Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? - Sayfa 73 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Evet 289 57,68%
Hayır 212 42,32%
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.09.2010, 22:34   #721
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5506 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: REFERANDUM SONUCU BEKLENTİLERİ.

bu referandum dilierim ki;
Ülkemiz & halkimiz icin hayirlisi neyse öyle olsun.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.09.2010, 22:43   #722
erhan 58
Usta Yiğido

erhan 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erhan 58 Şuan erhan 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.03.2012 09:51

Tecrübe Puanı: 854 erhan 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: REFERANDUM SONUCU BEKLENTİLERİ.

olumlu sonuclari bekliyoruz neyse hayirlisi o olsun devletimiz milletimiz icin
erhan 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.09.2010, 23:21   #723
35gürün58
Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15

Tecrübe Puanı: 752 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Dr.Beşir DOSTER

8 Eylül 2010
Hayır…
HAYIR, haykırmaktan gelir.

Haykırmak her türlü teslimiyeti reddedişin sese, söze ve yazıya dökülmesidir.
Reddetmek yasal, bilimsel ve gerçek olmayana başkaldırmanın anıtsal görüntüsüdür. Başkaldırı bir duruşun, bir tutumun ve de dürüstlüğün fotoğrafıdır.
Değişim ve gelişim başkaldırı ile başlar. Köhneleri yıkmadan yenilerini yaratamazsınız. Her yeni, bir yıkıntının üzerinde yükselir.

Yenilik, HAYIR’la başlar, HAYIR’la gelişir, HAYIR’la devam eder.
Toplumların yönü, önü HAYIR’la açılır.

HAYIR haykırışlarının olmadığı yerde suskunluğun ezikliği, ezikliğin teslimiyeti vardır.
HAYIR, bir iniltinin sızlaması değil, bir orkestranın coşkusudur.
HAYIR bükülmez, büzülmez, eğilmez.
HAYIR diktir, düzdür, doğrudur.

HAYIRLI düşman, HAYIRSIZ dosttan evladır.
HAYIR, yürek işidir, korkusuzluktur, kahramanlıktır. Bütün devrimler HAYIR’la başlar.
HAYIR, sömürünün, gericiliğin, güç kavgasının, ayrımcılığın çözümüdür.
HAYIR, bütün hıyarlıklara engel olan en büyük PANZEHİRDİR.

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayin 35gürün58,

Sizin derdiniz Mhp Ülkü Ocaklari veya Ülkücülerin menfaati degil ,derdiniz sadece bu anayasa degisikliginin akpnin yurutmesi ve Basbakanin basta olmasi.

Ben bir Ülkücü olarak bunlari gorebiliyorsam siz neye bakiyorsunuz anlamadim ? (:

Milleti kiskirtmaya hiç ama hiç gerek yok rahat olun ,Türk Milleti uyandi artik.
Herseye ragmen Evet diyecekler , bunlarin arasinda Ülkücülerde var Elhamdulillah.
Sn Dilşat Hatun ,
Kışkırtma hususunda Sn. Erdoğan'ın eline su dökemeyiz o yönden rahat olun lütfen.
MHP ve Ülkü ocaklarının yasal temsilcileri, liderleri parti disiplini içinde ülkenin
geleceğini tehlikede görerek aklın ve mantığın yolu olarak HAYIR kampanyası
zaten yürütüyorlar, ben nesini kışkırtacağım ki ?

sorduğum soru parti disiplinine uymayan, aykırı hareket eden münferit sayıda Evet diyen arkadaşların yasal temsilcilerinin aksine ne kadar MHP ve Ülkü ocaklarını temsil ettiğidir.

Mertçe; bizimle farklı düşünen MHP ve Ülkü ocakları ile aramızda ideolojik bir birliktelik artık söz konusu olamaz bu nedenle AKP li olduk deyin ,hiç olmazsa gerçeği söyleyin.
Bu tavrınızla sizi zaten MHP ve Ülkü ocakları olarak partili kabul etmezler.

Yapacağınız tek şey dürüstçe ; '' Şu ana kadar MHP ve Ülkücü görünümlü AKP taraftarı idik, ancak politikaları bize ters düştüğü için artık bu partide işimiz yoktur bundan böyle AKP liyiz, zaten AKP politikalarını savunuyoruz, parti didiplinine uymadığımız için kendimizi hala MHP ve Ülkü ocakları mensubu olarak göstermemizde doğru değildir'' der . Gerçeği söylersiniz,

o zaman kimsede size MHP veya Ülkücülerin yasal sözcüsümüsünüz diye sorma gereği duymaz.

