|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() fadomii Şuan
![]() Son Aktivite: 02.12.2010 22:27
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
![]() sıla -inşallah
çok güzel şarkı tavsiye ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1284
![]() |
![]() Sagopa Kajmer - Muamma
Yine kızarıyor sigaramın ucu Görünmüyor hayallerimin ucu bucu Haydi ver sevinci,hüznü bir bebek gibi kollarıma Sular dök beni bekleyen yollarıma Ben birazdan yolcuyum Yeditepenin etrafı misk-i amber rahiyası Yanımda güzeller güzelinin has salihası Şu içimde yılların bıraktığı atıklar Ve bana eşlik eden binlerce ses var, Kısılmasınlar onlar! Ey Yolcu dostum! Ayakların rehberindir senin dostun soğuk esen yellerdir Tüm insanlık senin gözünde eldir. İçecek suyun gözlerinden taşan seldir. Bu ödenecek bedeldir. Gücümün yettiğince öcümün ağırlığınca sözümün kuvvetince çabalarım. Gidilebilecek en uzun yollara kendimi hazırlarım Bu mecazlardan geçip en hakikiye gidelim Cemaliba kemale seyredelim Nakarat Ulaşılacak saadete kaç kapı daha var Açtım açtım kapıları girdim Bomboş evlere vardım Yardım lazım bana şansım yaver Sanmaa,Hiç hoş değil gördüklerim ammaa Emin değilim herşey muamma Verse2 Ortalarında biyerlerdeyim ömrün bana göre Belki yarına varmam mucize Şu anın değeri varya diğerlerinin değersizliğini anlatmamam garya Zamana göre değişir değişmeyecek sandığın (Kastr!) Oyun ve sanki hiç sona ermeyecek sandığın Aynı ılık çorbaydı oysa ekmeğini bandığın Duydukça soğur herşey soğudukça ölür ateş Kovdukça varır şeytan,vardıkça kişner küheylan Ve sonbaharda ölmekte kış canlanırken Ve ilkbaharda terketmekte yaz efillenirken Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen Bir veda eder gülmeyi öğrenmeden. Bu aciz benzetmeler olmasa bakacak aynam olmazdı Kendini görebileceğin başka bir yer varmıydı (Söyle!) İnsan kadar kendine güvenen bir aciz görmedim İnsan kadar nankörünü bahsettiğiniz kedilerde bile görmedim Ben hayatı terazimde tarttım arazimde güneşe yüzümü dönüp yattım Oysa güneşi bile söndürdü üzüntüler Neyse boşver deyip arkalarına bakmadan yürüdüleeeer. Nakarat Ulaşılacak saadete kaç kapı daha var Açtım açtım kapıları girdim Bomboş evlere vardım Yardım lazım bana şansım yaver Sanmaa,Hiç hoş değil gördüklerim ammaa Emin değilim herşey muamma
![]() |
![]() |
#3 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Grup Türkü
Yarinimsin Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatlı sözümsün, benim iki gözümsün. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatli sözümsün, benim iki gözümsün. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı.
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() günün gelişen sabah haberleri
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1028
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Serdar TUNCER - TÖVBE
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir gün sarhoştum, bir gün şöyle böyle. İkisinden de yudum elimi. Baktım na buraya kadar tövbenin içindeyim, dedim tövbelerime tövbe.
![]() |
#6 |
Moderator
![]() Portakal Çiçeği
Ben ona portakal çiçeği derdim Zamansız acılarla yaprakları dökülen Portakal çiçeğimsin sen Ben bu aşkın uğruna nelerden vazgeçmişim Ne haldeyim göِrebilsen Her yerde yokluğun var, nefes alır anılar Tutsaksın düşlerime Ben seni düşünmeden, su bile içmiyorum Sevdanın Pençesinde Gel, gel portakal çiçeğim gel Gel hadi gel, yalvarırırm Portakal çiçeğim gel Özlemeye doydum sana, acıktım artık Ölümlere doğmakmış bu hasret ayrılık Beni yalnız bırakmıyorYALNIZLIK..... Çıldırıyor gözlerim, uykularım kaçıyor Toprakta suyu bulan Kök gibi sarıl bana Hasretin acelesiyim Biliyormusun beni tek sen gördün ağlarken Farklısın öylesinee Hadi gel sevişelim, Gel portakal çiçeğim Bekledim yeterince gel Gel, gel, hadi gel Portakal çiçeğim gel Özlemeye doydum sana, acıktım artık Ölümlere doğmakmış bu hasret ayrılık Beni yalnız bırakmıyor YALNIZLIK.....
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aglama Karanfil benide aglatma
Sil Gôz ya$larini Ye$erecek sevdan KUTLU Tohumlarla....
![]() |
#8 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() Ferdi Tayfur
KIBLE EN BÜYÜK DUYGUYA EN BÜYÜK AŞKA SONUNDA HERKESİ GÜLDÜRÜP GİTME GÖZÜMDE GÜNEŞSİN GÖNLÜMDE MABET BAKTIĞIM GÜNEŞİ SÖNDÜRÜP GİTME SEN AÇTIN SEN KAPAT GEL BU SAYFAYI ÖLDÜR İÇİMDEKİ KARA SEVDAYI BEN SENSİZ BİLEMEM MUTLU OLMAYI BENİ MUTSUZLUĞA TERKEDİP GİTME BENİ YALNIZLIĞA TERKEDİP GİTME BENİ KEDERLER BIRAKIP GİTME UZAKTA DURMA YANIMA EYLE DERDİNİ SÖYLE SEN BANA DOĞRU BENDE SANA KIBLEYİZ BÖYLE GEL GEL SENLE BEN BU ARZU BU DUA KABUL OLMALI DUAMI İSYANA DÖNDÜRÜP GİTME BANA BİR CAN BORCUN KALDI UNUTMA BENİ YAŞARKEN ÖLDÜRÜP GİTME...
![]() |
#9 |
Moderator
![]() Portakal Çiçeği
Ben ona portakal çiçeği derdim Zamansız acılarla yaprakları dökülen Portakal çiçeğimsin sen Ben bu aşkın uğruna nelerden vazgeçmişim Ne haldeyim göِrebilsen Her yerde yokluğun var, nefes alır anılar Tutsaksın düşlerime Ben seni düşünmeden, su bile içmiyorum Sevdanın Pençesinde Gel, gel portakal çiçeğim gel Gel hadi gel, yalvarırırm Portakal çiçeğim gel Özlemeye doydum sana, acıktım artık Ölümlere doğmakmış bu hasret ayrılık Beni yalnız bırakmıyorYALNIZLIK..... Çıldırıyor gözlerim, uykularım kaçıyor Toprakta suyu bulan Kök gibi sarıl bana Hasretin acelesiyim Biliyormusun beni tek sen gördün ağlarken Farklısın öylesinee Hadi gel sevişelim, Gel portakal çiçeğim Bekledim yeterince gel Gel, gel, hadi gel Portakal çiçeğim gel Özlemeye doydum sana, acıktım artık Ölümlere doğmakmış bu hasret ayrılık Beni yalnız bırakmıyor YALNIZLIK
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Orhan Gencebay / Batsın bu dünya...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|