|
|
#7961 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 811
![]() |
şimdi akşam ezanı okunuyor huzur içinde ezan dinliyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#7962 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#7963 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1500
![]() |
BEETHOVEN DEVAMINDA MOZART
![]()
|
|
|
#7964 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1325
![]() |
Yıldız Tilbe Anma Arkadaş...
Bir sevgili uğruna sende benim gibi Yanma arkadaş Bir sevgili uğruna sende benim gibi Yanma arkadaş O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş Bir gün geri gelecek senden af dileyecek Sanma arkadaş Bir gün geri gelecek senden af dileyecek Sanma arkadaş Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş
|
|
|
|
#7965 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1495
![]() |
Adım Yeşil !... ...............
|
|
|
|
|
|
#7966 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Yıldız Tilbe Bir Tek Düşüncem
Yine her akşam gibi Bu akşam da yalnızım Masamda tek başıma durmadan içiyorum Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum Hep seni arıyorum Bir tek düşüncem sensin hep seni arıyorum Seni düşünüyorum Şuanda yanımda olsam sana neler söylerdim Kafam hafif dumanlı her derdimi dökerdim biraz ümdim ömür boyu beklerdim ömür boyu beklerdim Yine her akşam gibi Bu akşam da yalnızım Masamda tek başıma durmadan içiyorum Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum Hep seni arıyorum Bir tek düşüncem sensin hep seni arıyorum Seni düşünüyorum Şuanda yanımda olsam sana neler söylerdim Kafam hafif dumanlı her derdimi dökerdim biraz ümdim ömür boyu beklerdim ömür boyu beklerdim
|
|
|
|
#7967 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İbrahim Sadri - Gülce
Uçurumun kenarindayim hizir Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazir Topuklarim boiluiun avucunda Derin yar Adimi çaiirir Kaldim parmaklarimin ucunda Uçurumun kenarindayim hizir Bir gamzelik rüzgar yetecek Ha itti beni ha itecek Uçurumun kenarindayim hizir Divan hazir Ferman hazir Kurban hazir Güzelliiin zulme çaldiii sinir Baiim döner, beynim bulanir El etmez Gel etmez Gözleri bir ret, bir davet Gülce uzak uzak dolanir Mecaz deiil Maraz deiil Gülce semavi bir afet Uçurumun kenarindayim hizir Gülce bir beyaz sihir Canima bedel bir haz Nur Nar ve nurdan bir zehir Gülce araf'ta infaz Bir tek bakiiiyla suyum isinir Güzelliiin zulme çaldiii sinir Uçurumun kenarindayim hizir Ben fakir En hakir Bin taksir Cahil cesaretimi alem tanir Ateiten Kalleiten Mizrakla gürzden Dabbetül arz'dan Deccal'dan, yedi düvelden Korku nedir bilmeyen ben Tir tir titriyorum gülce'den Ödüm patliyor gülce'ye bakmaktan Nutkum tutuluyor, ürperiyorum Saniyeler gözlerimde birer can Her saniyede bir can veriyorum Uçurumun kenarindayim hizir Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazir Topuklarim boiluiun avucunda Derin yar Adimi çaiirir Kaldim parmaklarimin ucunda İbrahim Sadri - Gülce Uçurumun kenarindayim hizir Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazir Topuklarim boiluiun avucunda Derin yar Adimi çaiirir Kaldim parmaklarimin ucunda Uçurumun kenarindayim hizir Bir gamzelik rüzgar yetecek Ha itti beni ha itecek Uçurumun kenarindayim hizir Divan hazir Ferman hazir Kurban hazir Güzelliiin zulme çaldiii sinir Baiim döner, beynim bulanir El etmez Gel etmez Gözleri bir ret, bir davet Gülce uzak uzak dolanir Mecaz deiil Maraz deiil Gülce semavi bir afet Uçurumun kenarindayim hizir Gülce bir beyaz sihir Canima bedel bir haz Nur Nar ve nurdan bir zehir Gülce araf'ta infaz Bir tek bakiiiyla suyum isinir Güzelliiin zulme çaldiii sinir Uçurumun kenarindayim hizir Ben fakir En hakir Bin taksir Cahil cesaretimi alem tanir Ateiten Kalleiten Mizrakla gürzden Dabbetül arz'dan Deccal'dan, yedi düvelden Korku nedir bilmeyen ben Tir tir titriyorum gülce'den Ödüm patliyor gülce'ye bakmaktan Nutkum tutuluyor, ürperiyorum Saniyeler gözlerimde birer can Her saniyede bir can veriyorum Uçurumun kenarindayim hizir Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazir Topuklarim boiluiun avucunda Derin yar Adimi çaiirir Kaldim parmaklarimin ucunda
www.sivasspor.com Konu besyo_cu tarafından (28.06.2009 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7968 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gülşen - Kara Böcükler
|
|
|
|
#7969 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Geleceğin diye gittin
Gelmedin ya bende bittim Ocağıma incir diktin Gelmezsen gelme Eski resimlere baktım Daldım bir cigara yaktım Resmine bir mermi çaktım Gelmezsen gelme Gitme benden uzaklara Düşürürler tuzaklara Adını yazdım yollara Gelmezsen gelme Bıktım nazlarından bıktım Yeter zıvanadan çıktım Aşkın duvarını yıktım Gelmezsen gelme ibrahim talises
|
|
|
|
#7970 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1495
![]() |
Bayhan-öyle deli gibi eme başım dönüyor....
damara devam... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|