Saygılarımla,

Konu 35gürün58 tarafından (08.09.2010 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.09.2010, 23:50   #724
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1326 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
turkbeyı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu anayasa değişirse ne yargı kalır ne ordu kalır ne de başka birşey....
Böylece PKK'lıların istekleri gerçekleşir.Ben buna izin veremem.Vermem!
Bu ülkenin temeli kanla yoğuruldu.Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti işte bu Şehid kanları sayesinde korundu.Bizlerin hak ve hürriyetini yine az da olsa Amerikan Menşeli Kenan Evren anayası koruyordu ama şimdi Tayyip Evren anayasasıda bunu elimizden alacak ,Atalarımızın mirasını bozacak.Bizler Sivil Diktanın da Askeri diktanında anayasına karşıyız.Bizler Diktasız anayasadan yanayız.Cumhuriyet bu 12 EYLÜL'de '''EVET''' çıkarsa çok geçmeden yıkılacak .Zaten 8 yılda bunun için uğraşıldı.Ben cumhuriyeti gerekirse kan dökerek korurum.Son kişi ben olsam bile.Kul olmayalım Vatandaş olalım.Halifeliği değil Laikliği koruyalım diyorum ama Sivas'ın ne olduğu belli.Sadece kuru sıkı konuşuyorum.
Herkesin Şeker bayramını kutlarım.
Bırakın ülke bölünüyor paranoyalarını.Birilerinin nemalandığı,kazanç sağladığı bataklıklar kurutuluyor ondandır feryatlar.Yargı kalmayacakmış,ordu kalmayacakmış.İnsanların özgürlüklerini kısıtlayan yargı mı yargı,gencecik fidanalrın solmasına göz yuman,angaryada 250.000 asker tutan ordu mu ordu.Geçiniz bu lafları.Deniz Baykal diyor ki "evet çıakrsa ülke" bölünür.Bu laf güpegündüz bu milleti eşşek yerine koymaktır,halk dorğuları görmekten aciz demektir,milletin iradesine saygım yok demektir.Ama Başbakan'ın cevanı neydi,"Sayın Baykal senin hayatın hep bu laflarla yalan dolanal geçti ama en sonunda bir kasetle duman oldun gittin"...
Alt 09.09.2010, 00:50   #725
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4567 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

HAYIR, yürek işidir, korkusuzluktur, kahramanlıktır. Bütün devrimler HAYIR’la başlar.

Alt 09.09.2010, 01:41   #726
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2242 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Mehmet abi şimdiye kadar bütün devrimler hayırla başladıysa demekki bu ilk olacak Evet ile anayasada devrim olacak ! Hayır ile değişen birşey olmadığına göre yerinde saymak olacak..
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.09.2010, 10:19   #727
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4567 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Mehmet abi şimdiye kadar bütün devrimler hayırla başladıysa demekki bu ilk olacak Evet ile anayasada devrim olacak ! Hayır ile değişen birşey olmadığına göre yerinde saymak olacak..

Bu linkle ilgili görüşlerinizi çok merak ediyorum bu konuşmalar için mantıklı bir acıklama yapılabilmesi mümkünmü acaba? Atalarımız derki bir adam 7'sinde neyse 70'indede odur derler recep bey ben değiştim desede türk milletini kandıramaz ülkemizi idare eden recep beyin bu videodaki konuşmalarını türkiye cumhuriyeti başbakanına yakıştıramadım doğrusu
Alt 09.09.2010, 12:03   #728
35gürün58
Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15

Tecrübe Puanı: 752 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayin 35gürün58,

Sizin derdiniz Mhp Ülkü Ocaklari veya Ülkücülerin menfaati degil ,derdiniz sadece bu anayasa degisikliginin akpnin yurutmesi ve Basbakanin basta olmasi.

Ben bir Ülkücü olarak bunlari gorebiliyorsam siz neye bakiyorsunuz anlamadim ? (:

Milleti kiskirtmaya hiç ama hiç gerek yok rahat olun ,Türk Milleti uyandi artik.
Herseye ragmen Evet diyecekler , bunlarin arasinda Ülkücülerde var Elhamdulillah.
VE AYRICA İBRETLİK BİR YAZI........TABİ ANLAYANA.....09 Eylül 2010

Arslan BULUT

MİLLİYETÇİLERİN AVCI KEKLİKLERİ ve SEÇİM TUTANAĞI!

