![]() |
#7011 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1036
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() GRUP GÖKÇEN - ŞEHİTLER DİLE GELDİ...
Şehitler Dile Geldi Susun! Susun ve dinleyin bu gençlerin haykırışlarını Sevda çeken yürekleri bıraktık arkamızda, Rüyalarımızı süsleyen garip, çilekeş Gabar dağını Tanrıdağı’ndan gördük, işte orada, işte tam karşımızda Söke garajından davul zurnayla bindik otobüse Kulak verdik kalbimizden gelen o sese Sıra bizdeydi, bizi bekliyordu vatan toprağı Umurumuzda bile değildi kimin, kimlerin askerden kaçtığı. Ben Balat'lı Şerif, ölümlerin en güzelini tattım Ne kadar ağlatsam da anamı, babamı, bacımı Katlanmak kolay mı demeyin, Alperenlerle saf tuttum. Sizlere, sizlere bıraktım karalar bağlayan nazlı yarimi. Ölürken bile gülmek nedir hiç, düşündünüz mü? Tekbir verip toprağa, al bayrağa sarılıp düştünüz mü? Bilmiyorum sizler acaba anam gibi yandınız mı? İşte ben buradayım, karşınızdayım, ben Sökeli Hakkı Uyar! Aşkı olmayan yiğide destan yakılmaz beyler, Bu destan, bu mısralarla anlatılmaz beyler, Karalar bağlamasın, yanmasın artık analar, Dursun milletimin kanı, kapansın bu yaralar Ben öğretmendim, okulumdan çıkarken vurdular İki aylık yavrumu öksüz, babasız bıraktılar Kızımın adını Hilal koymuştum, hilalimi yere çaldılar Söylesenize, söylesenize Hilal’imin intikamını alacak yiğitler nerede Kalk yiğidim kalk! Düşmek yakışmaz sana İntikamın alınacak, söz veriyorlar bak sana Son yiğit, son yiğit çıksa bile o son akına Bu bayrak bir daha düşmeyecek, vasiyettir sağ kalana Kardeşlik, insan hakları oyunun bir parçasıydı Bizi kalleşçe vururlarken insan hakları neredeydi Söylesenize, söylesenize, kundaktaki yavruyu kim katletti Söylenecek söz kalmadı gayrı, azıcıkta siz düşünün Bu soysuzlar, bu vatansızlar sarsa da yurdumu Ben Yaradan’dan alırım asil kanı ve gücü Bir yiğit düşse de arkamdan haykırır milyonlarca genç Allahuekber Bırakmam, bırakmam bayrağımı, akıtsalar da son damla kanımı Ya Rab, Ya rab güç ver bize, davamız senin, bu canlar senin için Şahlansın artık milletim, şehitler aşkı için Titresin, titresin gönüller acaba bu haykırışlar ne için? Bu yürekler desin ki; Bayrak bir, vatan bir, Allah bir Ülkümüzün ufkunda güneş gibi Türkiye’yi de görüyoruz Bu mısraları söylerken sizler gibi ağlıyoruz Heeey, şehitler dile geldi, biz niye susuyoruz Şehit anaları karşımızda mağrur mağrur bakıyor İşte bakın, işte bakın... Türkiye ufkunda Hilal ve Yıldız buluşuyor
![]() ![]() |
![]() |
#7012 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cici Kızlar - iıııh iıııh eski şarkılardan hatırlarsınız belki..
![]() |
#7013 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1036
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() GRUP GÖKÇEN - DİNLEYİN AĞALAR
![]() ![]() |
![]() |
#7014 |
Yiğido
![]() ![]() AHMET YENİYAPAN Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2009 12:28
Tecrübe Puanı: 606
![]() |
![]() EZANIMIZI
ALLAH``U EKBER
![]() ![]() |
![]() |
#7015 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() benımde canım var ... bende insanım ... benımde kalbim var .. bende insanımm...
giriş harika
![]() |
#7016 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gülay
Geçti dost kervanı eyleme beni Şu karşı yaylada göç katar katar Bir güzelin yüzü ferimde tüter Bu ayrılık bize ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni, eyleme beni Şu benim sevdiğim başta oturur Bir güzelin derdi beni bitirir Bu ayrılık bize ölüm getirir eyleme, eyleme beni..........
![]() |
#7017 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
![]() Sagopa kajmer-------Düşenin dostu olmaz !!
![]() ![]() |
![]() |
#7018 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
![]() Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 671
![]() ![]() |
![]() Kenan Coşkun - Haberin Varmı?..
![]() |
#7019 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ne Mutlu Türküm Diyene Türkiyem Hiç Bölünmez Türkün Sabrı Denenmez Asker (Mehmet) Şakaya Gelmez Ölür de Boyun Eğmez Gördüğümüz Her Güne Atatürk'ten Bugüne Gururla Söylüyoruz Ne Mutlu Türküm Diyene Bulanır mı Bu Irmak Ezelden Beri Berrak Kanımızla Suladık Asla İnmez Bu Bayrak [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Üşüyorum Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU Kendi sesinden dinliyorum. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Üşüyorum Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU Kendi sesinden dinliyorum.
Konu Kardelencicegi tarafından (17.05.2009 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7020 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1450
![]() |
![]() osman öztunç-mehmedim...
....... |
![]() |