![]() |
#7281 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 770
![]() |
![]() aslı güngör aşk herşeye değer
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7282 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mahsun Kırmızıgül
Göçmen Kızı Ben bir göcmen kizi gördüm tuna boyunda elinde bir deste gül var hasret koynunda 2 söyle söyle göcmen kizi annen varmidir ne annem var ne babam var kalmisim öksöz 2 sen bir öksüz ben bir garip alayim seni alayimda gurbet elde sarayim seni 2 telgrafin tellerinden haber varmıdır ne haber var ne mektup var kalmisim öksüz 2 dogru söyle göcmen kizi haber yokmudur ne gelen var ne giden var kalmisim öksüz 2...............
![]() |
#7283 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 702
![]() |
![]() zara_______beni unutma
![]() ![]() |
![]() |
#7284 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() sabah sabah günün haberlerini dinliyorum
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7285 |
Navigator
![]() Üşüyorum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#7286 |
Moderator
![]() Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU NE TESADÜF YENİ AÇTIM BENDE SABAH SABAH DAMARDAN İŞLİYOR VALLA BUGÜN BENİM GÖRÜŞ GÜNÜM KABRİNE GELİYORUM BAŞKANIM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7287 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Osman Öztunç Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez...........
![]() |
#7288 |
Moderator
![]() Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7289 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Asi ve Mavi.......................... ....Onur AKIN
![]() |
#7290 |
Navigator
![]() Gülay
Ağlatma Gelem Etme kurban olayım dost Ağlatma gelem gelem Tutup elim kollarımı Bağlatma gelem gelem Ağlatma gelem gelem Yarama boşa melhem Sürme kâr etmez dost dost Bir de sen çektirme yeter Sevdan bende yanar tüter Cehennem narından beter Dağlatma gelem gelem Ağlatma gelem gelem Yarama boşa melhem Sürme kâr etmez dost dost Nurşaniyem bu töremi Yakanlar yaktı çıramı Sinemde gizli yaramı Kanatma gelem gelem Ağlatma gelem gelem Yarama boşa melhem Sürme kâr etmez dost dost..............
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|