CHP, halk oylamasında sandık sonuçlarını gösteren “tasdikli sandık kurulu tutanaklarının siyasi parti temsilcilerine verilmesinin” karar altına alınması isteğiyle Yüksek Seçim Kurulu’na başvurdu.
Başvuruda, halk oylamasında sandık sonuçlarını gösteren sayım-döküm tutanağının sadece iki nüsha hazırlanacağı ve sandık görevlisi siyasi parti temsilcilerine verilmeyeceği yönünde duyum alındığı belirtildi.
Gerçekten de oylamanın sağlıklı yapılıp yapılmadığını, sonuçlara hile karıştırılıp karıştırılmadığını anlamanın tek yolu, sandık kurulu tutanaklarını bir araya getirip, açıklanan sonuçlarla karşılaştırmaktır.
Yüksek Seçim Kurulu, dün bu konuda bir karar alarak, sandık kurulu başkan ve üyelerince imzalanan tutanağın herkesin göreceği yerde bir hafta süreyle asılmasına ve yeteri kadar çoğaltılarak parti müşahitlerine verilmesine karar verdi. Tutanak vermemek, çalınan minareye kılıf uydurmak olurdu. Şimdi görev, siyasi partilerin ilçe başkanlarına ve sandıklarda görevlendirdikleri müşahitlere düşüyor. Son dakikaya kadar bekleyerek, tutanağı aldıktan sonra sandık başkanı ile birlikte torbayı ilçe seçim kuruluna teslim edene kadar görev başında olmalılar ki bir sahtekârlık yapılmasın.
* * *
Diğer taraftan Kahramanmaraş eski Milletvekili Edip Özbaş, Yeniçağ’a yaptığı açıklamada, Türk milliyetçilerinin 40 yıldır milletin doğrularını savunduğunu, büyük oyunlar karşısında avcı kekliği durumuna düşmemeleri gerektiğini söyledi.
Özbaş, “Ben bu süreci 1919 yılından daha olumsuz olarak görüyorum. Bugün referandum sürecinde evet veya hayır bahane edilerek Türk milletini bölme çabaları var. Dışarıdan kurgulanan bu oyuna Türk milliyetçilerini de dahil etmek istiyorlar. Başkalarının söylediği türküye bazı arkadaşlarımız eşlik ederek, onların kervanına katılıyorlar. Türk milliyetçileri makam ve mevki düşünmeden doğruları millete söylemekle yükümlüdür. AKP Türk milliyetçilerinin üzerinde oyun oynamak isteyebilir, ancak bu oyuna gelmemek gerekmektedir. Cumhuriyeti Atatürk ve Türk milliyetçileri kurdurmuştur. Bugün gelinen noktada Cumhuriyetin ipini Türk milliyetçilerine çektirmek istemektedirler. Bunun farkında olmamız gerekir” dedi.
* * *

Demek ki, cebren başaramadıkları aziz vatanı ele geçirme operasyonunu, referandum hilesi, seçim hilesi, Türk Milliyetçilerini avcı kekliği olarak kullanma hilesi gibi yollarla tamamlamak istiyorlar.
Bizim burada yıllardır yaptığımız ise Edip Özbaş’ın belirttiği gibi “makam ve mevki düşünmeden doğruları millete söylemek”tir.
Geçmişte de kendimize zarar vermek pahasına doğruları millete söyledik, bugün de aynı çizgiyi koruyoruz. Fakat görüyoruz ki çizgisinde kırıklık olanlar var! Bunların kişisel çıkar için satıldıkları kesindir. Gerçekler apaçık ortadayken Türkiye’yi bölünme aşamasına getiren bir partinin programına evet demek, Türk Milliyetçiliği ile bağdaşmaz.
Avcının vereceği yem için sanki hürmüş gibi kafes içinde öterek kendi soydaşlarını avcının bulunduğu yere davet eden, böylece yakalanmalarına veya ölmelerine sebep olan avcı kekliğinin durumu neyse, bizzat Tayyip Erdoğan’dan siyasi vaatler alarak veya AKP’nin yandaş medya çöplüklerinden yemlenerek Türk Milliyetçilerine ihanet edenlerin durumu da odur.

============================== ============================== ==================

09 Eylül 2010

Sabahattin ÖNKİBAR

ÜLKÜCÜLÜKTEN GEÇİNEN TAYYİBAN TAŞERONLARI!

