Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.05.2009, 17:35   #71
Kara Ahmet
Tecrübeli Yiğido

Kara Ahmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kara Ahmet Şuan Kara Ahmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 21:54

Tecrübe Puanı: 599 Kara Ahmet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: KÖYLERE KÜRTÇE İSİM verilmesi

Kimse bu ülkede kafasina göre isim degistiremez, burasi Türkiye burdan cikis yok.
Kara Ahmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2009, 18:00   #72
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Merkez_Alperen Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
üslubum gayet normal..tekrar söylüyorum bu vatan hainlerini yakmak lazım..
ha eğer savunuosan bu şrfszleri söyle ona göre üslup değiştireym bende.ayrıca yaptığın yakıştırmalara dikkat et!
Her ne olursa olsun İnsan olan insan yakamaz!!! Demogoji yapmana gerek yok ne demek istediğim açık ve belli. Bunu düşünen dediğim gibi ancak faşist Hitler gibi olanlar yapar yani insan yakmaya yeltenir. Kim olursa olsun insan yakmayı haklı gören benim gözümde faşist hitlerdir.
Sende konuştuğun kelimeleri iyi seç ve dikkat et!!! Olurmu alperen bey.Burada konu yüzünden gerginlik yaratmanın bir manası yok bence.
Alt 16.05.2009, 18:12   #73
Kara Ahmet
Tecrübeli Yiğido

Kara Ahmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kara Ahmet Şuan Kara Ahmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 21:54

Tecrübe Puanı: 599 Kara Ahmet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
üslubum gayet normal..tekrar söylüyorum bu vatan hainlerini yakmak lazım..
ha eğer savunuosan bu şrfszleri söyle ona göre üslup değiştireym bende.ayrıca yaptığın yakıştırmalara dikkat et!
Insanlari yakan bir zihniyetin burada olmasina sasirdim, beni taniyanlar deli dolu biri olarak tanirlar ama ben sizin kullandiginiz cümleleri asla kullanmam. Insan yakilir mi gardas lafini geri al. Sonra ortada bir suclu varsa cezasini devlet veririr. Ortacag zihniyetini kafandan sil bence. Peygamber efendimizin insan sevdasini incele, kandirilmis insanlari yakmak marifet degildir. Bence sizin yazdiklarinizi yeniden gözden gecirmeniz lazim. Vatanimiza, dinimize saldiranlarin hesabini elbette sorariz ama bu kanunlarla olur, yakmakla degil. Size yakisani yapin ve düzeltin yazinizi.
Kara Ahmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2009, 18:14   #74
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2185 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

pkk yı destekleyen hainlerin affı mümkün değil
onları affeden kim olursa olsun sonu Menderesten farklı olmaz

Alıntı:
hala hitler yakıştırması yapıyorsun arif coşkun.senin karşında çocuk yok.son kez uyarıyorum!konuyu saptırma.laflarının nereye gideceğini hesap et onra konuş.
Kardeşim sen Kendinden büyükleri tehdit eder gibi konuşuyorsun farkındaysan...

Eğer onları yakacaksak bizim pkk dan farkımız olmaz...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...

