![]() |
#771 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir Sevgi Büyüttüm
bir sevgi büyüttüm susuz ve güneşsiz bir sevgi büyüttüm saksısız ve topraksız bir sevgi büyüttüm aysız ve yıldızsız gecelerden bir sevgi büyüttüm karşılıksız ve çıkarsız bir sevgi büyüttüm parasız ve çeksiz bir sevgi büyüttüm sessiz ve derinden bir sevgi büyüttüm ıraksamalardan bir sevgi büyüttüm duraksamalardan bir sevgi büyüttüm özlemlerden türkülere dönerek bir sevgi büyüttüm büyümeyen yanımla bir sevgi büyüttüm adressiz ve çoğullaşarak bir sevgi büyüttüm büyüdükçe çocuklaşarak bir sevgi büyüttüm kollarımı açtığımda büyüyerek |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() .......Bekliyorum Tanrım Uzat bana elini..........
Karanlık dünyama ışık saçan olmadı Ağlamakla çözülseydi düğümler Biliyorum Tanrı’m elinden geleni yapardı. Sessizim yine çok yorgun,bitkin Elimden gelenin iyisini ben Sevmekle yitirdim.. Pişmanım Allah’ım uzat bana elini Ne olur yalvarırım çek kurtar artık beni Ne öyle ne böle geçmiyor hayat Ölüm herşeyin üstesinden gelir Uzat bana elini.. Hayat kısa uzun olan ne? Gece bitmez bitecek olan ne? Herşeyin üstesinden sen gelirsin Uzat elini çek kurtar beni Ben bittim devam edecek olan ne?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() GÜNAYDIN
Bak bir umut kalkmış Bakıyor yeni güne, Bir mutluluk gözlerini ovuşturuyor Bakmak için yeni güne Bak bir beden kendine gelmeye çalışıyor Yürümek için yeni güne Bak yeni bir gün doğuyor Geçmişle gelecek arasında bir yere Her kesin günü aydın olsun.
![]() |
#774 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kendime söz verdim
Artik sana siir yazmayacagim Artik bizi sarkilarda bulmayacagim Artik seni hayal etmiyecegim Kendime söz verdim Artik seni gözlerim aramayacak Artik adini anmayacagim Artik masum bakan gözlerini düsünmeyecegim Kendime söz verdim Artik sesini duymayacagim Artik tatli sözlerine kanmayacagim Artik seni sevmeyecegim Kendime söz verdim by SweetGirl
![]() |
#775 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HERŞEY İÇİN GEÇ KALDIM HEMDE ÇOK GEÇ
ben sana benimsin diyemedim ben seni hep el gibi seve bildim uzaktın uzak oldun benim olmadın hiç çünki ben elindim ve elin oldum şimdi uzakları yakın kılamıyorum şimdi gel afet diyemiyorum şimdi gülemiyorum sen yoksun umut yok gece yok gül yok sen yoksun sadece acı var ve ben bile bile bu acıya izin verdim şimdi sen yoksun acı var ve ben o acıyı yudum yudum içiyorum kan ağlayan gözlerim şimdi kalbime küs gözlerim uzak senden ama kalbim hala yanında ben hak etiğimi yaşıyorum geldesen geç kal desen geç artık sana canım dedim başka şey diyemem ama kalda diyemem git ne olur git isminide götür resmini de hatta şu yüreğimide sök götür bana ihanet ediyor bu yürek söz dinlemiyor ve hala sen için çarpıyor ne olur neden deme ne olur beni artık sevme ne olur be canim ne olur beni unut ben unutmasamda sen unut bir kişinin acı cekmesi yeter ben çekerim sen unut ağlamak yetmedi afına bu suçun yalanlar boyumu aştı be gül yüzlüm ben geri dönemedim ama sevmektende vaz gecemedim ne olur beni unut ne olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() VATAN HAİNİ
``Nazım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hala, Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet Nazım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hala.´´ Bir Ankara gazesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne, kapkara haykıran puntularla, bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un 66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali Amerika, bütçemize 120 milyon lira hibe etti,120 milyon lira. 'Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet Nazım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hala.´´ Evet, vatan hainiyim, siz vatanperversiniz, siz yurtseversiniz, ben yurt hainiyim, ben vatan hainiyim Vatan çiftliklerinizse, kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan, vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan, vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın, fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan, vatan tınaklarıysa ağalarınızın, vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa, ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan, vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan, ben vatan hainiyim. Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla: Nazım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hala. N. Hikmet
![]() |
#777 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beklenen Ne hasta bekler sabahı, Ne şeytan bir günahı Ne de taze ölüyü mezar Seni beklediğim kadar Geçti İstemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehimimde gölgeni Gelme artık neye yarar
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beklenen Ne hasta bekler sabahı, Ne şeytan bir günahı Ne de taze ölüyü mezar Seni beklediğim kadar Geçti İstemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehimimde gölgeni Gelme artık neye yarar
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Adresi Eksik el ayak çekildi çoktan sonsuz mavilere karıştı gece derin bir uykuya daldı bu şehir bir dağ başı ıssızlığı bir yalnızlık tepiniyor artık içimde... derin mavilerden sesleniyorum sana kalbime vuruyor hasret kokan dalgalar kaçak bir hüzün esiyor yüreğimin sokaklarında bu nasıl sevmek nasıl özlemek böyle iliğime kemiğime işlemiş kendimi arar oldum aynaların ötesinde... şimdi sen rüzgarını bile unuttuğum o şehirde infazın korsan afişlerini asıyorsun yedi tepeye ben kendimi sürgün ettiğim ıssız sahilde kırgın bir sevdanın sessizliğinde yüreğim canım yanıyor adresi eksik mektup gibiyim son pişmanlığımı mühürlüyorum gözlerime... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Aşk Duası
Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun. Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda Ikimizin uzerinde Senin elin olsun Bana öyle gözler göster ki Ben o gözlerden sana bakayim Bana öyle bir sevgili ver ki O gözler cennete acilan iki pencere olsun Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim Oyle bir sevgili verki bana Ona sarildigimda kainat bize baksin Birbirine sarilsin Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsin Bize bakip seytan Adem'e secde etsin Günah sevap ugruna kendini feda etsin Olüler birer birer uyansin sevgimizle Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim! Sevgimizde Muhammed sevilsin Oyle sevelimki birbirimizi Hz. Hatice göklerden bize seslensin Ve desin ki "Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz. Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde.. Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor.. BÜTÜN SEVENLER İÇİN ''AMİN'' |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |