![]() |
#7821 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eğer ölürsem buralarda
Eğer benim için ağlayan biri varsa baş ucumda Eğer ölürsem buralarda Vasiyetimdir beni götürsünler doğduğum topraklara Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar Baş ucumda biten yediverenleri ah aşıklar koklasınlar... ŞİİR Yaz henüz gelmişti ben ayrıldığımda, Kaç vakit oldu,kaç ay,kaç yıl,kaç asır evimden ayrı... A benim ruhumun teri memleketim; Dünyayı verseler değişmem çayırındaki bir çiğ tanesine, Meğer gurbet dediğin,mahpuslukmuş güneşli avlularda,yaşanırmış öylesine... Dönüşümde ne bulurum bilemem, Bildiğim;döneceğim ey verilmiş sözüm,edilmiş yeminim,elbet birgün döneceğim... Yıl kaç olur,hangi mevsim bilemem, Elimde takvim yapraklarından güller,gözümde bir çocuk,saçlarımda kar... BUNCA ACIYI BOŞA ÇEKMEZ HİÇ KİMSE; ve BUNCA ÖLÜMDEN KOLAY DÖNÜLMEZ,BU KADAR SEVMEYİNCE.... Erhan Güleryüz _ Koyumun yagmurlari
![]() |
#7822 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#7823 |
Yiğido
![]() ![]() GÖKHAN 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.12.2009 19:33
Tecrübe Puanı: 600
![]() |
![]() ben şu an ebru YAŞAR ismail yk seviyorum seni
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7824 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1274
![]() |
![]() Benim Babam Fatih Kısaparmak
Bu adam benim babam, sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sakosuyla hey Cebinde yok parası, bafradır cıgarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş, bir işci maaşıyla Bu adam benim babam hey Ağlama benim babam, ağlama naçar babam Kara Gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Ağlama benim babam hey Ağlama mazlum babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi dağlardan büyük Çaresiz beli bükük hey Bir gün olsun gülmemiş, rahat nedir bilmemiş Gözyaşını silmemiş Bir lokma Ekmek için, kimseye eğilmemiş Bu adam benim babam hey Ağlama arslan babam, Benim Babam dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldırma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Aldırma benim babam hey Benim babam mert adamdı, mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı, hayatım boyunca ona özendim Fedakârdı ! bir dikili Ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum, tepeden tırnağa anadoluyum
![]() |
![]() |
#7825 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 761
![]() |
![]() mahalleye sütçü gelmiş onun bağırmalarını dinliyorum
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar suzii'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7826 |
Moderator
![]() bi kilo süt alda bi sütlü kahve yap ne var yani
![]() |
#7827 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 761
![]() |
![]() yapayım sanki sizden değerli mi? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] buyrun afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7828 | |
Moderator
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |