![]() |
#71 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
DOKUNMA YÜREĞİME Bitmişlik.. Tükenmişlik içinde.. Issız bir karanlığın ortasındayım Bir gece yarısı…. Sağnak yağmurlar yağarken üzerime… Engel olamadım akan gözyaşlarıma… Sensizliği düşündüm önce.. Ve Birde... İhanet mi? sorusunun cevapsız sessizliğini… Susadım günlerce.... Aşkına,kokuna,sevdana… Ve birde öpmeye doyamadığım dudaklarına…. Korkularım vardı…. Sensiz bir hayatı yaşamanın…. Seni bulduğum an kaybetmenin….. Ve sana doymadan bir meçhule gitmenin korkuları… Hiçbir anlam veremediğim…. Hiçbir çıkar yol bulamadığım… Yüreğim deki duyguları düşündüm…. Adı neydi bunun?.. Yağmurda akan gözyaşımı…ihanetmi..Yoklukluğu n mu..? Yoksa sensizliğin.. Seni kaybetmenin verdiği bir korkumuydu… Yağmur hala yağıyordu... Islanmış ve üşümüştüm... Bedenimi saran soğuk yağmur taneleri… İçime işlemişcesine titretirken beni… Aklımda sadece sen ve senli günlerim vardı.. Özlemiştim delicesine özlemiştim seni…. Gözlerimi kapatıp uzattım ellerimi… Sanki sana dokunacakmışım gibi… Ok gibi gökyüzünden düşen… İçime işleyen yağmur tanelerine dokundu ellerim… Açtım gözlerimi….. Durmadan bakınıyordum etrafa... Unutulmuş duygulara sebep aradım seni….. Kalbimin her köşesinde.. Ve şimdi ebediyete yolculuk ediyorum… Yanım da olmayan ama yüreğimde ki senle… Bu gece son gecem…ne olur....dokunma yüreğime |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1015
![]() kankim elline saglik cok güzel .............................
![]() |
#74 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
Tutamayacagım sözler VERMEM...Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM... Yaşanmışlıkları kolay SİLEMEM...Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEKTİRMEM... cesaretsizligi "gurur'la" ÖRTEMEM.. Yalan ve taktiklerle ugraşmayın, YEMEM! Dostlarıma laf ETTİRMEM... Tutkularım var, VAZGEÇEMEM! Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön DEMEM...SEVEN SEVER..SEVMEYEN yol alır GİDER! |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() [url=http://imageshack.us]
![]() Bahçeme üç çeşit gül diktim Birini kırmızı, seni çok sevdiğim için (sevgi) Birini sari, bırakıp gittiğin için (ümit) Birini beyaz, gelmeyeceğini bildiğim için (ayrılık) Kırmızı gül hemen soldu, sevgisiz kaldığı için Ardından beyaz gülde soldu, gittiğin için Ama sari gül hala solmadı, hep umutla yeşerdiği için |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
Deli Yüreğim Yalansız bir şarkı tutturdu dilim Her gün batımı sana onu söylerim Bir yıldız gibi parıldar cahil gönlüm Sevme derim anlamaz ki deli yüreğim Bırak dedim, yeter dedim divane bedenime Dinmek, durulmak nedir bilmedi Sevme dedim artık, uslan dedim Dayanamaz ki zavallı gönlüm, Söz dinlemez, nafile, sönmez ateşim Sevme derim, anlamaz ki Deli Yüreğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
BOZKURTLARIN GÖZYAŞI Ağlamadık hiç yenilmedik ölüme 4 Nisan otağımıza gelene kadar Dayandık binbir türlü çileye zulme Hatta işkencelerle ölene kadar. Ağlamadık hiç yenilmedik ölüme Sensiz ilk şafak doğana kadar Bizleri korkutmazdı ölüm denen kelime Ta ki gece yıldızları boğana kadar Ağlamadık hiç yenilmedik ölüme Yokluğun gönüllere kefen biçene kadar Yürekler uyardı aklı-selime Yer göğün gözyaşlarını içene kadar Bir gece vakti çığlık çığlığa Gittiğini ellerden duyduk ağladık Bu acı haber yalan geldi kulağa Zamanı yerden yere vurduk ağladık Son kalan umudun bittiği anda Ağıtları geceye kattık ağladık Tekbirler getirerek akın ettik otağa Üç hilali bağrımıza bastık ağladık Et tırnaktan o gece sökülüverdi İlk kez boynumuzu büktük ağladık Gözlerden kanlıyaşlar dökülüverdi Allah’ın huzuruna çöktük ağladık Turanın tüm yolları karardı birden Dokuz ışığımızı da yaktık ağladık Feryatlar yükselirken turan ellerden Resmini göğsümüze taktık ağladık Albayrak tenine sarıldığında Başımızı burçlara vurduk ağladık Bozkurtlar Ankaraya yığıldığında Milyonlar çevrende durduk ağladık Sana bakmaya doyamazken gözler Seni bir tabutta gördük ağladık Başbuğ sesleriyle inlerken gökler Başbuğum ayakta öldük ağladık Aramızdan son kez geçtin sessizce Tekbirler ağıtlara karışırken ağladık Yer gök ağladı bizi öksüz görünce Tabuduna sarılmaya yarışırken ağladık Başbuğlar ölmez derken Bozkurtlar Sesimizle gökleri yırttık ağladık Son bozkurt selamını verirken eller Gitme diyen gözlerle baktık ağladık “BAŞBUĞ DİYE HAYKIRAN DUDAKLAR KİLİTLENDİ OMUZLARA TAŞINMASI GÜÇ DAĞLAR YÜKLENDİ” |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Yiğido
![]() ![]() asiLkiz Şuan
![]() Son Aktivite: 02.07.2009 08:49
Tecrübe Puanı: 620
![]() |
![]() Gözlerine her bakışımda defalarca aşık oluyorum sana. Yanımdayken bile özlüyorum seni Kurduğum en güzel düşlerimdesin hayallerimdesin. Artık seninle varım , hayattaki an güzel varlığımsın adını koyamadığım. CANIM desem ondan da üstün. AŞKIM desem içimdeki duygular aşkı da aştı. Senden fazla bir şey istemiyorum kalbinden ufacık bir yer. Küçücük dünyamı senin üstüne kurdum. Sakın dünyamı acılarla, ayrılıkla yıkma. [b]SENİ GÖRDÜĞÜM GÜN GÖZLERİNLE GÖZYAŞIMI ÖLDÜRDÜN. Ve hayatıma girdiğin o gün anladım ki BEN HEP SİYAHTA YAŞAMIŞIM İÇİMİ KARARTMIŞIM BEYAZI GÖREMEMİŞİM
Eğer bir gün benden tamamen vazgeçersen seni deliler gibi seven, benim gibi bir deli bulamayacağına üzülürüm. SEN diye atıyor bu kalp. Damarımda senin aşkın akıyor. Her damla sevginle kalbimin bahçesinde çiçekler açıyor, sevgin o çiçeklerle büyüyor içimde.Soruyorum sana sen olmazsan bu CANDA ben nasıl olabilirim ki. O varken var olup o yokken yaşayamayacağım tek insansın. Her sabah gözlerimi senin hayalinle açmak, var olduğunu bilmek beni hayata bağlıyor.
![]() |
#79 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
Kıymaz sana kalpten bu yürek Her ne dersem dilimden Senin için atmazsa bu kalp Söküp atarım yerinden. Anlamıyorsun gönül derdinden Neler çektim elinden. Kaç kere kırdın, kaç kere üzdün Beni perişan ettin sen. Yine de ah etmedim, yine de ah etmedim. Sadece sevdim, sadece sevdim ben... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 21.08.2008 23:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 15:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 16:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 16:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 17:09 |