Tayyip Erdoğan ve güruhunun referandum bağlamında takındıkları kural ve ahlak tanımayan çılgınlıklarını anlayabiliyorum çünkü onlar kendilerine göre yüzyılın rövanşını almanın peşindeler!
Peki ama emperyalizmin acenteliğini yapan Tayyip Erdoğan’la şürekasına omuz veren o sözde ülkücülere ne demek
gerekiyor?
Yok yok sayıları emin olun bütün ülkücülerin yüzde biri değiller ama yine de sormak istiyorum bu arkadaşlar neden böyle davranıyor?
Referandumda evet çıkarsa biliniyor ki bu sonuç sadece Recep Tayyip’in Sultan olmasına katkı sunacak!
12 Eylül’den hesap sormanın kandırmaca olduğu ve evet çıksa bile hukuki hiçbir sonucunun olmayacağını bırakın başkalarını bizzat Tayyip Bey söylemedi mi?
Öyle ise kendilerine ülkücü ve milliyetçi süsünü verenler, desteklerinin sebebini açıklamak zorunda değiller mi?
Ne garip rastlantıdır ki bu sözde ülkücüler, evetçi olduklarını AKP’liler kendilerini aradıktan ve bazı sözler aldıktan sonra keşfediyorlar ve bir anda ansızın, “Aaaa ben meğer evetçiymişim” davranışını
sergiliyorlar!
Sorarım size bu ve benzeri tutum ve tavırların adı ülkücülükten geçinmek değil midir?
İnsaf ile değerlendirin; bunun adı ülkücü geçmişi pazarlamak ve o geçmişi kişisel çıkara dönüştürmek değil midir?
Değil diyenler cevap versinler, hangi ulvi gaye onları ’evet’e zorluyor?
Başbakan’ın Diyarbakır’da Türk Milleti diyememesi ya da Habur’da PKK’ya özel hukuk icat edip onları kucaklaması mı?
Evet cevap versinler, niçin evet
diyecekler?
Yargı tamamen AKP’nin güdümüne girsin ve Türkiye’yi topyekun fethetsinler diye mi?
Yahu O Tayyip Erdoğan ve zihniyetinde olanlar değil midir, 12 Eylül öncesinde “Kavmiyetçiler” deyip ülkücüleri camilere bile sokmak istemeyenler?
O Tayyip Erdoğan değil midir, her fırsatta ülkücüleri ağza alınmayacak ifadelerle aşağılayan?
O Tayyip Erdoğan değil midir, devlet eliyle Kürtçe televizyon kurdurup Kırmançı, Zaza ve Sorani diye ayrışan ve farklı Kürtçeleri konuşan Kürtleri bütünleştirmek ve ortak dilde buluşturup onları millet yapmak isteyen?
O Tayyip Erdoğan değil midir, her fırsatta Barzani ile Talabani’yi kucaklayıp, PKK’ya operasyonu ve Prof. Özbudun’un hazırladığı yeni Anayasa taslağını önce ABD’ye sormaya kalkan ve Başkan Bush ile konuşalım diyen?
O Tayyip Erdoğan değil midir, Türkiye’nin Güney sınırını yani mayınlı bölgeyi İsrail’e 49 yıllığına kiralamak isteyen ve Anayasa Mahkemesi’ne toslayan?
O Tayyip Erdoğan değil midir, Kıbrıs’ı Rum’a peşkeş çeken ve can Azerbaycan’ın yerine Ermenistan’ı tercih eden?
O Tayyip Erdoğan değil midir, egemenliği AB’ye devreden ve Fener papazı Bartholomeos’la gizli anlaşmalar yapan?
O Tayyip Erdoğan değil midir, Akdamar gibi kiliseleri ihya edip Sümela’da yüz küsur yıl sonra Haçlı’ya ayin yapma iznini veren?
O Tayyip Erdoğan değil midir, Türk Dünyasını umursamazken Hamasçı kesilen?
O Tayyip Erdoğan değil midir, ülkücüleri tehlikeli virüs gibi görüp bürokrasiden tasfiye ettiren?
O Tayyip Erdoğan değil midir, Rahmetli Türkeş Bey’i ömründe bir kez olsun hayırla yad etmeyen?
Öyle ise soruyorum; evet diyeceğini açıklayan sözde ülkücüler yukarıda sıraladıklarımı siz de aynen onaylıyor musunuz?
Değilse, AKP’nin kurmak için çırpındığı Tayyiban Cumhuriyetine taşeron olmak niçin?
Yok yok siz aslında ülkücülüğü kullanıp post, makam ve mama peşindesiniz!
NOT: Bütün okurlarımın Ramazan-ı Şerif Bayramını tebrik ediyorum...

