|
|
#61 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
Son Aktivite: 25.02.2014 13:13
Tecrübe Puanı: 843
![]() |
Kuşlar ve Öküzler aynı masada oturamaz!
Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.Profesör kaşlarını çatarak: " Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz!" Öğrenci: "O zaman ben uçuyorum..." Profesör cevaba cok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavını başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış. Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış. Profesör öğrenciye: Sana son bir soru soracağım demiş. Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var. Hangi çuvalı alırsın? Öğrenci: "Para olan çuvalı seçerdim.." Profesör: "Ben akıl olan çuvalı seçerdim.." Öğrenci: "Normal! Kimde ne eksikse onu seçer.. Profesör cok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine "Öküz" yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış : "Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz .... (daha once eklendimi bilmiyorum,eklendiysede kusura bakmayın ) |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar heartache58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#62 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AKLIN VARSA GÖLE KOŞ
Hoca, bir gün kırlardan topladığı çalı çırpıyı eşeğine yükleyip evine götürürken : -Acaba, yaş çırpı da kurusu gibi yanar mı? diye düşünür ve şeytana uyarak çakmağını çakar ve alevi çalı çırpıya dokundurur.Aralarında kuruları da bulunan çalı çırpı hemen alev alır.Eşekte bir korku, bir telaş, huzursuzluktur başlar.Anıra anıra, çifte ata ata dört nala koşmağa başlar.Hoca da arkasından olanca gücüyle bağırır : -Aklın varsa göle koş!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#63 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
İki Arkadaş Bir Gece...
İki arkadaş bir gece, bir parti dönüşünde yürüyerek eve dönerlerken bir tanesi, biraz macera olur eğleniriz düşüncesiyle ilerideki mezarlığa girip kestirmeden gitmeyi önerir ve diğeri de hemen kabul eder. Mezarlığın içine girerler ve yürümeye başlarlar. Çok derinlerden "tong tung" diye garip seslerin geldiğini fark ederler. İki arkadaş bir taraftan tırsarak bir taraftan da tırstıklarını birbirlerine belli etmeyerek yürümeye devam ederler ama bu korkunç ses onlar yürüdükçe artmaktadır. Epey ilerledikten sonra ilerideki sis bulutunun arkasında bir kıpırtı görürler. İyice tırsmışlardır artık ama "erkeklik" ya, yürümeye devam ederler. Sis biraz dağıldığında, fark ederler ki, bir mezar başında yaşlı bir adam, elinde çekiçle mezar taşına bir şeyler yazmaktadır. Bunu gören iki arkadaş, müthiş bir şekilde rahatlayarak sorarlar; __ “Uf yahu amca, bu saatte çalışılır mı? Biz de seni hayalet sanıp korkmuştuk!” Yaşlı adam da şöyle bir kafasını kaldırıp gençleri süzdükten sonra sinirle homurdanır; __ “Adımı yanlış yazmış geri zekâlılar...” ![]() ![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#64 |
|
Moderator
Cimri ve de boş boğazın biri Hocaya:
Ya Nasrettin Hoca demiş demek parayı çok seviyorsun. Acaba neden ? -Hoca cevabını yapıştırmış. Senin gibilere muhtaç olmamak için
|
|
|
#65 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
Tanısana
Biyoloji dersinden yapilacak sinav için siniftaki herkes acayip çalismis, notlar fotokopiler havada uçusmus. Daha sonra sinavin yapilacagi gün gitmisler bir de bakmislar, ortada kagit kalem yok sadece sira sira mikroskoplar. Hocada baslarinda bekliyorken demis ki, "Bu mikroskoplarda lam'da bir böcegin bacagi var, sinaviniz bacagindan böcegi tanimak" Tabi hemen itirazlar, ama fayda etmemis, hoca dedigi dedik. Ögrenciler mikroskoplarin basina geçmis. Ama bir sey yapamiyorlar. En sonunda biri dayanamamis, kapiyi çarpip çikmis. Hoca arkasindan seslenmis : ''Kimsin ulan sen, kapiyi çarpip çikiyorsun?" Kapi hafifçe aralanmis ve bir bacak uzanmis : "Tanisana hadi, tanisana kim oldugumu
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#66 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() sivaslii58 Şuan
Son Aktivite: 12.10.2009 19:05
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
Temel arabası ile Taksim Meydanında dönüp duruyordu. Aynı trafikçinin önünden beşinci defa geçerken, polis de merak etti ve Temel'i durdurup sordu: - Bir yeri mi arıyorsunuz? Niye meydanın etrafında dönüp duruyorsunuz? Temel: - Sol sinyal takıldı da..
