Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.02.2009, 10:27   #71
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1056 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kemal kılıçdaroglunun pırlanta gibi yalanları yüzünden gündem hep başkaydı ama artık gündem kemal kılıçdaroglu az kaldı dökülecek tüm kirli çamaşırları.ssk vakası pkk vakası derken sırada 29 mart vakası var hazır olsun.

GEÇ SAFSATAYI ADAMIM AL BAK OKU NASIL GÖTÜRÜYOR SENİNKİLERRRRRRR

AAA BU ARADA SANADA SORAYIM SEN PARAYI NEREDEN KAZANIYORSUNNNN BU KADAR ÇOK SEMPATİZANI GÖRDÜM BURADA AMA Bİ SEN KALDIN KARŞIMA ÇIKAN EN AKP YARDAKÇISI OLARAK ŞUANA KADAR KAÇ KİŞİ GELDİ GEÇTİ BURADAN BAK ŞUAN ORTADA YOKLAR HEPSİ DİLLERİNİ TUTUP SAKLAYIP KAYBOLDU GİTTİLERRRRRR

BIRAK BU AYAKLARI BARİKATTT, YOLSUZLUKLARA HIRSIZLIKLARA HAİNLİKLERE OYUNLA YAZINLA ÇİZİNLE BARİKAT OLMA
Alt 10.02.2009, 10:31   #72
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2219 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

AAA BU ARADA SANADA SORAYIM SEN PARAYI NEREDEN KAZANIYORSUNNNN BU KADAR ÇOK SEMPATİZANI GÖRDÜM BURADA AMA Bİ SEN KALDIN KARŞIMA ÇIKAN EN AKP YARDAKÇISI OLARAK ŞUANA KADAR KAÇ KİŞİ GELDİ GEÇTİ BURADAN BAK ŞUAN ORTADA YOKLAR HEPSİ DİLLERİNİ TUTUP SAKLAYIP KAYBOLDU GİTTİLERRRRRR

BIRAK BU AYAKLARI BARİKATTT, YOLSUZLUKLARA HIRSIZLIKLARA HAİNLİKLERE OYUNLA YAZINLA ÇİZİNLE BARİKAT OLMA
kimse kaçmaz belkide iştedirler.ha ne dersin?sen 24 saat burdamısın?herkesin fikri düşüncesi bellidir!!yardakçı demek vay bea sende chp yardakçısı olmalısın tanıstıgıma memnun oldum
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 10:36   #73
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1056 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
kimse kaçmaz belkide iştedirler.ha ne dersin?sen 24 saat burdamısın?herkesin fikri düşüncesi bellidir!!yardakçı demek vay bea sende chp yardakçısı olmalısın tanıstıgıma memnun oldum
SİVAS İNSANI YALAKA DEĞİLDİR MERTTİR DÜRÜSTÜR, MAZLUMDAN YANADIR, FAKİRDEN YANADIR, YEMEZ YEDİRİR, İÇMEZ İÇİRİR, AİLE BAĞLARI, AKRABALIK BAĞLARI KUVVETLİDİR, İYİDEN YANADIR, AMA SEN NİYE BUDAR ISRAR EDİYORSUN ANLAMIYORUM ADAMLAR GÖZ GÖRE GÖRE MALI GÖTÜRYORLAR YALAKALI SANA DÜŞMÜŞ BIRAK BU İŞLERİ TİTRE VE KENDİNE DÖN SİVASLI OL,
HIRSIZ DESTEKÇİSİ OLMA
Alt 10.02.2009, 10:39   #74
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
SİVAS İNSANI YALAKA DEĞİLDİR MERTTİR DÜRÜSTÜR, MAZLUMDAN YANADIR, FAKİRDEN YANADIR, YEMEZ YEDİRİR, İÇMEZ İÇİRİR, AİLE BAĞLARI, AKRABALIK BAĞLARI KUVVETLİDİR, İYİDEN YANADIR, AMA SEN NİYE BUDAR ISRAR EDİYORSUN ANLAMIYORUM ADAMLAR GÖZ GÖRE GÖRE MALI GÖTÜRYORLAR YALAKALI SANA DÜŞMÜŞ BIRAK BU İŞLERİ TİTRE VE KENDİNE DÖN SİVASLI OL,
HIRSIZ DESTEKÇİSİ OLMA
kendinizi okadar anlattınız sizi çok iyi tanıyorum artık.BAŞKALARINDAN SAYGI BEKLEYENLER ÖNCE SAYGI GÖSTERMESİNİ BİLMELİDİRLER.THE END
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 10:44   #75
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
kendinizi okadar anlattınız sizi çok iyi tanıyorum artık.BAŞKALARINDAN SAYGI BEKLEYENLER ÖNCE SAYGI GÖSTERMESİNİ BİLMELİDİRLER.THE END
ÖZELE ATTIĞIN MAİLE YİNE ÖZELDEN ABİ KARDEŞ GİBİ CEVAP VERDİM BARİKAT, AYNI ORADAKİ SÖZLERİME SADIĞIM, DÜRÜST OL CANIMI YE, BOŞ VER ONU BUNU ŞUNU , KENDİN OL CANIM KARDEŞİM
Alt 10.02.2009, 10:50   #76
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
ÖZELE ATTIĞIN MAİLE YİNE ÖZELDEN ABİ KARDEŞ GİBİ CEVAP VERDİM BARİKAT, AYNI ORADAKİ SÖZLERİME SADIĞIM, DÜRÜST OL CANIMI YE, BOŞ VER ONU BUNU ŞUNU , KENDİN OL CANIM KARDEŞİM
ben hep kendimim hep te kendim olacam.gelecegimi çalan bi partiyi asla desteklemeyecem.bu kendim olmanın gereği!başörtüsünü yasaklayıp ardından rozet takanları desteklemeyecem çünkü kendimim.!kuran kursları kapatılsın deyip ardından her mahalleye kuran kursu her eve hafız diyenlere kanmayacam çünkü kendimim!peki ya sizler kendinizdemisiniz?
Alt 10.02.2009, 10:55   #77
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 10:10

Tecrübe Puanı: 740 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:

Eeee dogal degilmi? Bir barikat kardesimiz sizin ne kadar inatci, yalan haber tasiyici, ordan burdan alintilar ile cevaplayici, kurallari ihlal edici, istemediginiz söylenince hakarete basvurucu oldugunuzu bilmiyor.
Herkes bunu ögrenmis bir durumda.

