![]() |
#61 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1195
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Önceki yazdıkları mı okumadınız mı? Orada çok net bir biçimde açıklıyorum İzmir'de 3 arkadaşım var, Antepli bir arkadaşım Antep belediyesinden alıyor, Kadıköy belediyesinden de burs alan arkadaşım var... Hatta İzmir belediyesi geçmişe dönük 3 aylık bursları toptan yatırdı...
Saygılar...
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Usta Yiğido
![]() Anlatamıyorum Cley gardaşım, ben AKP'nin doğru yaptığı işlerde doğru diyen yanlışlarını eleştiren birisiyim... Burada çok büyük bir ayıp var... Zaman gazetesi yalan haber yaparak halkı kışkırtıyor... Muhalefet yapmıyorum olayın gerçek yüzünü anlatmaya çalışıyorum... Belediyeler birşey devretmedi... Önceden kontrolsüz yapılıyordu bu işler... Belediyeler kafalarına göre burs dağıtıyorlardı şimdi kontrolden geçirilecek sadece... Olay bundan ibaret....
Saygılar...
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Yine belediyeler veriyor ama KYK nın denetiminde veriyor diyorsun dimi Ben de bu verilecek kişileri belirleme işini KYK ya devretti diyorum. Mesela belediye 50 kişinin ismini verdi KYK ya ve yapılan araştırma sonucu 5 tanesinin burs almaya ihtiyacı olmadıgını KYK belediyeye bildiriyor ve belediye kalan 45 kişiye bursunu veriyor. Anladıgım ve anlatmak istediğim bu
![]() Bir de ben Türkiyedeki hiçbir basın kuruluşlunun haberine inanmam.
![]() |
#64 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sivas Valiliği, 1500 Üniversiteliye Burs Verecek | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 27.09.2009 21:11 |
Okuma Alışkanlığımız Yok | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 16 | 20.12.2008 21:37 |
Öğrenciler bu habere dikkat! | gürün_güzeli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 3 | 20.07.2008 13:32 |