![]() |
#61 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() Kayapa Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2014 19:51
Tecrübe Puanı: 460
![]() |
![]() Neyin tartışmasını yapıyorsunuz arkadaşlar aksu 3 katına çıkartılmış ,Paşabahçe 6 katına çıkartılmış bu katlarıda nasıl herasaplıyolarsa artık aksu yolun öteki tarafına bir gıdım daha gitmiş paşabahçede 30 çardak anca eklenmiştir bide dere küçük köprü ha o cami de hayratmış bu arada
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 21:30
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
![]() Konuda anlatmaya çalıştığım şey buydu aslında .. #52 nolu mesajımda da bunu sordum. Kaç tane bitmiş proje var ve bunun kaç tanesi bu dönemin icraatları? Yine de biterse icraatlar kardır diyorum.
![]() |
#63 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 892
![]() ![]() ![]() |
![]() Sivasa kım belediye başkanı olursa olsun hangi parti seçilirse seçilsin öncelikli olarak zihniyetin değişmesi lazım bir gidip baksınlar diğer şehirler nasıl Sivas artık 70 lerin şehri konumunda gerçekten acınacak bir haldeyiz ama ne olursa olsun bir ve beraber olalım destek verelim
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslıgenç'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#64 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bizim desteklerimizden çok bizi temsil edenlerin desteklemesi gerekiyor. Zaten seçilme amaçları da o.
Hiçbir özelliği bile olmayan Ordu Büyükşehir olurken bizim şehrimiz göç veren durumunda. Bir kamu kurumu müdürü satsan bu kadar etmez der. Senin Seçtiğin vekil konu ile ilgili gıkını çıkarmaz. Sen daha ne yapabilirsin?
![]() |
#65 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Abdurrahman 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#66 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() İktidar partisinin Sivasa yaptığı haksızlıklar konusunda haklısın. Buradan Ankaraya gidenler nedense unutuyorlar. Çoğunluk iktidar partisi milletvekili olmasına rağmen geçtiğimiz günlerde CHP milletvekili Sivasa geldi sanırım.
Çok güzel rakamlarla gelmişsin ama o rakamlar bizzat çalıştığın kurumun kağıt üzerindeki rakamları. Bunun sivasa getirisi ne oldu? 4 koca yıl. Sonuçta önceki dönemde Sivas çöplük değildi. İllaki eksiklikler vardı. Ama en basitinden düzenli olan 25000000TL lik emlak geliri bile Sivası ihya eder bence. Malum bazılarına göre Sivası satsan 50000000 etmez ya. Ona da kapak olurdu.
![]() |
#67 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
![]() Son Aktivite: 02.03.2016 06:48
Tecrübe Puanı: 716
![]() |
![]() Alıntı:
İnsanlar kendilerine layık idareciler seçermiş. Demekki bu güne kadar zihniyetimizle yanlış insanlar seçmişiz. Önce bizlerin değişmesi gerek. Ordu ili bizden daha çağdaş, daha ilerici demek ki..
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Yiğido
![]() |
![]() abdurrahman kardeşim sen Akp ye verlp veriştiryon ve Akp yandaşlığıyla herkesi suçluyorsun ama Slvasta en büyük Akp yandası yandaşı seninde başkanın Dogan ürgüp her fırsatta Basbakana olan saygısını sevgislni sunuyor kendine ldol olarak gordugunden bahsediyor Apoyla muzakere eden blr partiyi ve yöneticilerini öve öve bitiremiyor Bilmesek Akp li başkanımız var diycez.BBP benim eski partimdl eskl diyorum çünkü Muhsln Başkan şehit olunca partl misyonunu tamamladı ama Alperenllk ilelebet yaşayacak.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 798
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Yiğido
![]() |
![]() Sivasa gelen bir belediye başkanı elini yüzünü bile yıkamadan başkan oldugu sabah ilk el atacağı iş Üniversite raylı sistem yada Metrobüs sistemi getirmek , Sivas'a bir AVM kazandırmak(Kasabalarda bile var) ve otopark sorununu çözmek, çarşıya çıkmaya illet ettirdiler beni başkana soruyorlar park sorununu yürümeyi öğrenmemiz lazım obezite oluyor insanlar diyor ya sen küfret daha iyi ne demek yürüsünler ilk geldiğin gün çözeceksin bunu o ucube hali kaldırıp yerine bir otopark yapsan ne olurdu ben kaldırır diye beklerken adam bide o pislige yatırım yapıyor bide hal festivali diye birşey uydurdu ama 1.geleneksel hal festivalinden sonra devamı gelmedi. bu tuttu Spor Kompleksi yaptı yap ammenna ama bari son zamana bırak sahayı yap tribünler kalsın Yapılacak o kadar çok iş varki senin uğraştığın şeylere bak Benim öfkem kinim nefretim ne biliyomusunuz arkadaşlar yıllardır bu günü bekledik Sivas sonunda Sivaslıların kendi adamlarımızın oldu 10 kişi ailemden oy verdik en büyük projem imar revizyon projesi diyen bir adamı başkan seçmişiz insanlar elle tutup gözle görmediği şeyi taktir etmezler.Doğan Ürgüp hayallerimizi yıktın bir daha seçilemezsin hiç 2.döneme bismillah diyeceğim felan deme senin diyeceğin şey belli velladalin amin.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 11 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 11 Misafir) | |
|
|