12.04.2010, 17:56 | #691 |
Usta Yiğido
GÖVDELİ Şuan
Son Aktivite: 21.12.2012 13:56
Tecrübe Puanı: 739
|
Cevap: SEVDİM İŞTE....
Ecelim zamansız gelirse bir gün
Ona bu şarkımı dinletiverin Bu en son dileğim, en son sözümdür Ona sevdiğimi söyleyiverin Benden başkasına gitmiş olsa da O güzel aşkımız bitmiş olsa da Üstünden mevsimler geçmiş olsa da Ona sevdiğimi söyleyiverin Sonu hiç gelmeyen bir roman gibi İçimde sönmeyen bir volkan gibi Yazılsın bu sevdam bir destan gibi Ona sevdiğimi söyleyiverin. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı GÖVDELİ'e Teşekkür Ediyor... |
12.04.2010, 18:41 | #692 |
Usta Yiğido
tulina Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 20:17
Tecrübe Puanı: 967
|
Seni mutlu edeceğim derken bana
Bu kadar içimin acıyacağını tahmin ediyordum.. Umarım mutlu etmek kadar sende mutlu olmuşsundur. Izdırabı seçtim derken,bana hangi seçeneği bıraktığını biliyorsundur. Ne olur gitme demedim bu yaşıma kadar Birinin arkasından yalvarmadım hiç ‘’gitme’’ diye. Gözyaşı da dökmedim, ağlamadım da biri için. Bırakma beni derken,gitmek için çok aceleci olduğunu biliyorsundur.. Şu anda ne halde olduğumu sen bilme. Seni soranlara türlü yalan uydurduğumu da bilme Hep güldüğümü hatırla, Ağladığımı bilme.! Seninle mutlu olduğum anlarda hatırla beni Sana hep; ‘’seni çok seviyorum’’ dediğim anları hatırla, Seni her görüşümde sevimcimden havalara uçtuğum anları bil, Ama seni hala çok ama çok sevdiğimi bilme.! Beni unut,hiçbir acı sonsuz değildir demiştin giderken. Sevme, değmez benim için demiştin. Bir başkasını sever unutursun beni dediğini bil, Seni hala unutamadığımı bilme.! Oysa her şey ne güzeldi seninle. Yaşamak bile başkaydı sen varsın hayatta diye. Sen gittiğin günden beri nefes aldığımı bil, Sensiz aldığım her nefesimin acıdığını bilme.! İşte yokum şimdi hayatında. Mutlusundur umarım bensiz yaşantında. Giderken sen,benim yaşadığımı bil; Sensiz her gün öldüğümü bilme.! Bilme gülüm. Bilme….
14.04.2010, 16:53 | #693 |
Usta Yiğido
SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1026
|
BEN SENİ SENSİZ SEVDİM Ben sevda da senin ile yürüdüm. Senin bile hiç haberin olmadı. Gece rüyamda gördüm gündüz düşündüm Senin yine hiç haberin olmadı. Aklımı aldın beni benden götürdün, Erittin tükettin beni bitirdin, Gelir dedim uzaklara bakıttın Senin yine hiç haberin olmadı. Gezdiğim dolaştığım yerde hayalimde sen vardın Senin ile yüreğimi dağladım. Nice gecelerde düşündüm sabahladım. Yandım amma hiç haberin olmadı.
14.04.2010, 17:29 | #694 |
Usta Yiğido
bahar 34 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2010 22:48
Tecrübe Puanı: 631
|
14.04.2010, 17:35 | #695 |
Tecrübeli Yiğido
Vadideki_Diken Şuan
Son Aktivite: 11.05.2010 16:21
Tecrübe Puanı: 554
|
BeN SeNi GiZLi SeVDiM...
