04.06.2013, 22:03 | #61 |
Tecrübeli Yiğido
nene-hatun Şuan
Son Aktivite: 10.06.2013 11:16
Tecrübe Puanı: 480
|
Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.
Kusura bakma da ben burada olan arkadaşların algılamasında bir problem var diye düşünüyorum. Olayı terörize eden polis. Polisin müdahele etmediği hiç bir eylemde olay yok. Ben polisle ilgili bir sürü foto paylaşırımda senin işine gelmez. Ama şunu da söyleyeyim adam gibi işini yapan polislere sözümüz yok. Psikopat kişiliği ile halka vahşet uygulayan polislere sözümüz. Akepeli bir pisliğin akrabası polisi karşısına dizdirip rütbelerini söktürürken "polisimizden elini çek "diyen de yine biziz. Bunu aklından çıkarma olur mu? Ellerinde silah falan yok. Ha taş atmalarını kasdediyorsan e bi zahmet bu kadar vahşetten sonra kendilerini korusunlar.
04.06.2013, 22:11 | #62 |
Tecrübeli Yiğido
nene-hatun Şuan
|
İçeri gaz bombası atıp metronun kapılarını kapadılar . Sence bu insanların elinde silah var mı? Bunun gibi o kadar çok resim var ki.Anlayana yeter de artar bile. İstersen evlerin camlarını kırıp içeriye gaz bombası attıkları videoları da ekleyebilirim ne dersin işine gelir mi?
04.06.2013, 22:15 | #63 |
Moderator
Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Gerçekten Gezi Parkını korumak için orada bulunan demokratik haklarını kullanan eylemcilere de benim sözüm yok. Olayları çığrından çıkaranlara,bu eylemi fırsat bilip birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere,banka atmlerini yağmalayanlara,masum esnafın dükkanlarını yağmalayanlara,devletin veya sivillerin araçlarını yakıp yağmalayanlara,başörtülü veya inançlı kişilere küfür edenlere,ahlaksızca pankartlar açanlara sözüm.
İllaki polislerin de hepsi suçsuz değil. piskopatı var,savunmasız insanlara şiddet uygulayanı var. Polislerin de eylemcilerin de çoğunluk kısmı olayların bu boyuta gelmesini istemez.
04.06.2013, 22:22 | #64 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
|
Geziparkı direnişi adı altında Taksimi Tahrire benzetmeye çalışan ama başarılı olamayan, taksim yatıştıktan sonra Ankara ve diğer illerde kaos ortamı yaratmaya çalışan, sağı solu yıkan, kıran, yakan, yağmalayan Vatan HAİNlerinin de fotoğraf ve videolarını koyunuz.
|
04.06.2013, 22:22 | #65 |
Tecrübeli Yiğido
nene-hatun Şuan
|
Sen de cley şunu anlamıyorsun eğer oradakiler esnafı mağdur etselerdi sırf direnişçilere yardım etmek için sabahlara kadar dükkanlarını açık tutup onları bedavadan karınlarını doyururlar mıydı ? Orada kimse kimseye küfür etmiyor. Türbanlısı alevisi sünnisi , kürdü türkü lazı yanyana. Tepkileri tek. Bak geçen gün tvnin birinde bir görüntü yayınlandı. Polis arabası trafikte sıkıştı bir sürü gösterici arasında bir kaç kişi arabayı tekmeledi . Polis öyle bir panik yaptı ki arabasını son sürat bir ileri bir geri sürmeye başladı. Ama trafik öyle sıkışık ki gidecek yeri yok kaldı. İşte senin çapulcu dediğin direnişçiler o tekmeleyen kişilere öyle bir tepki gösterdiler ki hepsi "yapma yapma " diye tempo tuttular .O polis burnu bilekanamadan ordan çıkarıldı. Merak etme oradakiler kendi aralarındaki provokatörleri kendileri eliyorlar.
04.06.2013, 22:24 | #66 |
Tecrübeli Yiğido
nene-hatun Şuan
|
Duman_58 o provakatörler polise destek için ordalar tutulmuş adamlar yani. O vatan hainlerini yandaşlar bizden çok daha iyi bilirler.
04.06.2013, 22:31 | #67 |
Usta Yiğido
Alibaba58 Şuan
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44
Tecrübe Puanı: 942
|
Arınç halktan özür diledi. Özrünüz kabul edilmedi Arınç çok geç kaldınız.
04.06.2013, 22:35 | #68 | |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
|
Alıntı:
nene-hatun provakatörler için polise destek için ordalar dediniz, tutulmuş adamlar dediniz. Yani bu sağı solu yakan adamlar, yıkan, parçalayan adamlar para ile yada belli şeyler ile tutulmuş adamlar mı? |
|
04.06.2013, 22:53 | #69 |
Tecrübeli Yiğido
nene-hatun Şuan
|
Aynen öyle .Bu olaylarda yakıp yıkma yoktu .Ama polisin atmleri parçalayıp camı çerçeveyi indirdiği ve görülmesin diye mobese kameralarını devre dışı bırakıp ta vatandaşın kendi kameralı telefonları ile bunların polis tarafından yapıldığı ispatlanan görüntüler mevcut . Bunlar dışında göstericiler tarafından yapılan yakıp yıkma yok. Ben size diyorum Direnişçiler çöplerini bile toplayıp sökülen çiçekleri bile yerlerine dikiyorlar Ama siz anlamak istemiyorsunuz. Ancak ne zaman ki padişah efendimiz çıkıp tvlerde "ben istesem 500 bin kişi karşılarına çıkarırım" dedi. Ardından bu tür gruplar peydahlanmaya başladı. Ve bir çoğu polisle birlikte hareket ediyor . Bak benim oturduğum semtte günlerdir protesto gösterileri yapılıyor ve bir çok semtte de aynı en ufak bir taşkınlık yok kırıp dökme yok.Çünkü polis yok. Ta ki padişah efendimiz bu açıklamaları yapana kadar. Dün bir grup başbakanın deyimiyle kafaları kıyak - bana göre büyük bir ihtimalle tinerci hepsi-it kopuk furyası polisin yanında bekleyip provokasyon yapana kadar . Ondan sonra polis gaz bombası kullandı ve o grup yok. O zaman onları yakala neden sivil halkın üstüne gaz bombası atıyorsun. Onlar terörist değil çoğu annemiz, babamız ,eşimiz ablamız, kardeşimiz, çoluk çocuğumuz. Bir başbakan halkını birbirine karşı nasıl kışkırtır bu suçtur.
04.06.2013, 22:53 | #70 |
Usta Yiğido
Alibaba58 Şuan
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44
Tecrübe Puanı: 942
|
Örneğin Taksim'de PKK bayrağı açanları hemen oradan kovdular. Demek oluyor ki halkın tek hedefi var. Başbakan yine suçu CHP'ye attı ama orda her düşünceden insan var. Kendini rahatlatmak için başkalarına suç atıyor. Ben dün semtimizdeki eylemde bir sürü türbanlı kadın gördüm. Bu gerçekten çok sevindirici. Olayları kendi anlamak istediğiniz şekilde yorumluyorsunuz.
|