21.02.2008, 09:26 | #781 |
Yasaklı
alisayan Şuan
Son Aktivite: 28.08.2008 10:35
Tecrübe Puanı: 0
|
--->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)
setarım nerdekaldın kocum nerdekaldın yalnız bırakma beni hangi saat lerde giriyon siteye selamlar
|
21.02.2008, 10:41 | #782 |
Usta Yiğido
mehmetacik58 Şuan
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28
Tecrübe Puanı: 699
|
SELAMÜNALEYKÜM HERKESE GÜNAYDIN İYİ ÇALIŞMALAR İYİ ATIŞMALAR
|
21.02.2008, 10:41 | #783 |
Usta Yiğido
mehmetacik58 Şuan
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28
Tecrübe Puanı: 699
|
AHMET ÖZDEMİR HOCAM PAYLAŞIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
|
21.02.2008, 10:53 | #784 |
Usta Yiğido
aozdemir Şuan
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38
Tecrübe Puanı: 757
|
-->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)
GARSONU DELİRTME YOLLARI
-hoşgeldiniz efendim, buyrun ne alırdınız? +bana bi hamburger.. -hemmen geli.. +yalnız daha bitmedi.. -buyrun dinliyorum. +benim hamburger çift köfteli olsun, köftenin biri az pişmiş diğeri çok pişmiş olsun.. az pişmiş olan altta olsun.. ketçabı az mayonezi bol olsun.. yalnız hamburgerin ortasında mayonez olmasın, kenarlara yayın onu.. ayrıca domates ve marul da koyun ama birbirlerine değmesinler.. ha unutmadan ne olacak bu fenerbahçenin hali?!.. -..temporarily unavailable.. please try again later.. -hoşgeldiniz, ne alırdınız? -sprite var mı? -var efendim. -o zaman bir light cola alıyım. -?! - buyrun ne alırdınız efenim? - cola varsa bi çay getir de ayran içelim - ??!!! -hoşgeldiniz ne arzu edersiniz - şey ben arkadaşımı bekliycektim - peki efendim - ama dur ya sen bana bi kola getir -peki efendim - ama dur yaa arkadaşım gelsin sonra -tamam nasıl arzu ederseniz - ayyy ama sen bana en iyi bi tost yap - tamam - ama dur -..... - HoşgeLdiniz, bişi aLırmısınız.. + Hayır çocuğum biz sadece oturmaya geLdik buraya -buyrun efenim ojgeldiniz.ne arzu edersiniz +sıcak süt var mı? -efet efenim +lütfen soğutup da getirirmisiniz G : ne alırdınız m : ne vardı g : aclı adana , urfa kepab m : acılı antalya yok mu ? g : ..... +Neden menüler de hep tatlı çeşitleri var? -Çünkü, burası bir pastane +İyi o zaman sen bana bi menemen getir +Bundan var mı? -Var +Ya bundan? -Var +Peki ya bu -Var.. +Ya bu -Var.. +.... -Var +... -Var +... -Var + O zaman şundan getir.. -Ondan maalsef kalmadı.. +Ne biçim yer yahu burası hiç bişi yoq.. G:Hoşgeldiniz efendim ne arzu edersiniz? M:yiycek bişiler istiorum G:ne gibi bişiler isterdiniz M:karnımı doyuran bişiler G:tabi efendim de istedigin özel bişi var mı?yoksa size bilmem ne menümüzden verelim.Doyurucudur. M:ne demek o istediginiz özel bişi var mı falan? G:yanlıs anladınız efendim ben sadece.... M:kesss iki lokma bişi yiycektik içine ..ıctın vazgectim tokum ben sen bana soguk bişiler ver G:tabi efendim.Ne içersiniz? Moguk olsun..Böle ferahlayabilecegim bişiler G:tabi efendim hemen bir kola getirebilirim Menden kola istedigimi hatırlamıyorum.Bana saydın mı sunlar bunlar var die de secmemi bekliosun kardesim |
21.02.2008, 10:55 | #785 |
Usta Yiğido
aozdemir Şuan
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38
Tecrübe Puanı: 757
|
-->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)
MAHKEME SORULARI
Aşağıdakiler mahkemelerde avukatlar tarafından sorulmuş sorulardan derlenmiştir. Avukatlarımız* (özellikle de bizim tanıdıklarımız!!) hiç alınmasın* lütfen, çünkü bu sorular amerikan mahkemelerinde sorulmuş* ve yanıtlanmış, sadece türkçeye çevrilmiş.. 1. "Uykusunda ölen bir insan, ertesi günün sabahına kadar bunun farkına varamaz, değil mi doktor?" 2. "En genç olan oğlunuz, hani su 20 yaşında olan, kaç yaşındaydı?" 3. "Resminiz çekilirken orada mıydınız?" 4. "Yalnız mıydınız, yoksa kendi başınıza mıydınız?" 5. "Savaşta öldürülen kardeşiniz miydi yoksa siz miydiniz?" 6. "Sizi öldürdü mü?" 7. "Çarpışma esnasında araçlar arasında ne kadar mesafe vardı?" 