![]() |
#741 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() “Bombalarımıza Sponsor Arıyoruz” “Hayallerimi, Amerika bombaları yok etti İki gözümü alıp ama etti Daha on dört yaşımda belimi büktü Baharı beklerken, hayatımı zemheri etti Gençliğimi yaşamadan, yaşayan ölü etti.”
![]() |
#742 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() canim yanıyor anne...
bir yerlerde kaybettiğim kendimi bulamıyorum. düğümleniyor tum nefes almalarım . kalbime varmadan tükeniyor umutlarım. hasrete boğuluyor özlemlerim. bak bana ben ben delim anne, ben yitik bir umudun, yarım kalmış bir sevdanın eseriyim. dokun kalbime anne dokunn! yavaş ve nazik bir okşama ile dokun. hissedebiliyor musun ordaki savaşı, acıyı ? canım yanıyor annem canımm.... korkuyorum anne tut elimi. sevilmekten korkuyorumm. her yeni bir sevgi omzumda yeni bir yük sanki! sorumluluğum artıyor anne korkuyorum, sevipte kaybetmekten , acılar denizinde kaybolmaktan korkuyorum. bırakma sakın beni anne sende onlar gibi, bak gidiyor tum sevmeler gidiyor anne gidiyorr bir gece insafsızz bir veda sahbesinde beni öylece umutsuzz bırakıp gidiyor dönmeksizin... bağlıyorum anne sil gozumun yaşını. acılar dudakkarımdan süzülüp kalbime akıyor, gamzelerimdeki tebbesüm yok artık anne. ağlıyorumm sensizliğe, ağlıyorum sevipte gidenlere ağlıyorumm anne sil gozumun yaşını..... bak yağmur yağıyor anne, yapraklarr kopuyor dalından , zaman bir kum tanesine bakıyor, mavsimler donup geçiyor ardından ben unutamıyorum onu anne unutamıyorum. masum bir çocuğun elinden seker alınmış ve savaşın ortasına konulmuş gibi hissediyorum. yağmur yağıyor anne üşüyorum... (alıntıdır) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Doymaz doyamazdım Sana Sevgilim
Damla damla yollarına yağsaydım Sana bekçi ya gardiyan olsaydım Kollarında bin yıl mahkum kalsaydım Doymaz doyamazdım sana sevgilim Akşamları yollarını gözlerdim Geceleri hep kalbimde gizlerdim Kollarımda bile seni özlerdim Doymaz doyamazdım sana sevgilim Sende bana bir tatlı söz deseydin Bende sana bu ömrümü verseydim Dizlerine başım koyup ölseydim Doymaz doyamazdım sana sevdiğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Navigator
![]() NEMLİ YÜREK
yüreğim nemlidir benim gözlerim yaşlı kuytu köşelerde gizli saklı ağlamaktan sesim buğuludur benim sevdiğimi ulu orta haykırmaya korktuğumdan dizlerim yorgundur benim bir umut deyipte seni aramaktan kalbim yaralıdır benim sevip özleyipte görememekten kafam karışıktır benim şimdi nerdesin diye düşünmekten ama gönlüm sevdalıdır benim içim buruk sana uzak olduğumdan yüreğim hep nemlidir benim hasretini çektiğimden ama ruhum huzurludur benim senin gibi birini sevdiğimden..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Sen Üzülme...
Bir durgunluk var bu gün sende Yüzündeki hüzün ele veriyor Donuk bakışların dalarken uzaklara Belirli olmayan ifadeler. Dünyayı bir pula satacak kadar umursamaz. Üzerine çöken kara bulutları dağıt ne olur Gülümse ki güneş doğsun dünyama Karanlıklar dağılsın Solmasın gönlünün çiçekleri Sen ki yegâne yaşam sebebimsin Dayanamam böyle üzülmene senin Göz pınarlarım hazır akmak için Senin gözlerinin yerine Yeter ki yaş akmasın gözünden Bahar tüm ihtişamıyla hissettirirken kendini Nerden sardı bu sonbahar havası seni Kov tüm karamsarlıkları Olumsuzluklara karşı diren Yılmadan, bıkmadan mücadele et Çünkü yaşamak güzel her şeye rağmen |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Sonbahar
Bakışlarım kitlendi gözlerine Kor ateşin yanıyordu yüreğimde Dokunamadım sana Sarılamadım boynuna Haykıramadım sesimi sana Seviyorum diyemedim Hani yağmurlar yağacaktı üstümüze Hani kaybolup gidiyorduk gökyüzünde Boğazımda bir düğüm gözümde damlalar Neden ayırdın bizi sonbahar |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Yeni Yiğido
![]() kartane Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2009 17:25
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() BAĞIŞLA
Ya zamanından çok erken gelirim.. Dünya'ya geldiğim gibi, Ya zamanından çok geç, Seni bu yaşta sevdiğim gibi.... Mutluluğa hep geç kalırım. Hep erken giderim mutsuzluğa.. Ya herşey bitmiştir çoktan, Ya hiçbirşey başlamamış... Öyle bir zamanında geldim ki yaşamın, Ölüme erken,sevgiye geç.. Yine gecikmişim bağışla sevgilim.. Sevgiye on kala,ölüme beş...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Navigator
![]() Bırakıpta gittin diye,
Sana sitem etmedimki Ateşlere attın diye, Sana sitem etmedimki Ellerim boş kaldı diye Ümitlerim soldu diye Hergünüm dert doldu diye Sana sitem etmedimki Gerçek aşkta sitem olmaz Seven kalpler böyle yapmaz Hiç bir zaman unutulmaz Sana sitem etmedimki Git mesut ol hayatında Beni getirme aklına Mutluluklar benden sana Sana sitem etmedimki El sözüne kanıp durma Hayatına darbe vurma Benden zarar gelmez sana Sana sitem etmedimki Geçmişini unut gitsin Geleceğin parlak senin Rabbim sana huzur versin Sana sitem etmedimki Ramazan Karataş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Sen sakın ağlama ben ağlarım senin yerine.
Sen sakın üzülme ben üzülürüm senin yerine. Sen sakın özleme ben özlerim senin yerine. Sen sakın sewmiyorum diye üzülme ben sewiyorum senin yerine Senin üzülmene asla dayanamam sen benim için kendimden ötesin. Sen beni yakan ilk Güneş. Yüreğimi titreten son rüzgarsın. Sen beni ağlatan İlk Sevdam Unutucağım son İnsansın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Navigator
![]() ISTERSEN
Sensizligi yasadim Çaresizim askinla Haksizliga ugradim Duygularim isyanda Sensizlikten yoruldum Haksizliktan usandim Bin defa kirdin beni Bir sana kiyamadim Istersen kaybolur Çikarim hayatindan Istersen gül olur Solarim askindan Istersen kus olur Göçerim bu diyardan Üzülme güzelim Sana hiç kiyamam Istersen ölürüm göcerim bu dünyadan Üzülme güzelim sana hic kiyamam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |