|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#731 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1368
![]() |
boykot etmeyi düşünüyordum onu da pkk yapıyor.. şaştım... hele bir 12 eylüle çıkalım..
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#732 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir tane Sag'dan bir tane Sol'dan diyen Pasa için,
Kuran-i Kerim'e içinde ne yazdigi belli olmayan tehlikeli arap kitaplari diyenler için, Serefli Astsubay'lari sadece dini görevlerini yerine getirdigi için kapi önüne koyan TSK'nin içindeki hainler için, Evet Bi-Iznillah!
|
|
|
#733 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
Son Aktivite: 06.06.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 805
![]() |
CHP Diyarbakır İl Sekreteri Mahmut Şevketoğlu, hazırladığı 15 sayfalık raporu Diyarbakır il Örgütü adına Genel Merkez Komisyonu'na verecek. Raporda çok tartışılacak öneriler yer alıyor. Şevketoğlu, “CHP, Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bölgede ivme kazandı. Bunu olumlu karşılıyoruz. Kürt sorununu çözebilecek tek parti CHP." diyor. Şevketoğlu'nun verdiği bilgilere göre rapordaki önerilerden bazıları şöyle:
ÇOK SAYIDA PKK’LI HAPİSTE ** Ana dilde eğitim yasal olarak Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına girmeli. Okullarda seçmeli ders olarak okutulmalı. Türklerin de Kürtçe öğrenme hakkı var. ** Beyaz bir sayfa açılmalı. Genel af getirilmeli. PKK’lılara yönelik, ceza alan, hapis yatan, mahkum olan çok sayıda insan var. Bunlara yönelik sicil affı getirilmeli. ** Öcalan'a ev hapsi ya da yurtdışı ikameti olabilir. CHP özü itibariyle devrimci bir parti. Bu devrimci adımları atacaktır. ** Ekonomik yapının düzeltilmesi için devlet istihdam yaratmalı. ** GAP, bölgeye ekonomik kazanç sağlamalı. ** Taş atan çocuklar bir an önce cezaevinden çıkarılmalı. Taş attı diye bir çocuğun 16 yıl ceza alması dünyada çağdışı ülkelerde bile yok. |
|
|
|
|
|
#734 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31
Tecrübe Puanı: 1534
![]() |
Hayırda hayır vardır gelin hayır diyelimmi.??
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#735 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1330
![]() |
EVETTTTT EVETTTTTTTTT EVETTTTTTT EVETTTTTTT EVETTTT
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#736 | |
|
Yiğido
![]() ![]() 35gürün58 Şuan
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15
Tecrübe Puanı: 746
![]() |
Alıntı:
Kaldıki Tayyip Erdoğan Diyarbakırda ''Ape Musa'' yı andı ah ahh bir olsa da konuşsa bu büyük insan dedi ve kendini saygıyla andığını söyledi . Peki Kimdir Ape Musa ???? tabiiki Musa anter. Yıllardır Kürtlerin ayrı devlet kurmasını hatta Adana ve Mersin in Kürdisten sınırları içinde olmasını savunan Ayrılıkçı kürt ideologu......... Sevgili hemşerim yalan haberlerle milletin kafasını karıştırmayın yoksa böyle mahcup olursunuz.. Birde bakmışsınki kınamak istediğin kanuları AKP gerçekleştirmiş. Siz siz olun belgesiz bir konuda gerçekmiş gibi yazmayın Çünkü ALLAH YALANI SEVMEZ üstelik bu mübarek günde yine Muaviye taktiği.......... Sevgilerimle |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#737 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1330
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#738 |
|
Yiğido
![]() ![]() 35gürün58 Şuan
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15
Tecrübe Puanı: 746
![]() |
Tüm Yiğidoların hemşehrilerimin Bayramını kutlar, Sağlık esenlik ve mutluluklar dilerim.
Hoşçakalın. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#739 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4561
![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
video için tıkla [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Başbakan bu referandum süresince de `Koyun güdemezler' diyerek, çobanları ve köylüleri aşağılamaya kalktı. Çoban tasviri ile köylülere açık hakaretler yağdırmakta. Bu nedenle koyunlar bugün burada Başbakan Erdoğan'a `hayır' diyerek gereken cevabı verdi. Referandumdan `hayır' oyu çıkacağına inanıyoruz'' dedi.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#740 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
Son Aktivite: 06.06.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 805
![]() |
Alıntı:
YALANMI... ? Buyrun size Dogu perinçekin mahkeme ifadesi Bildigim kadarıyla AKP'li degil bu adam "BAYKAL'A PKK'YLA İŞBİRLİĞİ SUÇLAMASI" İşçi Partisi'nin Genel Başkanı oldum. Paris'ten Murat Karayılan aradı.(Bölücü terör örgütü elebaşlarından) Bana, "Efendim, Apo'nun (Abdullah Öcalan) talimatıyla arıyorum. CHP ile anlaştık. Bize 22 milletvekili veriyor CHP. Biz 22 milletvekilinin 4'ünün sizden olmasını istiyoruz" dedi. Biz bunu reddettik. Bunun üzerine Karayılan, hemen cevap vermememizi, partimizin yetkili organlarından konuşmamızı istedi. Ben organlara gerek olmadığını kabul etmediğimi söyledim. "HER İKİ LİDERDE İŞBİRLİKÇİ" Sayın Erdal İnönü ve Deniz Baykal, PKK ile seçim işbirliği yaptılar. Devletçi bir anlayış ile yaptılar. Doğru yanları olabilir. Elbette Deniz Baykal ve Erdal İnönü Türkiye'nin bölünmesini istemezler. Ancak İnönü ve Baykal 22 milletvekilini TBMM'ye soktu. Herkes biliyor o 22 milletvekilinin Abdullah Öcalan'ın tespit ettiğini. Herkes biliyor HEP ve HADEP'in PKK'nın uzantısı olduğunu. Bunlardan biri zübeyir aydar milletvekilliginden emekli olduktan sonra yeni bir iş buldu pkk-kongra-gel'in başına geçti bütün kanlı eylemlerde imzası var.chp ile yapılan protokoldede imzası var Dündündür bugün bugündür degilmi hemşerim |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|