TSK teslim, peki ya Yargı?
Açık açık yazacağım ,TSK’ya karşı yapılan o rezil operasyonlarda maalesef bazı üst düzey generaller aşağıdan tepki olmasın diye güya tepki gösterirmiş gibi yaptılar!
Bugün artık netleşmiştir ki AKP’nin TSK’da işbirlikçileri var!
Hem AKP hem de o işbirlikçi generaller Pentagon ve NATO’nun talepleri doğrultusunda TSK’da soğuk savaş süreci sonrasında uç veren milli refleksleri köreltme adına hareket ediyorlar!
Öyle olmasaydı, yani TSK’nın içinden gerçekten destek verilmeseydi, o malum gözaltına almalar ve Kozmik Oda aramaları yapılamazdı!
Saldıray Paşa ve Balyoz’daki 102 tutuklama olayında gördük işte, TSK direnince askere dokunulamıyor ve tutuklamalar da bir anda kalkabiliyor!
Ortaya çıkan ve netleşen fotoğraf, TSK’nın misyon önceliklerinin değiştiğidir!
Peki TSK böyle de Yüksek Yargı farklı mı?
Doğrusu o noktada kuşkularım var!
Yüksek Yargı’daki bazı isimlerin bireysel yanlışları var ve onun esiri konumundalar!
Ancak bu hal Üst Yargının tamamen teslim olduğu anlamına gelmiyor!
Dolayısı ile önümüzdeki yakın zaman diliminde o çevreden somut bir tavır ya da adım ihtimal dahilindedir!
Aksi halde onlar TSK misali ehlileştirilmeyecek, tersine bir anda tasfiye
edilecekler!
Her şey kör göze parmak misali ortada, yapılan bu referandum Yargı’yı dizayn etmek yani yandaş yapmak içindir.
Eğer evet çıkarsa, göreceksiniz yargı kısa bir süre sonra YÖK misali olacak ve AKP’ye yüzde yüz ram olacaktır.
Peki Yüksek Yargı ne mi yapabilir?
Hukuku ve kanunu hakim kılar!
Örneğin bana göre sadece şikayet dilekçesi değil aynı zamanda AKP’nin kapatılması için iddianame niteliğinde olan Hanefi Avcı’nın kitabı bağlamında hukuk neyi emrediyorsa onu yaparlar!
Yok bunu yapmazlarsa önce kendileri, hemen akabinde rejim yerle yeksan olacak!

Konu 35gürün58 tarafından (09.09.2010 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.09.2010, 12:51   #729
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1130 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dr.Beşir DOSTER

8 Eylül 2010
Hayır…
HAYIR, haykırmaktan gelir.

Haykırmak her türlü teslimiyeti reddedişin sese, söze ve yazıya dökülmesidir.
Reddetmek yasal, bilimsel ve gerçek olmayana başkaldırmanın anıtsal görüntüsüdür. Başkaldırı bir duruşun, bir tutumun ve de dürüstlüğün fotoğrafıdır.
Değişim ve gelişim başkaldırı ile başlar. Köhneleri yıkmadan yenilerini yaratamazsınız. Her yeni, bir yıkıntının üzerinde yükselir.

Yenilik, HAYIR’la başlar, HAYIR’la gelişir, HAYIR’la devam eder.
Toplumların yönü, önü HAYIR’la açılır.

HAYIR haykırışlarının olmadığı yerde suskunluğun ezikliği, ezikliğin teslimiyeti vardır.
HAYIR, bir iniltinin sızlaması değil, bir orkestranın coşkusudur.
HAYIR bükülmez, büzülmez, eğilmez.
HAYIR diktir, düzdür, doğrudur.

HAYIRLI düşman, HAYIRSIZ dosttan evladır.
HAYIR, sömürünün, gericiliğin, güç kavgasının, ayrımcılığın çözümüdür.
HAYIR, bütün hıyarlıklara engel olan en büyük PANZEHİRDİR.

Sn Dilşat Hatun ,
Kışkırtma hususunda Sn. Erdoğan'ın eline su dökemeyiz o yönden rahat olun lütfen.
MHP ve Ülkü ocaklarının yasal temsilcileri, liderleri parti disiplini içinde ülkenin
geleceğini tehlikede görerek aklın ve mantığın yolu olarak HAYIR kampanyası
zaten yürütüyorlar, ben nesini kışkırtacağım ki ?

sorduğum soru parti disiplinine uymayan, aykırı hareket eden münferit sayıda Evet diyen arkadaşların yasal temsilcilerinin aksine ne kadar MHP ve Ülkü ocaklarını temsil ettiğidir.

Mertçe; bizimle farklı düşünen MHP ve Ülkü ocakları ile aramızda ideolojik bir birliktelik artık söz konusu olamaz bu nedenle AKP li olduk deyin ,hiç olmazsa gerçeği söyleyin.
Bu tavrınızla sizi zaten MHP ve Ülkü ocakları olarak partili kabul etmezler.

