01.09.2009, 18:08 | #61 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: GÜNÜN FIKRASI
güzel bi fıkra abi güldürdün bizi açılmassa nasıl değiştirecekki orayı anlayamadım
03.09.2009, 19:41 | #62 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4528
|
Hiç
Adam günün yorğunluğu üzerinde, perişan bir vaziyette İETT durağında otobüs beklemektedir. Nihayet uzun bir zaman sonra beklediği güzerğahın aracı gelir ve biletini attıktan sonra arka taraflara doğru ilerlemeye başlar. Bir-iki adım ilerisindeki çift kişilik koltuğun boş olanına doğru ilerler, tam oturacağı sırada engelleyici bir ses tonu onu durdurur; - ''Buraya oturamazsın! Ben kimim biliyor musun?''. - ''Kim olduğunuzu bilmeli miyim?''. - ''Ben Yrd. Doç. falan kişiyim''. - ''Evet?'' - ''Benim gibi kıdemli birinin yanına oturamazsın!''. - ''Size bir soru sormak istiyorum, Siz Yrd. Doçentlik ünvanınızdan sonra ne olacaksınız?''. - ''Doçent''. - ''Peki sonra''. - ''Şayet başımıza bir şey gelmezse Profesör''. - ''Daha sonra''. - ''Belki zor ama, Ordünaryus Profesör''. - ''Evet... Peki bu dereceden sonra?''. - ''Hiiç''... - ''Ben şimdiden hiçim lütfen müsade edin yanınıza oturayım''...
04.09.2009, 07:22 | #63 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Nasreddin Hoca ve karisi konusuyorlardi. Karisi :
- Benim yüzüme bakarken besmele çekiyorsun. - Ne olmus yani? - Imam efendi, karisinin yüzüne bakarak yasin okuyormus. Hoca güldü : - Ben o kadini görsem, hatim bile indiririm
05.09.2009, 17:53 | #64 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
|
KASIRGA
Aşk gemisinde, Temel ve Amerikalı John şezlonglara oturmuş, batan güneşi seyrediyor ve sohbet ediyorlardı Temel: -Böyle bir gezi aklımdan bile geçmezdi. Bir yangın fabrikamı kül etti. Sigorta paramı ödeyince “Oğlum Temel, bunca yıl eşek gibi çalıştın , şimdi tatil zamanı dedim kendi kendime ve geziye çıktım" -Tesadüfe bak … dedi John -Benim de çok iyi iş yapan bir restoranım vardı. Bir kasırga,taş üstünde taş bırakmadı. Sigortadan paramı alınca, bu tatile karar verdim … Uzun bir sessizlik oldu. Güneş ufukta kaybolurken, sessizliği Temel bozdu: -Kasırgayı nasıl başlattın, Allah aşkına?
05.09.2009, 21:39 | #65 |
Usta Yiğido
ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1034
|
Okuyunca çok gldüm Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.... Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür. Kime : Sevgili karıma Konu : Yeni ulaştım. Tarh : 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım.seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin. Not : Burası çok sıcak
05.09.2009, 22:57 | #66 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
|
Süper fıkra emeğine sağlık
09.09.2009, 19:32 | #67 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
|
avlanmanın son derece yasak olduğu, yakalanınca çok yüklü para
cezalarının kesin uygulandığı milli parkta, göl kenarında, kucağında kocaman bir balık ile parkın polis müdürüne yakalanmış.. "Avlanma izniniz var mı?.." diye sormuş, polis müdürü.. "Yok.." demiş adam, "Gerek de yok çünkü bu balığı ben evimde besliyorum. Her gün buraya gelip gölde bir müddet yüzdürüyorum, ıslık çalıyorum dönüp geliyor, alıp eve götürüyorum.." "Tamamen palavra..!" demiş polis müdürü, "Balıklar bu dediğinizi yapamaz.." "İnanın bu gerçek efendim.. İsterseniz göstereyim.." "Tamam.. Görelim bakalım.." Adam balığı gölün derin sularına bırakmış, aradan birkaç dakika geçmiş, polis müdürü adama dönüp "Evet?" demiş "Evet ne?" "Ne zaman geri çağıracaksın?" "Neyi?" "Balığı.." "Hangi balığı?.."
