Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.05.2008, 11:46   #761
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 19:45

Tecrübe Puanı: 640 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

Hakancıgım merhaba.Şükürler olsun yaramaz bi durum yok!Ugraşıyorum ev halkına selamlar.saygılar.
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008, 13:46   #762
H.Sanat
Yiğido

H.Sanat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H.Sanat Şuan H.Sanat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2009 22:08

Tecrübe Puanı: 625 H.Sanat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
emirgil Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
h. sanat ablacım nasılsın sen nereye kayboldun ablacım ya artık yazılarını göremiyoruz sitede hayırlı akşamlar ablacım yazılarının devamını bekliyoruz ömer enişteye ve ev halkına selamlar hayırlı akşamlar ablacım allaha emanet ol
Bir yere kaybolmadım, buradayım. Artık yazmıyorum ama forumu takip ediyorum. Yazılarım eleştiri olarak kabul edildi. Ben de yazmıyorum. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Burdaki de öyle bir durum. Haksız mıyım ama ? Dernek falan kuramazsınız dedim alındılar. Durum ortada. Bakın, daha bir araya gelip de tanışmayı beceremediler. Ayrıca herkes yavaş yavaş forumdan çekiliyor. Forumda işi olan üye olup işini hallediyor - yeni haberi olmuş gibi - sonra da kayıplara karışıyor. Dernek işi de aynı olacak biri hadi derneği kuralım diyecek sonra...İş ciddiye bindiya herkes bir tarafa kaçacak. Şu an olduğu gibi.

Selamınızı aldım. Teşekkür ederim. Siz de annenize selam söyleyin. Aslında bir gün size ziyarete gelmek istiyoruz. Dayımdan rica edeceğim . O bilir herhalde evinizi. Saygılar...
H.Sanat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008, 17:12   #763
zeki yigit
Yiğido

zeki yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zeki yigit Şuan zeki yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2009 23:45

Tecrübe Puanı: 628 zeki yigit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sevgili hakan öncelikle selamlarımı sunarım ne mutluki senin gibi deyerli bir amcamızın torunu oldugun icin gercekten efendi ve mutavazi davranışlarınız icin size cok teşekkur ederim sevgili kardeşim hakan biraz işlerim yogun oldugu icin siteye biraz ara verdik kusuruma bakma her hangi bir yaramazlık yoktur herkes iyi umarımki sizlerde iyisiniz tum ev halkına selam ve saygılarımı sunarım zeki
zeki yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008, 17:15   #764
zeki yigit
Yiğido

sevgili kardeşim ilhan nasılsın iyimisi bu gun sana ugramayı duşundum biraz saat olarak gec kaldım o yuzden ugrayamadım inşallah ileriki gunlerde göruşuruz sinan kardeşi,mede selamlarımı söylersen sevinirim selamlarımla zeki
zeki yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008, 17:17   #765
zeki yigit
Yiğido

sevgili kardeşim metin öncelikle selamlarımı sunarım ayran iştik ayrimi duştuk kardeş ev halkına selamlarımla zeki
Alt 07.05.2008, 22:18   #766
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2008 00:10

Tecrübe Puanı: 637 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

h.sanat ablacım öncelikle hayırlı akşamlar olsun ablacım ufak tefek yanlış anlamalar tatsız şeyler oldu ama neyse geride kaldı fazla üstünde durmayalım neticede hepimiz aynı köyün insanıyız hatta akrabayız saglık olsun diyelim geçelim sen yinede formumuzu takip et yazılarına da devamet ablacım boş bırakmayalım burayı...ablacım buyurun ne demek gelin tabi memnun oluruz başımız üstüne.bunu söz sayıyorum ablacım bekliyorum ne zaman isterseniz hayırlı akşamlar selamlar ablacım.
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008, 22:32   #767
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2008 00:10

Tecrübe Puanı: 637 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aeykümselam zeki abicim sagol abi teşekkürederim allah razı olsun valla ne yalan söyleyeyim zeki abi babamızdan böyle gördük elimizden geldigi kadar iyi olmaya çalışıyoruz rahmetli babam hep derdiki üç günlük dünyada kalp kırmaya gerek yok iyilik den zarar gelmez hep efendi olun efendiliginizle söylenin.valla bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz eger birazcık da olsa başara bildiysek ne mutlu bizlere... estaffurullah zeki abicim ne kusuru bu aralar herkezin işinde biraz yogunluk var olsun abi allah hayırlı kazançlar versin cümlemize inşallah saygılarımla zeki abicim hayırlı akşamlar selamlar
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008, 23:38   #768
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 21:43

Tecrübe Puanı: 654 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK

ooo buraya renk katmışsın hakancıgım

okudun ha teşekkür ederim

nasılsın iimisin ev halkı nasıl selamlarımı söyle

zeki abicigim saglık olsun müsait oldugun bigün mutlaka beklerim..

selamlar saygılar
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008, 23:40   #769
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 21:43

Tecrübe Puanı: 654 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK

sevgili abdullah kardeşim

düğünü yaptınız allah mesut etsin

kusura bakma gelemedim hafta sonları çalışıyorum

babana ve annene selamlar saygılar...
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2008, 01:42   #770
İBRAHİMRAHAT
Yeni Yiğido

İBRAHİMRAHAT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İBRAHİMRAHAT Şuan İBRAHİMRAHAT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.11.2008 17:07

Tecrübe Puanı: 0 İBRAHİMRAHAT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

merhaba arkadaşlar...forum 4 -5 kişiyle devam ediyor ben msj yazmıyorum ama takip ediyorum genelde hal hatır sormayla paylaşım yapılıyor açıkcası ben sıkılıyorum her gün aynı şeyler forma girmek dahi istemiyorum kal geldi artık...böyle forum üzerinde dernek felan kurulmaz unutun böyle işler
i diyeceklerim bundan ibaret .
İBRAHİMRAHAT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir)