|
|
#71 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 739
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MAZİDEN BİRİ
bir yerden tanıyor gibiyim sizi saçlarınız beyaz değilmiydi ne? gülen gözleriniz vardı eskiden gözleriniz yaşlı değil miydi ne? gençliğim yıllara boynunu bükmüş kader fırtınası yaprağım dökmüş yıkılmaz sandığın bu insan çökmüş bahtı böyle siyah değil miydi ne ne güzel günlerdi hayat doluydu çınlardı kahkaha neşe doluydu kimlere aldandın kimlere uydun iistediğin bunlar değil miydi
|
|
|
#72 |
|
Usta Yiğido
NE FAYDAAAA
Allahım bu çile biter mi böyle, Sevgilim elimden gittikten sonra, Tövbe etti gönül aşka sevgiye, Bir değil bin seven versen ne fayda.. Kırıldı güvenim tuttuğum dallar, Çıkmaza uğradı gittiğim yollar, Kaderim huzuru çok gördü bana, Şimdi feryadımı duysa ne fayda.. İçimde yılların yorgunluğu var, Bahtımı yeniden yazsan ne fayda...
|
|
|
#73 |
|
Usta Yiğido
NEREDEN SEVDİM OZALİMİ
Çileli hayatı paylasanım bendim Anlamsız günlerin neşesi bendim Karanlık dünyanın ışıgı bendım Benı boyle bırakıp nasılda gittin Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yıkıpta gitii Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Benı boyle bırakıp gitti Aşıkndan başka bir aşk tanımadım Gönül acısını taptırmadım ki Canım gibi sevdim yandırmadım ki Gönül defterini kapatıp gittin Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yıkıpğta gitti Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Benı boyle bırakıpta gitti
|
|
|
#74 |
|
Usta Yiğido
Git benden uzak dur anma ismimi
Sen artık gözümde o sen değilsin Unut hatıramı yırt at resmimi Sen artık gözümde o sen değilsin Sana gönül veren iflah olmamış Söyle seni sevip kim ağlamamış Günah defterinde boşyer kalmamış Canımı verdiğim o sen değilsin O benim sevgilim o sen değilsin Aşkı kadehlerde arar olmuşsun Bu daldan o dala konar olmuşsun Sen kendine bile zarar olmuşsun O benim sevgilim o sen değilsin Sana gönül veren iflah olmamış Söyle seni sevip kim ağlamamış Gönül defterinde boşyer kalmamış Canımı verdiğim o sen değilsin O benim sevgilim o sen değilsin
|
|
|
#75 |
|
Usta Yiğido
OF BE OFFF BEN SUSUYUM DA SEN SÖYLE SAKİ KARDEŞŞ SEN SÖLE
ÖLMEDEN ÖLDÜRDÜN Mezara girmeme lüzum kalmadı Ölmeden öldürdün beni çilem dolmadı Bir aşk için insan ölür mü derler Meğer sevmek çok zor imiş gücüm kalmadı Aşkın öldürdü beni, derdin soldurdu beni Bende Allah kuluyum yazık değil mi? Bir gün sen de çekersin, ektiğini biçersin Of Of... sende çekersin Bana yaptığını sana yapsaydım Benim gibi hergün sende içer ağlardın Dayanılmaz acıların esiri olsaydın Sokak sokak dolaşır ölüm arardın Aşkın öldürdü beni, derdin soldurdu beni Bende Allah kuluyum yazık değil mi? Bir gün sen de çekersin, ektiğini biçersin Of Of... sen de çekersin
|
|
|
#76 |
|
Usta Yiğido
ARKDAŞLAR 1 DK SAYGI DURUŞU LÜTFENN
ÖRÜME VERİLEN BU CEZA NİYE Yağmurlu bir günde doğdum anamdan Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olur mu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım allahım dertli doğacak Sevipte ömrümce acı duyacak Hangi günüm bana derman olacak Ömrüme verilen bu ceza niye Hangi günüm bana derman olacak Ömrüme verilen bu ceza niye Dost diye sarıldı bağrım kanadım Mutluluk aradım ömrüm ağladı Vurdu süründürdü felek tokadı Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım allahım dertli doğacak Sevipte ömrümce acı duyacak Hangi günüm bana derman olacak Ömrüme verilen bu ceza niye Hangi günüm bana derman olacak Ömrüme verilen bu ceza niye
|
|
|
#77 |
|
Usta Yiğido
EYTTTTTTT BEEEE EYTTTTTTT
SADECEE Bir kere halimi sordun mu benim Kalbime habersiz girdin sadece Yedi kat ellerden farkın ne senin Uzaktan uzağa gördün sadece Kör olsun bu aşkın gözü kör olsun Bu sevda oyunu artık son bulsun Hayırsız sevgili sen nasıl kulsun Arayıp beni mi buldun sadece Geceler boyunca hep ben ağladım Bir damla sevgiyi hep ben aradım Çok sevildin ama seven olmadın Seni sevdiğime güldün sadece
|
|
|
#78 |
|
Usta Yiğido
heyttttttt be bu alemde iki büyük tanirim biri 70´lik raki digeri ise müslüm baba BÜYÜKSÜN BABA
|
|
|
#79 |
|
Usta Yiğido
Bırakıpta giden sen değilmiydin
Söylesene şimdi ne diye geldin Unuttunmu bana ne dertler verdin Seninle yaşamak istemiyorum istemiyorum istemiyorum Çekil git dünyamdan istemiyorum Seninle yaşamak istemiyorum Başka bir sevgili buldum kalbime Yeniden bir dünya kurdum kendime Ellerin değmesin artık elime Seninle yaşamak istemiyorum Seni görmek bile istemiyorum Çekil git dünyamdan istemiyorum Seninle yaşamak istemiyorum Aramızda herşey bitti kayboldu Bendeki hasretin bitti yok oldu Gönlüme ömrüme mutluluk doldu Seninle yaşamak istemiyorum istemiyorum Çekil git dünyamdan istemiyorum Seni görmek bile istemiyorum Başka bir sevgili buldum kalbime Yeniden bir dünya kurdum kendime Ellerin değmesin artık elime Seninle yaşamak istemiyorum Seni görmek bile istemiyorum Çekil git dünyamdan istemiyorum Seninle yaşamak istemiyorum
|
|
|
#80 |
|
Usta Yiğido
küstüm kaderime tek care müslüm baba...!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|