Yapacağınız tek şey dürüstçe ; '' Şu ana kadar MHP ve Ülkücü görünümlü AKP taraftarı idik, ancak politikaları bize ters düştüğü için artık bu partide işimiz yoktur bundan böyle AKP liyiz, zaten AKP politikalarını savunuyoruz, parti didiplinine uymadığımız için kendimizi hala MHP ve Ülkü ocakları mensubu olarak göstermemizde doğru değildir'' der . Gerçeği söylersiniz,

o zaman kimsede size MHP veya Ülkücülerin yasal sözcüsümüsünüz diye sorma gereği duymaz.

Saygılarımla,

Birincisi Milletin Ülkücülügüne Laf etmek size düsmez Haddinizi asmayin! O kadar biliyorsaniz ilk önce Liderin Bahceli'ye dön bir bak!!
Bügüne kadar Tayyibi sevmedigimi herkez bilir , size onu savunacak degilim!
Ama kalkip'ta Benim veya diger Evet diyen Ülkücülerin görüslerine laf atarsaniz kötü olur bilesiniz! tekrar diyorum Haddinizi asmayin !!

Teroristler'le masaya oturmayiz diyenleri'de gördük, Tokalasanlari'da!

P.S : bu arada Mhp'liyim de demedim , Ülkücüler hakkinda savundum. Partici olmayi birakin'da gerçekleri görün artik .
Hak'li gördügüm konu'yada göz göre göre Haksiz diyemem, kusura bakmayin sizin gercek ve yalan anlayisinizi anliyamadim!

Madem Ülkücüleri sevmezdi Tayyip , sizin kardes parti çok mu seviyor'du , Fasisttttt Ülkücüler sôzlerini unuttunuz herhalde

Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.09.2010, 13:00   #730
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32

Tecrübe Puanı: 1335 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
VE AYRICA İBRETLİK BİR YAZI........TABİ ANLAYANA.....09 Eylül 2010

Arslan BULUT

MİLLİYETÇİLERİN AVCI KEKLİKLERİ ve SEÇİM TUTANAĞI!

CHP, halk oylamasında sandık sonuçlarını gösteren “tasdikli sandık kurulu tutanaklarının siyasi parti temsilcilerine verilmesinin” karar altına alınması isteğiyle Yüksek Seçim Kurulu’na başvurdu.
Başvuruda, halk oylamasında sandık sonuçlarını gösteren sayım-döküm tutanağının sadece iki nüsha hazırlanacağı ve sandık görevlisi siyasi parti temsilcilerine verilmeyeceği yönünde duyum alındığı belirtildi.
Gerçekten de oylamanın sağlıklı yapılıp yapılmadığını, sonuçlara hile karıştırılıp karıştırılmadığını anlamanın tek yolu, sandık kurulu tutanaklarını bir araya getirip, açıklanan sonuçlarla karşılaştırmaktır.
Yüksek Seçim Kurulu, dün bu konuda bir karar alarak, sandık kurulu başkan ve üyelerince imzalanan tutanağın herkesin göreceği yerde bir hafta süreyle asılmasına ve yeteri kadar çoğaltılarak parti müşahitlerine verilmesine karar verdi. Tutanak vermemek, çalınan minareye kılıf uydurmak olurdu. Şimdi görev, siyasi partilerin ilçe başkanlarına ve sandıklarda görevlendirdikleri müşahitlere düşüyor. Son dakikaya kadar bekleyerek, tutanağı aldıktan sonra sandık başkanı ile birlikte torbayı ilçe seçim kuruluna teslim edene kadar görev başında olmalılar ki bir sahtekârlık yapılmasın.
* * *
Diğer taraftan Kahramanmaraş eski Milletvekili Edip Özbaş, Yeniçağ’a yaptığı açıklamada, Türk milliyetçilerinin 40 yıldır milletin doğrularını savunduğunu, büyük oyunlar karşısında avcı kekliği durumuna düşmemeleri gerektiğini söyledi.
Özbaş, “Ben bu süreci 1919 yılından daha olumsuz olarak görüyorum. Bugün referandum sürecinde evet veya hayır bahane edilerek Türk milletini bölme çabaları var. Dışarıdan kurgulanan bu oyuna Türk milliyetçilerini de dahil etmek istiyorlar. Başkalarının söylediği türküye bazı arkadaşlarımız eşlik ederek, onların kervanına katılıyorlar. Türk milliyetçileri makam ve mevki düşünmeden doğruları millete söylemekle yükümlüdür. AKP Türk milliyetçilerinin üzerinde oyun oynamak isteyebilir, ancak bu oyuna gelmemek gerekmektedir. Cumhuriyeti Atatürk ve Türk milliyetçileri kurdurmuştur. Bugün gelinen noktada Cumhuriyetin ipini Türk milliyetçilerine çektirmek istemektedirler. Bunun farkında olmamız gerekir” dedi.
* * *

