14.06.2009, 18:58 | #7651 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ozan Arif Melun asilsin mi Asilmasin mi .. Simdi size bir sualim olacak Melun asilsin mi asilmasin mi Sen milletsin sensin karar alacak Melun asilsin mi asilmasin mi Karari verecek once millettir En büyük mahkeme bence millettir Milleti duymamak büyük zillettir Melun asilsin mi asilmasin mi Dunyanin tepkisi artarsa artsin Avrupa isterse kendini cirsin Herkes kararini cok iyi tartsin Melun asilsin mi asilmasin mi Sehit anasinin halını düsün Yetimini düsün dulunu düsün Gazilerin kopuk kolunu düsün Melun asilsin mi asilmasin mi Bu milleti Türk Kürt diye bölen bu Kürdüm diyip kürdü sokan yilan bu Hic mahkeme edilir mi lan bu Melun asilsin mi asilmasin mi Fitnelerle birlik fitlerle birlik Avanesi olan bitlerle birlik Savunmaya kalkan itlerle birlik Melun asilsin mi asilmasin mi Daga taşa pusu kuran bu itti Askeri sivili vuran bu itti Kundakta bebegi vuran bu ittti Melun asilsin mi asilmasin mi Cayir cayir yaktü orman koymadi Dagda sürü Köyde harman koymadi Daha halen bakin kana doymadi Melun asilsin mi asilmasin mi Pesinde dolastik bütün dünyayi Almak icin zor kandirdik Kenyayi Simdi durun görsün anya ile konyayi Melun asilsin mi asilmasin mi Kim aldi soyleyin otuzbin cani Yerlerdemi kalsin sehidin kani Buna tahammül etmez Türkün vicdani Melun asilsin mi asilmasin mi Gün gectikce bazi vicdani körler Buna yarin fikir kurbani derler Safsatlamak icin her halti yerler Melun asilsin mi asilmasin mi Basimiz da olan amcasi beyi Neyi bekliyorlar bilmem ki neyi Besiyemi cektik biz bu i..i Melun asilsin mi asilmasin mi Ben olsam bu işi coktan çözerdim Kör bicakla diri diri keserdim Kara tasla kafasini ezerdim Melun asilsin mi asilmasin mi Ozan rica ediyor bakin Cellata mellata vermeyin sakin Ipini cekmeyi bize birakin Melun asilsin mi asilmasin mi .. ASILSIN ASILSIN HEMEN ASILSIN
14.06.2009, 23:11 | #7652 |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1284
|
TRT RAdyo 4'te çok güzel türküler çalıyor.Hepsini dinliyorum..
14.06.2009, 23:21 | #7653 |
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1087
|
Ozan Manas _ Siirleri Suya Yazdim .
14.06.2009, 23:37 | #7654 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Engin Nurşani
Böyle İçin İçin Erirmiydin Hiç Eger tanısaydım önceden seni Başka birisine verirmiydim hiç Sen o zaman gelip görseydin beni Böyle için için erirmiydim hiç Bilirsinki gönlüm bir sana vurgun Eger yalan isem sorulsun sorgu Kapınızın önünden geçerken hergün Böynumu bükerek yürümüydüm hiç Bu gönüllü coşkunum her zaman böyle Konuş benim ile canım bir şeyler söyle Benim olsan eyvah diyerek böyle Elimi dizime vururmuydum hiç...................
15.06.2009, 08:20 | #7655 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
günün gelişen sabah haberleri
15.06.2009, 08:31 | #7656 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Fatih Kısaparmak
Benim Babam Bu adam benim babam, sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sakosuyla hey x 2 Cebinde yok parası, bafradır cıgarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş, bir işci maaşıyla Bu adam benim babam hey Ağlama benim babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Ağlama benim babam hey Ağlama mazlum babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi dağlardan büyük Çaresiz beli bükük hey x 2 Bir gün olsun gülmemiş, rahat nedir bilmemiş Gözyaşını silmemiş Bir lokma ekmek için, kimseye eğilmemiş Bu adam benim babam hey Ağlama arslan babam, dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldırma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Aldırma benim babam hey Benim babam mert adamdı, mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı, hayatım boyunca ona özendim Fedakârdı ! bir dikili ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum, tepeden tırnağa anadoluyum............
15.06.2009, 08:41 | #7657 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
.........engin nurşani
MUTLU MUSUN? Sana bağlı aşk ipimi çözdün işte mutlu musun? Verdin çile gam yükünü ezdin işte mutlu musun? Mutlu musun,mutlu musun Son yuvanda tatlı mısın? Seyret gece mehtabını,dinle aşkın hitabını Kalleşliğin kitabını yazdın işte mutlu musun? Mutlu musun,mutlu musun, Son yuvanda tatlı mısın? Sevmem sevda pazarını,sevda sözü yazarını, Nurşani'nin mezarını kazdın işte mutlu musun? Mutlu musun,mutlu musun, Son yuvanda tatlı mısın?
15.06.2009, 08:43 | #7658 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Sinan Özen Al Beni Al beni gülüm bu yaylalardan Adıma ceylanlar koşsun ovada Al beni gülüm bu yaylalardan Adıma ceylanlar koşsun ovada Darlanır gülemem Kendime gelemem Ben köyün delisi Ne olacak halim Karlı dağdan kopsam gelsem Kor diye göğsüme basarım seni Deli rüzgârdan yağsam gelsem Yar diye sineme katarım seni............
15.06.2009, 08:53 | #7659 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
RESMİNİ YIRTTIRMA BANA
Seni sevmek ne kadar zor Yeter be çektirme bana Aşkın yakar ateşle kor Gel boyun büktürme bana Yeter gayrı baktırdığın Ateşinle yaktırdığın Seninle çektirdiğim Resmini yırttırma(yaktırma)bana Nurşani iken alin oldum Senden çiçek açtım soldum Mecnun ettin deli oldum Birde zil taktırma bana
15.06.2009, 08:58 | #7660 |
Usta Yiğido
qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 971
|
Günün aydın Zülfü ağabey yine dinlerim seni - yiğidim aslanım
|