Adamın biri, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş. Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. - "Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki adam: - "Etmem", diye cevap vermiş. Adam şaşırmış. Tekrarlamış: - "Allahım sen kıldığım namazı kabul et." - "Etmem." Adamın şaşkınlığı iyice artmış. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş. Ağaçtaki adam tekrar: - "Etmem", deyince adam sinirlenmiş. - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım." ![]() Konu sivaslii58 tarafından (30.06.2009 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslii58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#67 |
|
Navigator
Yasak!
Bir grup İngiliz, Amerikan ve Türk gemiyle yolculuk ediyorlarmış. Birden şiddetli bir fırtına kopmuş. Geminin batacağını anlayan kaptan hemen yolculara koşup gemiyi boşaltmalarını istemiş. Fakat kimse buna inanmayarak kendini denize atmayı kabul etmemiş. Bir süre sonra bütün yolcuların ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu gören kaptan hemen bir tayfasını çağırmış. ‘Git bir de sen dene onları gemiden atlamaya ikna etmeyi’ demiş. Tayfa gitmiş ve kısa bir süre sonra geri dönmüş.Kaptan merakla sormuş: -Eee,noldu? -Hepsi atladılar efendim. Kaptan çok şaşırmış: -Nasıl olur,daha demin kıllarını bile kıpırdatmamışlardı.Ne dedin onlara? -Çok kolay.İngilizlere ‘Sizin gibi soylu insanlar batmak üzere olan bir gemide olmamalılar’ dedim. Amerikalılara deniz suyunun insan vücudu için çok faydalı olduğunu söyledim. -Peki ya Türklere ne dedin? -Onlara da ‘Denize girmek yasak! ‘ dedim. Dinlenme molasi ÜÇ AFACAN KARDEŞ, sıcak bir öğleden sonrasının tadını çıkarmak için, evlerinin arka bahçesinde hırsız-polisçilik oynuyorlardı. İstemediği halde annelerini de zorla bu oyuna katmışlardı. Oysa, zavallı kadın, bütün gün ev temizliği ile uğraşmış, bir yandan da, akşama gelecek misafirler için türlü türlü yemekler hazırlamıştı. Biraz dinlenmek için, bahçeye çıktığında ise, çocuklara yakalanmıştı. Çocuklar annelerinin oyuna katılması konusunda o kadar çok ısrar etmişlerdi ki, canından çok sevdiği yavrularını bu durumda bile, kırması imkânsızdı. Oyun sırasında çocuklardan bir tanesi oyuncak tabancasıyla annesine güya vurdu ve: “Baam! Anne sen öldün” dedi. Bunun üzerine kadın yere serildi ve uzun bir süre yerinden kalkmadı. Onları penceresinden izleyen komşu kadın, biraz telâşlı bir şekilde hemen koşup yanlarına geldi. Komşu kadın üzerine doğru eğilince, üç afacanın bitkin annesi tek gözünü açtı ve: “Şşş… Sakın beni ele verme… Biraz dinlenebilmek için elime geçen tek şans bu” dedi.
Konu Kardelencicegi tarafından (01.07.2009 Saat 07:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#68 |
|
Moderator
NE BILEYIM?
Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim, bir delinin oturmuş, birşeyler yazdığını gördü: - "Kolay gelsin ne yazıyorsun?" - "Mektup yazıyorum efendim." - "Yaaa..Kime yazıyorsun?" - "Kendime.." - "Peki ne yazılı mektupta?" - "İlahi doktor bey, deli misiniz siz.. Mektubu daha almadım ki içinde ne yazdığını bileyim?"
|
|
|
#69 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
merhum hocanın oğlu ibadullah gurbete çalışmaya gider ve babasına oradan mektup yazar işte malum selam kelam nasılsın baba iyimisin beni sorarsan dört vakit namazda sana duacıyım,hoca rahmetli güler ve derki kerata hala sabah namazına kalkmıyor.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ayten58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#70 |
|
Navigator
Adam müftüye gitmiş
Yahu, hakikaten biz cennete gittiğimizde huri alacak mıyız?' demiş Müftü, 'namazını kılar, orucunu tutar, zekâtını verirsen 4 huriyi alacaksın elbette' demiş. Adamın derdi başka... 'Peki benim hanım cennete gidince ne olacak?' demiş. Müftü cevap vermiş 'Ona da 4 Nuri düşer ' Adam şaşkın !!! Kös kös evine dönmüş.Bakmış karısı namaz kılıyor.. Basmış tekmeyi..... ... 'Ne namazı len bu..? Ha..haaa.... ne namazı..? kötü kadin mu olcen..?? __________________
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|