Demek ki, cebren başaramadıkları aziz vatanı ele geçirme operasyonunu, referandum hilesi, seçim hilesi, Türk Milliyetçilerini avcı kekliği olarak kullanma hilesi gibi yollarla tamamlamak istiyorlar.
Bizim burada yıllardır yaptığımız ise Edip Özbaş’ın belirttiği gibi “makam ve mevki düşünmeden doğruları millete söylemek”tir.
Geçmişte de kendimize zarar vermek pahasına doğruları millete söyledik, bugün de aynı çizgiyi koruyoruz. Fakat görüyoruz ki çizgisinde kırıklık olanlar var! Bunların kişisel çıkar için satıldıkları kesindir. Gerçekler apaçık ortadayken Türkiye’yi bölünme aşamasına getiren bir partinin programına evet demek, Türk Milliyetçiliği ile bağdaşmaz.
Avcının vereceği yem için sanki hürmüş gibi kafes içinde öterek kendi soydaşlarını avcının bulunduğu yere davet eden, böylece yakalanmalarına veya ölmelerine sebep olan avcı kekliğinin durumu neyse, bizzat Tayyip Erdoğan’dan siyasi vaatler alarak veya AKP’nin yandaş medya çöplüklerinden yemlenerek Türk Milliyetçilerine ihanet edenlerin durumu da odur.

============================== ============================== ==================

09 Eylül 2010

Sabahattin ÖNKİBAR

ÜLKÜCÜLÜKTEN GEÇİNEN TAYYİBAN TAŞERONLARI!

Tayyip Erdoğan ve güruhunun referandum bağlamında takındıkları kural ve ahlak tanımayan çılgınlıklarını anlayabiliyorum çünkü onlar kendilerine göre yüzyılın rövanşını almanın peşindeler!
Peki ama emperyalizmin acenteliğini yapan Tayyip Erdoğan’la şürekasına omuz veren o sözde ülkücülere ne demek
gerekiyor?
Yok yok sayıları emin olun bütün ülkücülerin yüzde biri değiller ama yine de sormak istiyorum bu arkadaşlar neden böyle davranıyor?
Referandumda evet çıkarsa biliniyor ki bu sonuç sadece Recep Tayyip’in Sultan olmasına katkı sunacak!
12 Eylül’den hesap sormanın kandırmaca olduğu ve evet çıksa bile hukuki hiçbir sonucunun olmayacağını bırakın başkalarını bizzat Tayyip Bey söylemedi mi?
Öyle ise kendilerine ülkücü ve milliyetçi süsünü verenler, desteklerinin sebebini açıklamak zorunda değiller mi?
Ne garip rastlantıdır ki bu sözde ülkücüler, evetçi olduklarını AKP’liler kendilerini aradıktan ve bazı sözler aldıktan sonra keşfediyorlar ve bir anda ansızın, “Aaaa ben meğer evetçiymişim” davranışını
sergiliyorlar!
Sorarım size bu ve benzeri tutum ve tavırların adı ülkücülükten geçinmek değil midir?
İnsaf ile değerlendirin; bunun adı ülkücü geçmişi pazarlamak ve o geçmişi kişisel çıkara dönüştürmek değil midir?
Değil diyenler cevap versinler, hangi ulvi gaye onları ’evet’e zorluyor?
Başbakan’ın Diyarbakır’da Türk Milleti diyememesi ya da Habur’da PKK’ya özel hukuk icat edip onları kucaklaması mı?
Evet cevap versinler, niçin evet
diyecekler?
Yargı tamamen AKP’nin güdümüne girsin ve Türkiye’yi topyekun fethetsinler diye mi?
Yahu O Tayyip Erdoğan ve zihniyetinde olanlar değil midir, 12 Eylül öncesinde “Kavmiyetçiler” deyip ülkücüleri camilere bile sokmak istemeyenler?
O Tayyip Erdoğan değil midir, her fırsatta ülkücüleri ağza alınmayacak ifadelerle aşağılayan?
O Tayyip Erdoğan değil midir, devlet eliyle Kürtçe televizyon kurdurup Kırmançı, Zaza ve Sorani diye ayrışan ve farklı Kürtçeleri konuşan Kürtleri bütünleştirmek ve ortak dilde buluşturup onları millet yapmak isteyen?
O Tayyip Erdoğan değil midir, her fırsatta Barzani ile Talabani’yi kucaklayıp, PKK’ya operasyonu ve Prof. Özbudun’un hazırladığı yeni Anayasa taslağını önce ABD’ye sormaya kalkan ve Başkan Bush ile konuşalım diyen?
O Tayyip Erdoğan değil midir, Türkiye’nin Güney sınırını yani mayınlı bölgeyi İsrail’e 49 yıllığına kiralamak isteyen ve Anayasa Mahkemesi’ne toslayan?
O Tayyip Erdoğan değil midir, Kıbrıs’ı Rum’a peşkeş çeken ve can Azerbaycan’ın yerine Ermenistan’ı tercih eden?
O Tayyip Erdoğan değil midir, egemenliği AB’ye devreden ve Fener papazı Bartholomeos’la gizli anlaşmalar yapan?
O Tayyip Erdoğan değil midir, Akdamar gibi kiliseleri ihya edip Sümela’da yüz küsur yıl sonra Haçlı’ya ayin yapma iznini veren?
O Tayyip Erdoğan değil midir, Türk Dünyasını umursamazken Hamasçı kesilen?
O Tayyip Erdoğan değil midir, ülkücüleri tehlikeli virüs gibi görüp bürokrasiden tasfiye ettiren?
O Tayyip Erdoğan değil midir, Rahmetli Türkeş Bey’i ömründe bir kez olsun hayırla yad etmeyen?
Öyle ise soruyorum; evet diyeceğini açıklayan sözde ülkücüler yukarıda sıraladıklarımı siz de aynen onaylıyor musunuz?
Değilse, AKP’nin kurmak için çırpındığı Tayyiban Cumhuriyetine taşeron olmak niçin?
Yok yok siz aslında ülkücülüğü kullanıp post, makam ve mama peşindesiniz!
NOT: Bütün okurlarımın Ramazan-ı Şerif Bayramını tebrik ediyorum...