09.09.2009, 19:43 | #68 |
Usta Yiğido
ÇİRKİN KIZ58 Şuan
Son Aktivite: 17.12.2009 18:06
Tecrübe Puanı: 695
|
Erzurumlunun biri ölmüşş..
Ve cehenneme gitmişş.... Orada zebani bunu odaya atmış ve herkes yanarken bağıp çağırırken Erzuruml'udan ses çıkmıyormuş... ''Ve zebani ben bir bakayım şu Erzurum'luya demiş ve kapıyı aralamış ve bakmış Bizim Erzurumlu hala titriyormuş Dönüp zebaniye kapıyı kapat ceyran yapıyrr Daha sırtım yeni kızıyrrr demişş Ben Türküm, Türk esir olmaz. Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÇİRKİN KIZ58'e Teşekkür Ediyor... |
09.09.2009, 22:07 | #69 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5468
|
Üç arkadaş
Üç arkadaş yahudi,hristiyan,müslüman kaldıkları beldede erzak sıkıntısı yaşandığı için başka bir beldede çalışmaya karar verirler. Yolda yicekleri erzaklarını hazırlayıp develeriyle cıkarlar. Aradan üç gün gecer erzakları biter. Yiyecek hiç bişeleri yok.en yakın kasabaya uğrarlar. Bir evin kapısını tıklarlar.ev sahibi misafirperver bir adam evine alır. Dertlerini evsahibine anlatırlar''hazret bizim köyümüzde kıtlık var bizde üç arkadaş baska bir yerde calışmaya karar verdik malum yolumuzda uzak yolda gelirken erzağımız kalmadı o yüzden sizin kapınızı tıkladık affedin. ''evsahibi lafımı olur sizler tanrı misafirlerisiniz. şimdi sizler çok açsınız fakat benim size verceğim hiç yiyeceğim yok yanlız bir parça helvam var oda birinizin karnını ya doyurur ya doyurmaz. ralrında düşünüp taşınırlar ev sahibi:'' Bu gece uyuklayın en güzel rüyayı kim görürse helvayı ona verecem''der. Tamam deyip yatarlar. Sabah olur toplanırlar evsahibi sorar ee anlat bakalım yahudi sen rüyanda ne gördün. Yahudi:ben rüyamda hz musayı gördüm der ev sahibini etkilemek için rüyasını ballandıra ballandıra anlatır. Sonra hıristiyana sorar sen ne gördün bakalım HIıristiyan:bende rüyamda hz isayı gördüm der. Oda aynı şekilde etkilemeye çalışır. Sonra müslümana dönerler ee sen ne gördün Müslüman:Vallahi rüyamda Hz muhammed s.a.v efendimiz teşrif ettiler dediki '' sen kalkta o helvayı ye dedi''.
12.09.2009, 10:39 | #70 |
Usta Yiğido
sivaslı fd Şuan
Son Aktivite: 31.03.2012 15:12
Tecrübe Puanı: 1091
|
İki tavuk bir alışveriş merkezinde dolaşıyorlarmış. Yumurta reyonuna gelmişler. Tavuklardan birtanesi 30 kuruşluk normal büyüklükteki yumurtaları göstererek "bak bu yumurtaları ben yumurtladım demiş. Az ilerde 40 kuruşluk daha büyük yumurtalar varmış, öteki hemen atlamış "bak bunlarıda ben yumurtladım" diğeri hemen cevabı yapıştırmış "bende onlardan yumurtlayacaktım ama kocam 10 kuruş için kıçını yırtmaya değmez dedi" demiş
|
|