Konu seva tarafından (16.05.2009 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 02:06   #75
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1440 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Bize her yol asfalt söyleyin mekanınızı geleyim tartışalım.Bizde geri vites olmaz.
bakıyorumda hepiniz insan hakları temsilcisi kesildiniz başıma.Yakarım be vatanıma ,bayrağıma kem gözle bakan şrfszleri ve destekçilerini fırsatım olsa çatır çatır yakarım. 35 bin vatan evladımızın ölümüne sebep olan namussuzları savunuyorsunuzya bşey demiyorum sizlere.
bak arkadaşım ben de askerden yakın zamanda geldim ,bende güneydoğudaydım senin gibi asarım, keserim, vururum diyen adamlar orda operasyona katılmamak için hastayım oram ağrıyor buram ağrıyor diye bin bir türlü yalanlar uyduruyorlardı...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 10:38   #76
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Kara Ahmet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bak burada hic kimse kani bozuklari savunmaz, pkk`nin en büyük düsmani benim. Bilmiyorum sen askerligini yaptin mi? Senin gibi klavyeden asip kesenleri cok gördüm ben. Is gercege dönüsünce ayaklari titrer. Ben su anda almanya da tatildeyim, cok yakinda Sivas`a gelecegim. Özel mesajla telefonu birak gelince ben seni ararim. Senin yakarim demen sadece sivaslilar.net`in sayfasinda kalir. Madem yakabiliyordun da neden 35 bin vatan evladinin ölmesini bekledin, yakarim sözünü söyleyebiliyorsan yakacaksin, yok yakamiyorsan yakarim demeyeceksin. Bos muhabbet senin ki. Neyse telefonu birak gelince ararim, cifte minarede kara ahmet dersen herkes tanir beni. peki seni nereden sormam lazim? Tanisirsak sevinirim.
Ahmet Bey,
Zaten burada o kanı bozukları, çapulçu sürülerini savunacak kimse yok, olmaz, olamazda !!!
Ancak ülkemizde bir alışkanlık hali alan, "din ve milli duygular" üzerinden yapılan siyasetçilik prim kazandığından o duygulara sarılarak, insanlara saldırmak, linç etmeye yakmaya kalkmak "ortaçağ zihniyeti" sanırım irsi bir davranış oluşturmuşki, günümüzda hala "insan yakmayı " normal karşılayabilen zihniyetler var olmaya devam ediyor.
Burada herkes fikrini yazabilir, lakin; hereşyi adabında, usulüne ugun ve saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde, gerçekten tartışmasını bilenle tartışacaksın. Büyüklerimiz hep der "cahille cahil olma" Bu arkadaşımız alışkanlık haline getirdi bu davranışını. Daha evvelde bu siteye üye olup, aynı davranışları sergilediğinden sürekli atılmakta tekrar nick değişip gelmekte. Buda sanırım bir irsi davranış şekli olsa gerek.
Burada herkes gibi görüş yada fikrimizi belirtiyoruz, kimse kimseyi zaten benim gibi düşüneceksin diye zorlayamaz yada kendimiz gibi düşünmüyor diye hakaret tehtit yada yakmaya kalkamayız !!! Eğer tartışmasını bilmiyorsan katılmayacaksın veya katıl saygılı bir şekilde görüşünü belirt, kim ne diyebilir buna...
İşte burada belirtmek istediğimiz bu. Hem müslüman devletiz hem Türküz ama ABD- İsrail savaş uçaklarını bizim topraklarımzdan kaldırıp Filistinli, Irak'lı müslüman kardeşlerimizi çoluk, çocuk, yaşlı, sivil demeden başlarına bomba yağdırmalarına izin veriyoruz, Amerika'lı askerler subaylarımızın başına çuval geçirip karakola götürüyor hiç bir şey yapamıyoruz,
Büyük önder ülkemizi büyük savaşlarla düşmanlardan arındırdı, ondan sonrakiler tekrar içeriye dolsurdu.
Bu nasıl müslümanlık bu nasıl milliyetçilik, ülkenin bağımsızlığı için canlarını verenleri dinsizlikle bilmem neyle suçlayacaksınız, yeri geldimi müslümanlığı, milliyetçiliği başkasına vermeyip sahipleniyorsunuz bunlarada seyirci kalıyorsunuz. "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" demezlermi buna.
Artık ucuz "vatan millet sakarya" edebiyatından bir kurtulalım, dini milli duguları kullana kullana memleket ne hale geldi, şu bulunduğumuz ortamdan kim ne kadar memnun? Herşeyimiz karmakarışık, sağlıklı bir ne iç ne dış politikamız var, önümüzü, yarını bir ay sonrasını ne olacak diye göremiyoruz. Lütfen herkesi biraz daha duyarlı sakin ve saygılı bir şekilde sitemizin konumuna yaraşır bir şekilde görüş belirtmeye davet ediyorum.
Alt 17.05.2009, 11:56   #77
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5474 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

KARDESLERIM Bize bunlar yakismaz.

Cakallar icin birbirimizi kirmak degil birlik olmaliyiz.

Karsimizdakiyle hem fikir olmak zorunda degiliz.

BEN MERKEZ ALPREN KARDESIMIZE KATILIYORUM.
YAKMAK fikri disinda.
SÖZ KONUSU VATANSA GERISI TEFFERRHATTIR............
Alt 17.05.2009, 13:33   #78
Alperen.
Yiğido

Alperen. - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alperen. Şuan Alperen. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2009 19:16

Tecrübe Puanı: 597 Alperen. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

lazlarda istemişler fırsattan istifade,ee nerde kaldı bizim Türklüğümüz bi kaç çapulcu çıkıp federasyon isticek toprak isticek bu ülkeyi bölmek için her türlü yolu denicek benim Türk vatandaşım susacak...yok öle yağma Türkiye Türk lerindir,kürdüyle lazıyla çerkeziyle bir Türk Milletidir ...şairin dediği gibi sevmeyen ******** defolsun gitsin ...
Alt 17.05.2009, 14:31   #79
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2210 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vatana ihanet eden herkes zamanında cezalandırılsaydı bugün ter temiz bir Türkiyemiz olurdu.ama gec kalınmış sayılmaz!!ister yakılsın ister kursuna dizilsin bir şekilde içinde Türkiyeye karsı olumsuz duygular besleyen cezalandırılsın.

Konu barikat58 tarafından (17.05.2009 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir..
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 15:03   #80
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4535 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Yakalim mi?........................... ................

Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir)