![]() |
#7241 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gelsene
Yolunu beklemek tak etti cana, Canım can olandan geçti gelsene. Azalmadı arttı sevdalar sana, Yürekten aşkların taştı gelsene. Gelde çakallara kalmasın meydan, Gönül sana aşık, gözlere hayran, Sen yoksan yanımda karalı bayram, Akıl deli oldu şaştı gelsene. Dizlerim büküldü kalmadı derman, Delidir bu gönül işlemez ferman, Kahroldu geçmişim, geçmiyor zaman, Sevdalar boyumu aştı gelsene. Vuslatı beklerim, seni özlerim, Yollarını yıllar oldu gözlerim, Senden başkasını anmaz sözlerim, Dillerime adın düştü gelsene. Ne bir haber ettin, ne mektup saldın, Merakta yüreğim, nerede kaldın, Kalpte ki çiçektin, dilimde baldın, Ağzımızın tadı kaçtı gelsene. Özlemler içimde büyüdü durdu, Akıl firar etti, terketti yurdu, Ayrılık açısı gönlümü vurdu, Dertleri yüreğe saçtı gelsene. Kurudu bağlarım, soldurdun gülüm, Yetmez mi gönlüme ettiğin zulüm, Aşkından gelcek yakında ölüm, Yarayı sineme açtı gelsene. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#7242 |
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
![]() Orhan Hocaya Cevap (4)
Niye taraf oldun zalimden yana Gugurttan içmedim su, kana kana Şerrinden korkarım dalaşmam sana Elbet cevabımız var orhan hoca Duydum ki tehdit savuruyorsun Meydanı boş buldun kavuruyorsun Az kaldı gününüz zırvalıyorsun Elbet cevabımız var Orhan hoca Geçen sene küçük olan danalar Bu sene hepsi senden yanalar Aklı olan ulan niye sana kanalar Elbet cevabımız var Orhan hoca Her gelene çamur bulup attınız Konuştukça cümle, cümle battınız Beni değil imamıda sattınız Elbet cevabımız var Orhan hoca Biz Anadolu`dan düştük yollara Yalvarmak yakışmaz, bizde kullara Zıkkım olsun paralara pullara Elbet cevabımız var Orhan hoca Gel köye gidelim seneye, yaza Ben vekil olurum sen ise aza Mersedesden inmem sende bin boza Elbet cevabımız var Orhan hoca Şaşırma kardaşım yolu yolağı Birlikte tuttunuz kolu çolağı Kapıya bağlanın kesik kulağı Elbet cevabımız var Orhan hoca Sen mi yaptın köyde yıkık duvarı Değiş dedim değişmedin gavarı Kurtlara kaptırdın malı davarı Elbet cevabımız var Orhan hoca Orhan kardaş sohbetine doymadım Kızma ama seni şair saymadım Babamın oğlusun diye kıymadım Elbette cevabım var Orhan hoca Sanmaki Veysel de tükehdi ışık Pilavdan dönersem kırılsın kaşık Git yemeği pişir yıka bulaşık Elbet cevabımız var orhan hoca Veysel Kızlarkayası 16.HAZİRAN 2009.KANGAL AKCAMAGARA KÖYÜ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7243 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Orhan kardaş sohbetine doymadım Kızma ama seni şair saymadım Babamın oğlusun diye kıymadım Elbette cevabım var Orhan hoca........... Ne kadar üzsede kiylirmi kardese Ona birsey olsa yürek düser atese Muhtaciz onlardan gelen sese Tartismanin tadini kacirmayalim neyse.......... ![]() Süper bir atisma............. ![]() Elinize saglik kardesim.
![]() |
#7244 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bu atışmaya ben tanık olamadım
bir iki lafda ben atamadım nedense meydanı boş bıraktım elbet cevabım olurdu orhan hoca
![]() |
#7245 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bu ara işler oldu hepten çetin Beni çağırmış ozanımız Metin Burdayım haydi hazırlanın da gelin ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7246 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4551
![]() |
![]() Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Alıntı ozanlar artık atışıyor bensiz ben geldim diye mi buralar kimsesiz kronik abla atışıyor sessiz sessiz hasan abi arif abi nerdesiniz....... Sitemizin ozanlarına hayran kalıyorum süpersiniz tebrikler
![]() ![]() |
![]() |
#7247 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2227
![]() |
![]() Ne söyledigim söz,nede sana bakan göz Hiç biri senden degilmiş şimdi anladım Kalpteki sızı aşk degilmiş meger Megerse ben hiç sevmemişim seni Sevseydim sessiz kalırmıydım gidişine Sessiz kalırmıydım son kez dönüp elveda deyişine Elveda deyipte bir daha dönmeyişine Şimdi yoksun ama ne zaman vardın ki Ne zaman kalbimde sevgi besledigim yardın ki Megerse ben hiç sevmemişim seni Sevgi üzüm gibi bag sararmış ya hani Neden üzümsüz sarardı bagımız Neden akbabalara yuva oldu dagımız Sevmeden sevmeye çalışmakmı günahımız Megerse ben hiç sevmemişim seni Kara gibi kapalı olamadık ama beyaz gibide ak olamadık Belki erken öldük ama zaten ölmeden öncede yaşamadık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7248 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() umutsuz bir aşkın pençesindesin
elveda diyene sende veda etmemelisin sevgini içine gömmelisin zamanla alevlenir belki ,beklemelisin
![]() |
#7249 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2227
![]() |
![]() Radyoda bekler garip tek başına
Dogrusu tek beklemek gelmez işine Adresi bilmiyorsan bak iişte alt satıra bizbize58fm yaz internetin başına ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7250 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() kapalı sandım da ondan gelmedim
bilseydim açık olduğunu bekletirmiydim hemen geliyorum açın kapıyı gelecem ama n ha kapatmayın radyoyu
![]() |
Konuyu Toplam 23 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 23 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SitemiziN EnlerI | Mert5858 | Forum oyunları | 641 | 31.05.2012 16:48 |
Sitemizin Boy Ortalaması | ero | Arşiv | 112 | 02.01.2010 13:21 |
Halk Ozanları Sivas Buluşması | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 01.12.2008 14:58 |