17.06.2009, 12:55 | #7711 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
öğlen ezanı
....................... Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Allâhu Ekber Allâhu Ekber اَللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Lâ ilâhe illâllah لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ
17.06.2009, 13:42 | #7712 |
Usta Yiğido
besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1003
|
Tövbe
Ey çalgıcı, şu gazeli oku: Ben sevgiliden geçtim, de. Gülden, dikenden geçtim, tövbe ettim, de. Bir gün sarhoştum, bir gün şöyle böyle. İkisinden de yudum elimi. Baktım na buraya kadar tövbenin içindeyim, dedim tövbelerime tövbe. Bu köyün sakiisi hani nerede? Çabuk şu şağrağı doldursun. Ar da neymiş, namus da ne? Körkütük olmuşum, körkütük işte, sıcağa, soğuğa tövbe etmişim, yaşa, kuruya tövbe. Gel çalgıcı, gel, ben yolumdan çıkmışım bikere. Sen bilirsin yolunu, al çalgıyı, vur tele. Gönlüm benim paramparça. Bir çare derdime, bir çare. Göster kendini, çık ortaya, gecemizi aydınlat. Çok karanlık, çok. Mevlana Celaleddin Rumi Dinlemek isteyenler için [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Mutlaka dinleyin Serdar TUNCER olağanüstü okumuş.
17.06.2009, 13:43 | #7713 |
Usta Yiğido
58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 22:26
Tecrübe Puanı: 752
|
Sıla-İnşallah Unutursun..!!
17.06.2009, 13:44 | #7714 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
FERDI TAYFUR
ÖLÜ ASK Nasıl geldim aklına ben arayıp sordun halimi yıllar sonrami hatırladın unuttuğun maziyi kimbilir kaç kişi kırdı kalbini senin kırdığın gibi benim kalbimi ateşim kül olmuş tekrar nasıl yanarki koşup gelsen bana artık neye yararki sende ne eser kalmış nede bende ben varım öldürdün aşkımı sen ölü aşk yaşarmıki sana nasıl inanmıştım her derdine katlanmıştım hayatımı adamıştım gençliğimi yaşatmadın kimbilir kaç kişi kırdı kalbini senin kırdığın gibi benim kalbimi ateşim kül olmuş tekrar nasıl yanarki koşup gelsen bana artık neye yararki sende ne eser kalmış nede bende ben varım öldürdün aşkımı sen ölü aşk yaşarmıki
17.06.2009, 13:46 | #7715 |
Usta Yiğido
58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 22:26
Tecrübe Puanı: 752
|
Sıla -------Sevişmeden Uyumayalım ..!!
17.06.2009, 13:51 | #7716 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
Mustafa Özarslan
ÖMRÜM ÖMRÜM GÜZMÜ GELDİ RENGİN SOLUK NE TEZ YAPRAK DÖKTÜN ÖMRÜM... HEP AĞLARSIN BOYNUN BÜKÜK GÖZYAŞIN DERYAMI ÖMRÜM...... NE TADIM NE TUZUM VAR NE YAŞAMAKTA GÖZÜM VAR... BÜLBÜL GİBİ FİGAN ETMEKTEN Mİ ÇIKAR ÖMRÜM... HER KUŞUN BİR YUVASI VAR HELE BAK NE SEVADASI VAR.. YAŞAMAYA HEVESİ VAR NEDEN TADIN KAÇMIŞ ÖMRÜM..... ALEM GÜLÜP EĞLENİYOR SENİ GÖREN DELİ DİYOR YATAKSIZ YORGANSIZ ÖMRÜMMMMM
17.06.2009, 14:16 | #7717 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
|
Musa EROĞLU.......................B elki gelirim yarına
17.06.2009, 14:23 | #7718 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
17.06.2009, 17:59 | #7719 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Ferdi Tayfur
Zalim sevgilim Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım bağrıma seni sevmem o zaman Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Sana benim kadar yanan oldumu Yaralı bir kuş gibi çırpınıyorken Alıp seni bağrına basan oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım bağrıma seni sevmem o zaman.........
17.06.2009, 18:11 | #7720 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
|