05.12.2008, 08:59 | #781 |
Usta Yiğido
HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2290
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
Dost Günaydınlar
Ne zaman günaydın desem dostlarım Işıl ışıl olur içim Ötüşür kuşlar gönlümdeki yuvada Dağılır kara bulutlarım Güllerle bezenir bahçem Sevgimin şiiriyle Özlemle öpüşür Delikanlı öyküm Fırından yeni çıkmış Sıcacık bir ekmeğe dönüşür Duygum düşüncem
05.12.2008, 11:04 | #782 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
İÇERDE
Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğruna ölümlere gidip geldiğim, Zulamdaki mahzun resim, Haberin var mı? Görüşmecim yeşil soğan göndermiş, Karanfil kokuyor cigaram Dağlarına bahar gelmiş memleketimin... Ahmet Arif
05.12.2008, 19:20 | #783 |
Usta Yiğido
Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1060
|
SENİ GÖRDÜĞÜMDE
Seni gördüğümde Elim ayağıma dolanır Dilim tutulur da konuşamam Duygularım yüzümden okunur Hafif bir tebessüm iner şakaklarına Gözlerim kalbini görür Seni gördüğümde. Seni gördüğümde İnan bana ben, ben değilim. Başka bir alemdeyim sanki Ruhumdan uzak Uçuyorum yıldızlara doğru Elinden tutmuşum Seni gördüğümde. Seni gördüğümde Gözlerin benden kaçar Dudakların titrer de bakamazsın Kirpiklerin ıslak Bu inen son nemdir yüreğine Ayrılık sirenleri çalar hep Seni gördüğümde. Seni gördüğümde Şarkılar yarım kalır Mevsim yaprak döker Hüzünle doldurur caddeleri Şehrin bütün ışıkları söner Gecenin karanlığında bir ben Ağlarım şimdi Seni gördüğümde… Çetin Cora
05.12.2008, 19:34 | #784 |
Usta Yiğido
Sweetgirl Şuan
|
GÖZLERİNLE BAŞLADI HERŞEY
GÖZLERİNLE BAŞLADI HERŞEY ASLINDA İLK ZAMANLAR BÖYLE OLUCANI BİLEMEZDİM, KEŞKE HİÇ BAKMASAYDIM GÜNEŞİN YANSIMASI O GÜZEL GÖZLERİNE, MAHVETMESEYDİM HAYATINI.. SEVMİYOSUN DEDİĞİNDE, SEVİYORUM SENİ CILDIRASIYA; YANIMDA KAL DİYEBİLSEYDİM. GÖZ GÖRE GÖRE KAYBETDİM SENİ,HEM SENİ HEM KENDİMİ BAŞKASININ ELİNİ ZORLA TUTMAK NEDİR BİLİRMİSİN SEN ? BEN SENİ BAŞKALARININ GÖZLERİNDE ARADIM HEP, BAŞKALARINI KOKLADIM SENİN YERİNE.. BU NASIL KATLANILMASI ZOR BİR DURUM YAŞADINMI HİÇ ? BEN SEVGİNE HEP SADIK KALDIM, SANA BEDENİMİ DEĞİL BELKİ AMA SENİ SEVEN YÜREĞİMİ SAKLADIM.. AMA SEN BENİMSİN BİLİYORUM, BENİMSİN HAYALLERİMDE.. KARŞILIKSIZDA OLSA SEVDİM SENİ BAŞKASIYLA VEYA YANLIZ VARLIĞIM HEP SENİNDİ.. YÜREĞİMİ DÖKEBİLSEYDİM KEŞKE GÜNEŞİN YANSIMASI O GÜZEL GÖZLERİNE SANA KALDI HERŞEY ARTIK İSTERSEN SEV BENİ,İSTERSEN SEVME : YÜREĞİMDE ÖĞLE GÜZELSİN Kİ, BELKİDE YETECEK İKİMİZE BENİM SEVGİM HANİ O OLMADIĞINI SÖYLEDİĞİN SEVGİM... SANA AŞIĞIM DEDİM İLKÖNCE,SONRADA ALIŞKANLIK AMA YÜREĞİMİN Bİ SUÇU YOK İNAN KABAHATLİ OLAN SADECE BENİM BENİM AŞKINLA DELİ OLAN BENİM EVET GÖZLERİNE TUTULAN.. AMA GÖZLERİMDEN GÖNLÜME İNTİKAL ETDİN ARTIK KAHRETSİN... KAÇTIKÇA SANA BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYORUM, KAHRETSİN DİYORUM ÇÜNKÜ BANA GELSEN BİLE OKADAR ÇOCUKCA SEVİYORUM Kİ SENİ SEVİYORUM DESEN NEYAPARIM BİLEMİYORUM SAHİDEN HİÇ SEVDİNMİ BENİ..? HİÇ YANLIZ KALDIĞINDA DÜŞÜNDÜNMÜ YAN YANA AMA İKİ AYRI DÜNYAMIYDIK YOKSA AYRI DÜNYA AMA YAN YANA ÇARPAN İKİ AYNI YÜREKMİYDİK MERAK ETDİM ?? GÖZ GÖZE GELDİĞİMİZDE HEP SORDUM ASLINDA GÖZLERİNE AMA CEVAP GELMEDİ SENDEN... Atakan Başer
05.12.2008, 19:47 | #785 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Hoşgeldin Gülüm Su Gibi Ömrün Olsun
