![]() |
#7271 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Muhammed ilhan - Cennette
Gelin bizde seyredelim gelini gelini Fatma ana tel tel etmiş saçını saçını Bağışlatmış ümmetinin suçunu suçunu Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Ayağına giymiş sedef nalını nalını Hep melekler kınalamış elini elini Asya ana Meryem ana gelini gelini Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Cennetin yolunda güller açılı açılır Üzerine misku anber saçılır saçılır Düğüne gelene hulle biçilir biçilir Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Cennetin yolunda saf saf melekler melekler Arş katında kabul olur dilekler dilekler Düğüne gelmiş bütün melekler melekler Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette
![]() ![]() |
![]() |
#7272 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1037
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() MUSTAFA YILDIZDOĞAN - GELMESİN
![]() ![]() |
![]() |
#7273 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7274 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() Alexander Rybak _________Fairytale
![]() ![]() |
![]() |
#7275 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2220
![]() |
![]() Ali Kınık - Asın beni +
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7276 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7277 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() ercan demirel divane
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7278 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5484
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum..........
![]() |
#7279 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 766
![]() |
![]() ercan demirel ayrılamam ki severken(bu sıralar en çok dinlediğim şarkı)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7280 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5484
![]() GüL Senin Tenin Mahsun Kırmızıgül [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gül senin tenin bende güller içinde kafesteyim Vatanım senin yanın bende senin kölenim Defalarca denedim olmuyor aşkım Ne yaptıysam ben seni unutamadım Bir söz var ya diyorsun gel ayrılalım Ben senden vazgeçemem isteme yok hakkın Söyle aşkım senden uzak Ne fark eder nefes almak Unutulmak inan bana yok olmak Vazgeçtim her şeyden bak Söyle aşkım senden uzak Ne fark eder nefes almak Vazgeçtim her şeyden bak Bir canım var oda senin olsun Gül senin tenin bende güller içinde kafesteyim Vatanım senin yanın bende senin kölenim..
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 9 Misafir) | |
|
|