![]() |
#7521 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şu garip halimden bilen işveren azlı
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayıp gülersem gülen Bütün dartlarım anlayıp halımı bilen Sanki kalbimi bilerek yüzüme gülen Gönlüm hep senı arıyor neredesın sen Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor Hiç bir tabib şu yarama melhem olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen
![]() |
#7522 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1450
![]() |
![]() ebru gündeş-kaçak..............
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7523 |
Moderator
![]() Aslı Hünel - Dönemem
Güvenmiştim inanmıştım Bu seferki dürüst Gerçek demiştim Ne bileyim ben ögrenemedim Kalbim temiz ama çok acıyor Yeter artık Beni bende bırakın Dularım tanrıya Beni bir tek o anlar Bir zamanlar varmış aşk Geriye dönemem Sana ben gelemem Çok cektim elinden Bi daha sevemem Geriye dönemem Sana ben gelemem Çok cektim elinden Bi daha dönemem
![]() |
#7524 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() UMUT Akyürek
Gülü susuz seni asksiz birakmam Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam.............
![]() |
#7525 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1179
![]() |
![]() Eyvanına vardım eyvanı çamur
Odasına vardım elleri hamur Uykudan uyanmış gözleri mahmur Ömrümde görmedim böyle gelini Gelinin gelini Türkmen gelini Saramadım aney gel gör halimi İpek köynek giymiş ayna dizinden Kınalı elleri o mah yüzünden Sevem dedim vazgeçmiyor nazından Ömrümde görmedim böyle gelini Gelinin gelini Türkmen gelini Saramadım aney gel gör halimi Eyvanında renk renk güller açıyor Aşk ateşi şu bağrımı yakıyor Kara sevda şu gönlümden gitmiyor Ömrümde görmedim böyle gelini Gelinin gelini Türkmen gelini Saramadım aney gel gör halimi Aziz Çelik Diğer Türküleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7526 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
![]() Atv ekranlarında yayınlanan Mavi şeker programındakı sarkıyı dinliyom
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7527 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() Yurtseven Kardeşler
Amanım Karagözlüm ah sana kurban olayim Güzelim cok güzelsin sana hastayim sen bana varmazsan bil ben yanarim kafama taktim yar seni delalim öl dedin de ölmedimmi havalim belalim [nakarat] Ah amanim amanim amanim sen ne dersen yaparim ah amanim amanim amanim öl de ömrüm adarim ah amanim amanim amanim hey ah senin icin yanarim ah amanim amanim amanim herseyimsin cananim Karagözlüm ah sana kurban olayim Güzelim cok güzelsin sana hastayim sen bana varmazsan bil ben yanarim kafama taktim yar seni delalim öl dedin de ölmedimmi havalim belalim [nakarat] Ah amanim amanim amanim sen ne dersen yaparim ah amanim amanim amanim öl de ömrüm adarim ah amanim amanim amanim hey ah senin icin yanarim ah amanim amanim amanim
![]() |
#7528 |
Moderator
![]() Sabah yeli ılgıt ılgıt eserken
Seher vakti bir güzele vuruldum Al dudakta inci dişi bu dünyada yok bir eşi Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Mor menekşe nergiz dizmiş boynuna Kuşluk vakti aldı beni koynuna Cıvıldaşır dudu kuşu sanki bülbülün ötüşü Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Akşam oldu gün kavuştu sessizce Dedi güzel ayrılık vardı bize Uzakta bir baykuş öttü gül bahçemde diken bitti Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum
![]() |
#7529 |
Yeni Yiğido
![]() karakiz14 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.06.2009 13:05
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Hüseyin uğurlu--Ahu gözlüm
![]() |
#7530 |
Moderator
![]() Aşktan yana şansım yok
Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın Beni kimden sorarsın Ben düştüm aşk ateşine Sende düşme yanarsın
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|