8. "Oradan ayrılana kadar orada mı kaldınız?" 9. "Kaç kere intihar etmeyi başardınız?" 10. Soru: "8 ağustosta mı hamile kaldınız?" Cevap:"Evet." Soru: "peki o anda siz ne yapıyordunuz?" 11. Soru: "Üç çocuğunuz var, değil mi?" Cevap: "Evet." Soru: "Kaçı erkek?" Cevap: "Erkek yok." Soru: "Hiç kızınız var mi?" 12. Soru: "Merdivenler alt bodruma iniyor dediniz, değil mi?" Cevap: "Evet."* Soru: "Peki bu merdivenler yukarı da çıkıyor muydu?" 13. Soru: "Bay ___, geçen yaz kusursuz bir balayına çıktınız, değil mi?" Cevap: "Evet, Avrupa'ya..." Soru: "Eşiniz de sizinle geldi mi?" 14. Soru: "İlk evliliğiniz niçin sona ermişti?" Cevap: "Ölüm sebebiyle." Soru: "Kim ölmüştü?" 15. Soru: "Şüpheliyi tarif edebilir misiniz?" Cevap: "Orta boyluydu, sakalı vardı." Soru: "Erkek miydi yoksa kadın mi?" 16. Soru: "Bugüne kadar kaç ölü üzerinde otopsi yaptınız, doktor?" Cevap: "Bugüne kadar ki bütün otopsilerimi ölüler üzerinde yaptım." 17. Soru: "Bütün cevaplarınız sözlü olmak zorunda, anlaştık mi? Şimdi, hangi okula gidiyorsunuz?" Cevap: "Sözlü." 18. Soru: "Otopsiye başladığınız zamanı hatırlıyor musunuz?" Cevap: "Aksam 8:30 civarında başladık." Soru: "Bay___ o esnada ölü müydü?" Cevap: "Hayır, sandalyeye oturmuş neden otopsi yaptığımı merak ediyordu." 19. Soru: "İdrar örneği verme imkanınız var mi?" Cevap: "Kendimi bildim bileli yapabilirim." 20. Soru: "Otopsiye başlamadan önce Bay .....'nin nabzına* baktınız mi doktor?" Cevap: "Hayır." Soru: "Kalbini dinlediniz mi?" Cevap: "Hayır." Soru: "Nefes alıp almadığını kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayır."* Soru: "O halde siz otopsiye baslarken Bay ___ hala yaşıyor* olabilir, değil mi?" Cevap: "Hayır." Soru: "Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz, doktor?" Cevap: "Çünkü adamın beyni masamın üstünde bir kavanozun içindeydi." Soru: "Yine de hasta hala yasıyor olamaz mıydı?" Cevap: "Evet, hatta şu anda bir mahkeme salonunda avukatlık* yapıyor olabilir." |
21.02.2008, 11:19 | #786 |
Yasaklı
alisayan Şuan
|
Sinif ögretmeni ögrencilere teker teker sorular soruyormus. Ama hiçbiri dogru düzgün cevaplayamiyorlarmis. Ögretmen iyice sinirlenerek baska birine daha soru sormus.
O da bilemeyince : -"Bir sey bilmiyosun,pekii niye geliyosun sen buraya?" diye bagirarak sormus. O da cevaplamis: -"Ama sayin ögretmenim, ben kalorifer tamircisiyim, radyatörleri kontrol ediyodum". |
21.02.2008, 11:25 | #787 |
Yasaklı
alisayan Şuan
|
Genç yaşlarda vefat eden bir bayan sorgu meleğinin karşısına çıkar melek ona hayatında hiç sex yapmadıysa cennete alacağını ve baş hurilerden olacağını söylemiş. Genç bayanda daha önce böyle bir tecrübesinin olmadığını ve cennete kabul edilmesi gerektiğini söylemiş.
Sorgu meleği genç bayanın doğru söyleyip söylemediğini anlamak için muayeneye göndermiş ; ve raporunu eline aldığında 'Kontrole gelen şahsın yapılan kızlık zarı kontrolu sonucu zarın yerinde ve üzerinde sadece 7 küçük delik olduğu saptanmış olup sex tecrübesinin oluşmadığı kanaatine varılmıştır' ibaresini gören sorgu meleği genç bayana ; 'Tebrikler muayene sonucu cennete girmeye hak kazandınız kayıt işlemleri için sorularıma cevap verin demiş ve sormuş __ Adınız? _ Pamuk prenses __ Hı.. |
21.02.2008, 12:55 | #788 |
Usta Yiğido
özdemir Şuan
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25
Tecrübe Puanı: 725
|
cümleten selamün aleyküm
forumumumuz canlanıyor ve güzel şeyler çıkıyor inşallah hep böyle devam eder
21.02.2008, 18:23 | #789 |
Tecrübeli Yiğido
kınasoglu Şuan
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05
Tecrübe Puanı: 645
|
tamam yegenim anladım yasılsın iş allah iyidirsin işlerinde başarılar dilerim allaha amanet ol
21.02.2008, 18:25 | #790 |
Tecrübeli Yiğido
kınasoglu Şuan
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05
Tecrübe Puanı: 645
|
a özdemir kardeş paylaşımların devamını dilerim ellerine sağlık
|