Ben seni, hep senin bilmediğin zamanlarda, senin bilmediğin mekanlarda sevdim... Bunu sana hiç bir zaman söyleyemedim... Anlatabilecek kelime bulamayacağımı sanmadım... Düşlerimdeydin hep... Öyle büyüktü ki varlığın beni aştı ama sana ulaşmadı... Ben seni, hep uzak sevdim,... Sessiz, sakin, benden uzaklaşma diye usulca sevdim... Her nefesim senindi... Çünkü ben, sen nefes alıp verdikçe vardım... Ama sana ne sesimi, ne nefesimi duyuramadım... Çığlık oldu sevgim, çarptı herkese... Bir sana teğet geçti... Öğrenemedin... Söyleyemedim... BeN SeNi GiZLi SeVDiM... Her kalemin ucuna düşen harf sendin... Her dilimin ucuna gelen kelime sendin... Ben her yazdığım kelimede seni büyüttüm, ben her kurduğum cümlede seni büyüttüm... Sen bilmedin, ben söyleyemedim... Bahar sen varsan gelirdi, yaz sen varsan güzeldi... Her gelişin bahar, her dokunuşun yazdı bana... Ben her bahar hüzün kaplar, her yaz yaşlar akıtırdım yokluğunda... Ben her baharı sen diye bekledim, ben her yazı sen diye geçirdim... Bütün güzelliklerini sana büyütüm... Sen bilmedin, ben söyleyemedim... BeN SeNi GiZLi SeVDiM... Aşkın... En güzeli, belkide en büyüğü sanaydı... Gizli gizli yanardı yüreğimde... Aşkım büyüktü, ateşi büyüktü, giz'i hepsinden büyüktü... Gösteremedim... Nasıl beni yakıp, erittiğini bilemedin... Oysa sen buz gibiydin... Yine de gelmedin... Nasıl bir yürek büyüttüm sana gizli gizli... Sen bilmedin, ben söyleyemedim... BeN SeNi GiZLi SeVDiM... Her şarkıya seni koydum, her şarkıyı sana yakışırdım... Sen varsın diye söyledim hepsini ama sana duyuramadım... Hep benimle olduğunu hiç bilmedin. Hayalinle yatar, hayalinle kalkardım anlamadın. Anlamadığın, hissetmediğin için dokunamazdım sana, duvarların öyle kalındı ki, yapamadım... BeN SeNi GiZLi SeVDiM... Hayallerimdin işte sen, bütün düşlerimdin... İyiye, kötüye akan her damla yaş sanaydı, sensiz olmazdı... Ateş gibiydi işte aşkın, dedim ya yakardı, söndüremezdim... Ama sen hiç birini bilmedin, Ben de Söyleyemedim... |
14.04.2010, 17:37 | #696 |
Usta Yiğido
bahar 34 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2010 22:48
Tecrübe Puanı: 631
|
vadideki diken aramiza h.g ve siir içinde tsk ederimm ve devami beklerim isn...
14.04.2010, 17:40 | #697 |
Usta Yiğido
tulina Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 20:17
Tecrübe Puanı: 967
|
Ah bir güneş olsaydım
Tüm sıcaklığımı verirdim sana, Eritirdim saçlarındaki karları Gençlik hep senin olacaktı anlasana. Ah bir güneş olsaydım Kuruturdum göz yaşlarını, Gülmek senin için olacaktı Ne olur bir kez gülsene. Ah bir güneş olsaydım Geceleri de doğardım senin için, Aydınlıklar hep senin olacaktı Yanı başındayım beni görsene. Ah bir güneş olsaydım Sana verecektim tüm ışıklarımı, Gözlerin olacaktı ışıl ışıl Saçlarınsa sarı mı sarı... Aşkının beni yakan ateşi Yetseydi güneş olmam için, Senin ateşinle seni ısıtırdım Ah bir güneş olsaydım. Ah bir güneş olsaydım Ben bu güneş gibi duramazdım yerimde Dertleşmeğe giderdim yıldızlara. Bu güneşin bir amacı yok Benim amacım sen olurdun Ve etrafında senin Garip garip dolanır dururdum. Ah bir güneş olsaydım Şimdi canlı için hayat kaynağı olan güneş O zaman senin uğruna feda edecekti her şeyi Ölü soğukluğu ortasında. Bak korkma güneş filan değilim Ne olur bir an olsun bana aç kollarını Seni sevmekten başka elimden ne gelir? Ne de bir farkım var âşıklar arasında.
14.04.2010, 17:48 | #698 |
Tecrübeli Yiğido
Vadideki_Diken Şuan
|
HOŞBULDUM,SEFALARI SENDE BULDUM...
Hoşbuldum,sefaları getiremedim yanımda Zerre kadar kalmamıştı hayatımda... Sefaları duru gönlünde buldum... Geldim... Bir fincan mutluluk sundun bana, Aşırı mı geldi ne gönlümün kenarlarına taştı adeta... Alışık değildi bu eller onu tutmaya... Tuttu,tuttu ve titredi ellerim... Sıcaktı gönlünün sıcaklığıydı belli, yansımıştı... İçtim mutluluğu.. İndi,indi direk gönlüme..ve ısıttı... Üşüyen beden geldi kendine... Gözlerin...; Ne kadar da belliydi, Duru gönlün yansımasıydı... Bendeki yürek bir buz kütlesi,semsert bir kardı... Eritti güneşvari gülüş.tebessüm gönlüme kâr kaldı.. Hoşgeldin dedin ya bana...hoşbuldum,sefaları sende buldum.... Selim Akgün HOŞBULDUM ŞİİRLERİN GÜZELLİĞİNDE DOSTÇA YAŞAM DİLEĞİMLEEE)) Konu Vadideki_Diken tarafından (14.04.2010 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
14.04.2010, 18:15 | #700 |
Tecrübeli Yiğido
Vadideki_Diken Şuan
|
Beni "HOŞÇA" karşılayan Tüm Şiir Dostlarına Teşekkür Ediyorum...
Hoş Buldum TURNAM |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|