Yangınlarıma Sular Yağdırdın Damla Damla Söndüm Serinledim Onar Onar Saydığım Kayıp Yıllarımı Onardım Saat Saat Bulundum Mechulden Gün Yüzüne Çıktım Günler Gördüm Yüzünde Gönlümün Kapılarını Sana Açtım Çalmadan Gir Diye Adıyorum Sana Onca Kırık Aşktan Sonra Arta Kalanımı......... Temize Çekiyorum Sende Bütün Yalanlarımı Senin Aşk'daki Kadrini Bilmek İçin Önce Kadersiz Aşklardan Geçmeliyim Sandım Eksiltip Yoran Bütün Ayrılıklar.. Kavuşmaya Giden Yollara Çıkar Vefayı Bozada Gülmeyi Gülhanede Unuttuğum Garip Bir Zamanda Çıka Geldin Hoşgeldin Yitirlmiş Sevgililer Köyü Coğrafyama Hoşgeldin Bir Daha Seversem Namerdim Sokağına.. Mutluluk Bizim Olsun.. Bitti Dediğim Yerde Başlıyorsun Dindi Dediğim Yerden Oluk Oluk Kanıyorsun.. Beni En İyi Sen Tanıyor Sen Anlıyorsun Ne Hoşgeliyor Ne Hoşgülüyorsun.. En Güzel Renkleri Komşu Kızların Gözlerinde Gördüğüm Solgun Sarı Bir Zamanda Çıka Geldin Hangi Yollardan Uğradın Durağıma Hoşgeldin Yitirilmiş Köyü Çoğrafyama Hoşgeldin Bir Daha Seversem Namerdim Sokağıma Ben Sensiz Yapamam Dünyaya Ahdım Olsun.. |
05.12.2008, 20:06 | #786 |
Usta Yiğido
veysel Şuan
Son Aktivite: 26.02.2012 10:24
Tecrübe Puanı: 1086
|
Birtanem….
Dinle bitanem dinle, bunlar sana son sözlerim, son yalvarisim belkide, belkide son isyan edisim. Seni sevdigimi tekrar, tekrar anlatacagim bitanem. Nasil olsa biliyorsun, mutlu oldugumuz günleri. Son bir defa daha hatirlamak istiyorum. Ne günlerdi onlar sevgilim, el ele, göz göze, diz dizeydik. Beraber aglar, beraber gülerdik. Herkes bizi kiskanirdi, degilmi bitanem? Hatirliyormusun bitanem? Bir gün sana biri takilmisti'da, kavga etmistik, oysa sen gülmüstün. Sonra bana sarilip, 'seni seviyorum' demistin. Bir defa evden kacip gelmistin, oysa ben seni rüyagimda görüyorum sanmistim, nekadar gülmüstük, hatirliyormusun, hatirliyormusun bitanem? Hep gelecekten söz ederdik. Benim dede, senin nene olacagini düsünür, düsünür gülerdik. Icimizden biran büyüsek derdik. Sonrasini hatirliyormusun bitanem? Ben hic unutmadim. Kamp'a yeni bir genc gelmisti, durup durup ondan söz ederdin. Artik ne gelecegi düsünüyordun, nede gülüyordun. Sonra ayrilik mektubun, bu mektubun senden geldigine inanmamistim. Bu aci ve insafsiz sözler senden cikmazdi. Kendi kendime olmaz böyle diyordum. Artik sizleri gözler olmustum. Ne yapiyor, ne ediyordunuz hepsini adim adim izliyordum. Bir gün ikinizi cardakta yakalamistim. Gözlerin korkudan faltasi gibi acilmisti. Öyle korkmustunki bitanem, sana vurmaya kiyamadim. Yillarca ayri kaldiktan sonra, sanki bana ayni aciyi tattirmak ister gibi, dügün davetini göndermissin. Bitanem, gelmeyecektim, ama sonunda dayanamayip dügününe gelmistim. Bitanem, gelinlikler icinde fevkalade olmustun, bir su perisi kadar güzeldin. Ya o, oda cok sıktı.. Biran onu kiskandim. senin yaninda kendimi görmek istedim, ama o vardi. Simdiye kadar duymadigim bir kin duydum. Ona karsi dolu dolu gözlerle, sessiz bir kösede sizi seyrettim bitanem. Uzun bir zamandan sonra duydum ki cocuklariniz olmus. Biri kiz, biri erkek. cok mutluymussunuz. Dayanamayip görmeye geldim. Tipki eskiden kurdugumuz hayaller gibi bir evde oturuyordunuz, hayallerimizin tek farki, evde ben degil, o vardi. Seni o öpüyor, o sariliyordu. Sonra cocuklarinizi gördüm. Onlarda sizi görür gibi oldum. O sirada sen kapiyi actin, basimi kaldirip sana baktim. Ben sana ne yaptimki, benden okadar korktun bitanem. Seni birdaha hic aramadim.
