21.06.2009, 00:59 | #7811 |
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1087
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Radyo Militan Asenalar _ ALi Kinik !
21.06.2009, 01:08 | #7812 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Hayri Sahin
HAYAT HARCADI BENI Dünyada ne günler yaşadım gördüm Bir bahar gibiydim kışlara döndüm Artık her arzumu kalbime gömdüm Hayat sen ne cabuk harcadın beni Gençliği gönlümde bitmez sanırdım Hayat ben hep seni böyle tanırdım Çaresi olsaydı ömür alırdım Hayat Sen ne çabuk harcadın beni Perişan genliğim ölgün bakıyor Kalbimi bir korku sarmış yakıyor Şimdi gözlerimden kanlar akıyor Hayat Sen ne cabuk harcadın beni............
21.06.2009, 04:57 | #7813 |
Usta Yiğido
qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 971
|
KIZILIRMAK - Avusturya İşçi Marşı
21.06.2009, 07:16 | #7814 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
müslüm gürses
.......................... bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere
21.06.2009, 07:21 | #7815 |
Usta Yiğido
betüs58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 22:07
Tecrübe Puanı: 808
|
ibrahim tatlises-her sevgide bin ah ettim
|
21.06.2009, 07:27 | #7816 |
Usta Yiğido
qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 971
|
hayat denilen kavgaya girdik.
çelik adımlarla yürüyoruz biz bu karanlık yolun sonunda doğacak güneşi görüyoruz dağları aşıyor, bak yakınlaşıyor kızıl yıldız zafer kuşu bu bir rüya değil, bu bir hülya değil, yıldızıdır kurtuluşun kara deryalarda bir fenersin, senin ışığında yürüyoruz. biz bu karanlık yolun sonunda doğacak güneşi görüyoruz. fabrikalarda biz, tarlalarda biziz, biziz hayatı yaratan din farkı bilmeyiz, dil farkı bilmeyiz, sanki doğduk bir anadan anamız amele sınıfıdır, yurdumuz bütün cihandır bizim hazırlandık son kanlı kavgaya başta bayrağımız sosyalizm bayrağını yükselt, daha daha yükselt, yükselt bayrağı yukarı bu güne vuralım, yarını kuralım, kaldıralım sınıfları. fabrikalarda biz, tarlalarda biziz, biziz hayatı yaratan din farkı bilmeyiz, dil farkı bilmeyiz, sanki doğduk bir anadan
21.06.2009, 08:03 | #7817 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Fatih Kisaparmak
Benim Babam Bu adam benim babam, sekiz köse kasketiyle ) 2 Omuzunda sakosuyla hey ) Cebinde yok parasi, bafradir cigarasi Yüreiindedir yarasi Alti çocuk büyütmüs, bir isci maasiyla Bu adam benim babam hey Aglama benim babam, aglama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Aglama benim babam hey Aglama mazlum babam, ailama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi daglardan büyük ) 2 Çaresiz beli bükük hey ) Bir gün olsun gülmemii, rahat nedir bilmemii Gözyaiini silmemis Bir lokma ekmek için, kimseye egilmemis Bu adam benim babam hey Aglama arslan babam, dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldirma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Aldirma benim babam hey $iir Benim babam mert adamdi, mangal gibi yüregi Yufka gibi kalbi vardi, hayatim boyunca ona özendim Fedakârdi ! bir dikili aiaci olmadi belki Ama kendisi, onuruyla yasayan koskoca bir çinardi Üstümde ki kol kanat, sirtimi yasladigim dag gibiydi Ben babamin ogluyum, tepeden tirnaga anadoluyum..............
21.06.2009, 08:06 | #7818 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
a önül
........................... cennetine
21.06.2009, 12:35 | #7819 |
Usta Yiğido
tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 867
|
Kenan Doğulu - En Kıymetlim
Bakma Öyle Kırgın Kırgın Yüreğim Zaten Per Perişan Durma Öyle Yorgun Yorgun Gücüm Tükenmek Sınırında Yüreğinin Sesine Kulak Verirsen Eğer Anılar Beni Doğrular Her Anının Hatrına Aşkıda Kat Yanına Beni Götür Uzaklara Sen Benim En Kıymetlimsin En Güzel Vazgeçilmezimsin Sen Benim En Kıymetlimsin Sevmekle Bitmeyenimsin Sen Benim Hakikatlimsin En Derin En İçimdesin Sen Benim En Güzel Derdimsin Gülme Öyle Soğuk Soğuk, Üzmemek İçinse Gerek Yok Aşktan Adam Benim Lakabım Acıyla Beslensem de Doyarım Heyecan Bittiyse Eğer Bir Aşk Ne Fayda Eder Üzülme Ben Alışırım Toparlanıp Kalkarım Tutarım Bir Ucundan Hayata Yeniden Başlarım Sen Benim En Kıymetlimsin En Güzel Vazgeçilmezimsin Sen Benim En Kıymetlimsin Sevmekle Bitmeyenimsin Sen Benim Hakikatlimsin En Derin En İçimdesin Sen Benim En Güzel Derdimsin
21.06.2009, 12:52 | #7820 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
Benim Babam
Bu adam benim babam, sekiz köse kasketiyle ) 2 Omuzunda sakosuyla hey ) Cebinde yok parasi, bafradir cigarasi Yüreiindedir yarasi Alti çocuk büyütmüs, bir isci maasiyla Bu adam benim babam hey Aglama benim babam, aglama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Aglama benim babam hey Aglama mazlum babam, ailama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi daglardan büyük ) 2 Çaresiz beli bükük hey ) Bir gün olsun gülmemii, rahat nedir bilmemii Gözyaiini silmemis Bir lokma ekmek için, kimseye egilmemis Bu adam benim babam hey Aglama arslan babam, dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldirma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Aldirma benim babam hey
|