Henüz sizin ne kadar muhalefet bir insan oldugunuzun farkinda degil Barikat kardesimiz. Yakinda ama ögrenir.

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 10:55   #78
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 751 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yine başlamışlar kılıçdaroğlu diye......adam alıyo eline dosyayı topbaş şunu yapmış bunu yapmış diyo.......ama ispat yok çamur at izi kalsın...........topbaş diyo ki varsa böyle bi istihbaratın savcılığa git diyo.........ama yemiyo.....kılıçdaroğlu savcılığa suç duyurusunda bulunamıyo.....çünkü söyledikleri külliyen yalan........kendine vermiş bi doğruluk imajı.......ama inanmıyoruz........onun o yalanlarına sadece sempatizanları inanır.......
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 10:58   #79
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
ben hep kendimim hep te kendim olacam.gelecegimi çalan bi partiyi asla desteklemeyecem.bu kendim olmanın gereği!başörtüsünü yasaklayıp ardından rozet takanları desteklemeyecem çünkü kendimim.!kuran kursları kapatılsın deyip ardından her mahalleye kuran kursu her eve hafız diyenlere kanmayacam çünkü kendimim!peki ya sizler kendinizdemisiniz?
KURAN VE İYİLİKLERİ BİTEK AKP VE YANDAŞLARINA YANDAŞÇIKLARINA GELMEDİ, KURAN HERKESİN, AMA ONU İLLA OYA DÖNÜŞTÜRÜP, SİYASETE ALET EDECEĞİM DİYEN FAZİLET SADET, AKP GİBİ PARTİLER İDİ, AMA ARTIK BUNUNDA SUYUNU ÇIKARDILAR, DEMEKKİ BU İŞİDE ÇAĞDAŞ BİR ANLAYIŞIN SAHİP ÇIKIP SAĞLIKLI TEMİZ BİR ŞEKİLDE KİMSETİ DÜŞMAN BİLMEDEN EĞİTİP ÖĞRETMESİ İŞİ DE O PARTİYE DÜŞMÜŞ ARTIK NE YAPSIN BUNCA CAHİL İMAM VARDEK ORTADA, BU KADAR BÜYÜK BÜTÇELİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI VARKEN ARKASINDA BU İŞLER YOLDAN ÇIKIYORSA BUNA SİYASETİN BİR KANADINA EL ATIP DÜZELTME GEREĞİ HİSSETMİŞ ,
BU HERKESİN HAYRINA BİŞEY
BU İNANAN TEMİZ TÜM MÜSLÜMANIN HAYRINA BİŞEY
BUNDAN ANCAK DİNİ ÇIKARINA KULLANAN DİNSİYASETÇİSİ RAHATSIZ OLUR, DİN BEZİRGANLARI RAHATSIZ OLUR
Alt 10.02.2009, 11:03   #80
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
KURAN VE İYİLİKLERİ BİTEK AKP VE YANDAŞLARINA YANDAŞÇIKLARINA GELMEDİ, KURAN HERKESİN, AMA ONU İLLA OYA DÖNÜŞTÜRÜP, SİYASETE ALET EDECEĞİM DİYEN FAZİLET SADET, AKP GİBİ PARTİLER İDİ, AMA ARTIK BUNUNDA SUYUNU ÇIKARDILAR, DEMEKKİ BU İŞİDE ÇAĞDAŞ BİR ANLAYIŞIN SAHİP ÇIKIP SAĞLIKLI TEMİZ BİR ŞEKİLDE KİMSETİ DÜŞMAN BİLMEDEN EĞİTİP ÖĞRETMESİ İŞİ DE O PARTİYE DÜŞMÜŞ ARTIK NE YAPSIN BUNCA CAHİL İMAM VARDEK ORTADA, BU KADAR BÜYÜK BÜTÇELİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI VARKEN ARKASINDA BU İŞLER YOLDAN ÇIKIYORSA BUNA SİYASETİN BİR KANADINA EL ATIP DÜZELTME GEREĞİ HİSSETMİŞ ,
BU HERKESİN HAYRINA BİŞEY
BU İNANAN TEMİZ TÜM MÜSLÜMANIN HAYRINA BİŞEY
BUNDAN ANCAK DİNİ ÇIKARINA KULLANAN DİNSİYASETÇİSİ RAHATSIZ OLUR, DİN BEZİRGANLARI RAHATSIZ OLUR

imamın cahili olmaz her imam bir din bilginidir.!!!!!imamlık baykala kalırsa kıble neresi olur acaba!!!kuranı kerim sosyeteye uymaz!!!uyulacak bişey varsa oda kuran-ı kerimde yazanlardır!!!düzeltilecek bişey yok ortada herşey düzgün öenmli olan böyle düzgün kalması!!!kuran-ı kerim değişmeyen tek kitap değiştiremezsiniz!!!el sürmeye kalkanlar ebabillerini kendi eliyle getirmiş olur!!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)