05.12.2008, 20:12 | #787 |
Usta Yiğido
Sweetgirl Şuan
|
BİR GÜN
BİR GÜN bir gün uzaklarda ararsan beni uzat ellerini yum gözlerini hissedersin ellerinde ellerimi birgün uzaklarda ararsan beni uzat dudaklarını yum gözlerini hissedersin dudaklarında buselerimi birgün uzaklarda ararsan beni çok mutluyum de,yum gözlerini hissedersin mutluluğu,sevmeyi birgün beni sevmediğini hissedersen eğer istemiyorum de yum gözlerini o zaman anlarsın bensiz edemeyeceğini pişman olup beni yeniden istersen eğer tekrar kapa gözlerini ^gel^ de bana bilki koşarak gelirim sana Tolga Cazdan
05.12.2008, 20:17 | #788 |
Usta Yiğido
veysel Şuan
|
Hatırlar mısın sana hep kanatsız meleğim derdim.Hiç kanatlanma, uçup beni
yalnız bırakma diye tatlı tebessümle yakınırdım sana.. Şimdi yoksun. Yalnız bıraktın!.... Nerdesin meleğim.. Özledim desem farkeder mi bilmem ama Çok özledim kanatsız meleğim. Hiç mi hatırı kalmadı anıların, hiç mi sevda yaşanmadı bu aşkta, yokluğuna mı terk edeceksin bende ki seni? Herşey bir rüyamıydı? Giderken bu son demiştin Dönmeyeceksin biliyorum... Ama seni hala çok seviyorum. Ah bir bilsen ne kadar özledim dizlerimde yatmanı, saçlarını okşamayı, onları doya doya koklamayı... Ellerinde kaybolmayı. Şimdi heryer boş herşey anlamasız. Yokluğunla yenme ne olur beni. Ayrılığınla ölçüp sabrımı gösterme bana sensiz yaşamayı. Tekrar gözlerime gül, gözlerinde göreyim kendimi. Hiç kolay değil kanatsız meleğim. Hala içimde özlemin hala kocaman yangının var.. Biliyorum çok zor ama!... Sesimi duyarsan cevap ver Seni çok seviyorum Sen gideli hala bir yanım çekingen hala utangacım Özlemin hiç çekilmiyor meleğim sanırım bu en büyük zaafım.. Giderken Sezen söylüyordu ya geri dön Ben hala aynı şarkı aynı nakarattayım.. Kapım ardına kadar açık, masada yine mor menekşeler, üstümde hala aynı gömlek seversin diye hep böyleyim. Hatırlar mısın bütün ladesleri hep sen kazanırdın. Seni seviyorum diyip boynuma sarılır aşkını aldım diye kaybettirirdin bana!!!Mutluluğumuz için hep kaybettim. Yine de aklımdaaaa Ve sen kazandın kanatsız meleğim Asıl şimdi kaybettim bu ladesi Hala aklımda ama yine yenildim. Sana kalbimi veriyorum Ben yine seni düşünüp Her yıldızla seni anıyorum.. Geri dön desem farkeder mi bilmem ama Ne olur geri dön meleğim Ben hala bıraktığın yerde bir başımayım. Eskisinden daha yarım daha dağınığım Biliyorum bu son demiştin Gelmeyeceksin biliyorum Ama seni hala çok seviyor Gözlerim yollarda gelmeni bekliyorum. Yüreğinde hala bensizliğin sesi varsa Haykırarak söylüyorum Seni çok seviyorum....
05.12.2008, 20:17 | #789 |
Usta Yiğido
veysel Şuan
|
Yokluğun kadar hissediyorum varlığını
Beni hissettiğin kadar yoruluyorum seni sevmekten soğukluğun söndürdükçe yürek yangınımı, sözlerin şah çekmeden mat ettikçe beynimi, Çırpındıkça batarken umursamazlığının denizinde Sonunu görüyorum başlayamadığım sevdanın Bir çiçeğin tabiata seslenemediği gibi, haykırıyorum seni sevdiğimi Susarak...
05.12.2008, 20:26 | #790 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
|
Veysel gardaşım sen hele hoş geldin sen bu işlere erken başladın ilerisi inşallah iyi olur.
Ama sen Okul ,bayram ve misket şiirleri yazsan daha iyi olmaz mı.Bu şiirler sana biraz ağır diye düşünüyorum. |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|