TSK teslim, peki ya Yargı?
Açık açık yazacağım ,TSK’ya karşı yapılan o rezil operasyonlarda maalesef bazı üst düzey generaller aşağıdan tepki olmasın diye güya tepki gösterirmiş gibi yaptılar!
Bugün artık netleşmiştir ki AKP’nin TSK’da işbirlikçileri var!
Hem AKP hem de o işbirlikçi generaller Pentagon ve NATO’nun talepleri doğrultusunda TSK’da soğuk savaş süreci sonrasında uç veren milli refleksleri köreltme adına hareket ediyorlar!
Öyle olmasaydı, yani TSK’nın içinden gerçekten destek verilmeseydi, o malum gözaltına almalar ve Kozmik Oda aramaları yapılamazdı!
Saldıray Paşa ve Balyoz’daki 102 tutuklama olayında gördük işte, TSK direnince askere dokunulamıyor ve tutuklamalar da bir anda kalkabiliyor!
Ortaya çıkan ve netleşen fotoğraf, TSK’nın misyon önceliklerinin değiştiğidir!
Peki TSK böyle de Yüksek Yargı farklı mı?
Doğrusu o noktada kuşkularım var!
Yüksek Yargı’daki bazı isimlerin bireysel yanlışları var ve onun esiri konumundalar!
Ancak bu hal Üst Yargının tamamen teslim olduğu anlamına gelmiyor!
Dolayısı ile önümüzdeki yakın zaman diliminde o çevreden somut bir tavır ya da adım ihtimal dahilindedir!
Aksi halde onlar TSK misali ehlileştirilmeyecek, tersine bir anda tasfiye
edilecekler!
Her şey kör göze parmak misali ortada, yapılan bu referandum Yargı’yı dizayn etmek yani yandaş yapmak içindir.
Eğer evet çıkarsa, göreceksiniz yargı kısa bir süre sonra YÖK misali olacak ve AKP’ye yüzde yüz ram olacaktır.
Peki Yüksek Yargı ne mi yapabilir?
Hukuku ve kanunu hakim kılar!
Örneğin bana göre sadece şikayet dilekçesi değil aynı zamanda AKP’nin kapatılması için iddianame niteliğinde olan Hanefi Avcı’nın kitabı bağlamında hukuk neyi emrediyorsa onu yaparlar!
Yok bunu yapmazlarsa önce kendileri, hemen akabinde rejim yerle yeksan olacak!

SAGI DEĞER HEMŞERİM SİDE KISA VE ÖZ YASSANIZDA TAM ANLASAK ROMAN YAZARGİBİ YAZMAYIN LÜTFEN ÖZETİNİ YAZIN OKUYALIM HİÇ KİMSE TAM OKUMUYOR BAŞLIĞINA GÖRE YORUM YAPIYOR HEMŞERİM

SAYGILAR
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)