bakımdan tüm Türkiye ile ilgili çalıştığından yeterince ilgi gösteremiyor Sivas'a... Ancak, herhangi bir parti ile anlaşırdı da demeyelim çünkü geçmişte Anap'la anlaşıp onların listesinden aday olduğunu da hatırlayalım.. Tabii bunun içinde haklı bir gerekçesi vardır...

Ben şunu bilir şunu söylerim... Ecder bey, Muhsin Bey ve geçmişte Şener bu üçlü Sivas için çalışan insanlar ancak yetersizler... Nedenleri de ortak sayılabilir... Ecder Bey tek CHP vekili, İnsan hakları komisyonunda önemli bir görevi var mecliste o komisyonla çok yoğunlaşıyor, Şener başbakan yardımcısıydı, Muhsin Bey'de parti genel başkanı tek vekil aynı Ecder bey gibi... Ben yetersiz buluyorum hepsini ama kötünün iyisi şu anda Ecder Bey'le Muhsin Bey... Dikimevi ile ilgili olarak bu ikili çok iyi bir şekilde ortak ve uyumlu çalışmışlardı fakat güçleri İktidar vekillerine yetmedi...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2009, 20:38   #64
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Muhsin Bey Sivas için vekilliğini yeterince yapamıyor diye düşünüyorum ben de... Ancak yapmıyor demiyorum yapamıyor diyorum çünkü sadece Sivas vekili değil, bir partinin genel başkanı o bakımdan tüm Türkiye ile ilgili çalıştığından yeterince ilgi gösteremiyor Sivas'a... Ancak, herhangi bir parti ile anlaşırdı da demeyelim çünkü geçmişte Anap'la anlaşıp onların listesinden aday olduğunu da hatırlayalım.. Tabii bunun içinde haklı bir gerekçesi vardır...

Ben şunu bilir şunu söylerim... Ecder bey, Muhsin Bey ve geçmişte Şener bu üçlü Sivas için çalışan insanlar ancak yetersizler... Nedenleri de ortak sayılabilir... Ecder Bey tek CHP vekili, İnsan hakları komisyonunda önemli bir görevi var mecliste o komisyonla çok yoğunlaşıyor, Şener başbakan yardımcısıydı, Muhsin Bey'de parti genel başkanı tek vekil aynı Ecder bey gibi... Ben yetersiz buluyorum hepsini ama kötünün iyisi şu anda Ecder Bey'le Muhsin Bey... Dikimevi ile ilgili olarak bu ikili çok iyi bir şekilde ortak ve uyumlu çalışmışlardı fakat güçleri İktidar vekillerine yetmedi...

Saygılar...
Ne Muhsin Bey'in partisi,ne Malik Bey'in başka görevleri,Ne Açıkalının bakanlık için uğraşması umrumda..
Sivas'ın vekilleri Sivas için ne yapıyor bu önemli..
Alt 11.02.2009, 20:55   #65
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Hiçbiri hiçbir işe yaramıyor. Sivasa en büyük fayda Abdullatif Şener in maliye bakanlıgı döneminde olmuştur. Ondan sonra kaç tane milletvekili seçildiyse hiçbirinin en ufak bir faydası olmamıştır. Hatta zararı bile olmuştur ( Sivassporun maçlarına FB beresiyle gitmek gibi)
Alt 16.02.2009, 19:29   #66
talipnida
Yeni Yiğido
NO AVATAR

talipnida Şuan talipnida isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.04.2012 23:23

Tecrübe Puanı: 0 talipnida FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İŞTE BENİM MEMLEKETLİM SİZLER SİZ SİVASLISINIZ SİZLER DOST SUNUZ
talipnida isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2009, 03:53   #67
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Valla ben Selami Uzun'a taktım... En iyisi kim bilmem ama en kötüsü Selami Uzun bence...

Saygılar..

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2009, 11:59   #68
ZALIM_58
Yiğido
NO AVATAR

ZALIM_58 Şuan ZALIM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2011 18:32

Tecrübe Puanı: 713 ZALIM_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENCE MUHSİN YAZICI OGLU ÇÜNKÜ GEÇEK BİR SİVASLI VEDE SİVAS G-HAYRANI AMA İSTEDİGİ YERE GELEMEDİ BUNDADA SİVASLILARIN ÇOK PAYI VAR AMA BEN İNANIYORUMKİ İSTEDİGİ YERE GELSİN SİVAS İNİN ÇOK ŞEYLER YAPACAK
ZALIM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2009, 21:55   #69
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivasli_canan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siz beni anlamak istemiyorsunuz.
Veya Muhsin Yazıcıoğlunu kabullenmek istemiyorsunuz.
Ben sana dedimki Yazıcıoğlundan memnun değilsen,sivas milletvekilliğini yapamıyor diyorsan orda burda eleştirme git yanına (gidebiliysan tabi) o kadar cesaretliysen,o kadar milliyetçi ve memleketini seven biriysen yüzüne karşı söyle
Yüzüne çıkıp söylesem ne olur ki..
"Tamam çaresine bakacağız..Bizi iktidar yaparsanız,bunların hpsini çözeceğiz " diyecek..

Buna gerek yok..Halk sandıkta kimi görmek istiyorsa onu seçiyor zaten..Bizler de saygı duymak zorundayız..
Alt 25.03.2009, 23:48   #70
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4546 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bence sivasımıza faydalı millet vekili en iyi millet vekili ama ben sivasımıza faydalı millet vekili göremiyorum hepsi cukkayı doldurma peşinde

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)