Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.06.2009, 02:58   #71
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1480 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı

seva Tükan SAYLAN gibi bir insanı da tartışıp eleştiriyosun ya sana söylecek laf bulamıyorum kadının yaptıkları orta da ...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 02:59   #72
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2226 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Buyur bekliyorum göster, yoksa yargı sürecinde açıklama yapmaktan sakınıyormusun yada mahkkeme varda öyle bir idda ama internetten ulaşılamıyor öyleyse sen nerden biliyorsun ?
Kardeş görünen köy klavuz istemez ben iddia demeye bile gerek yok..
kadın ömrünün sonuna kadar başörtüsü ve dindarla uğrastı..Allah sonunda Kel yaptı..utanmasa basortusu takıp sacını göstermeyecek ama..sonu öyle gibi geliyor

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 03:01   #73
Klimasuyu
Usta Yiğido

sende utanmasan kadını din düşmanı ilan edeceksin...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 03:07   #74
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 1022 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardeş görünen köy klavuz istemez ben iddia demeye bile gerek yok..
kadın ömrünün sonuna kadar başörtüsü ve dindarla uğrastı..Allah sonunda Kel yaptı..utanmasa basortusu takıp sacını göstermeyecek ama..sonu öyle gibi geliyor
Sonu öyle gibimi geliyor, sana bir şey hatırlatayım Türkan SAYLAN hanımefendi vefat etti , burda konuyla ne kadar ilgili olduğunu açıkça ifade ettin. Bir gazetecinin sorusuna verdiği cvpta şöyle: Sizinki İslamsız Yaşama Derneği mi?
- Hayır efendim niye öyle olsun? Bizim inanca ya da baş örtüsüne itirazımız yok. Tek istediğimiz yasalara uymaları. "Eğitim kurumlarında, resmi kurumlarda, Büyük Millet Meclisi'nde örtü takılamaz" diye yasa var.
Alt 15.06.2009, 03:10   #75
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 776 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
seva Tükan SAYLAN gibi bir insanı da tartışıp eleştiriyosun ya sana söylecek laf bulamıyorum kadının yaptıkları orta da ...
Yaptıklarını acıklarmısın metin kardeş ...???????

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 03:12   #76
qio
Usta Yiğido

Bunlarda aldığı ödüllerinin bazıları ;

1996’da İstanbul Üniversitesi kendisine “Atatürk İlke ve Devrimleri” ödülünü vermiştir.
İngiltere dermatologlarının derneği olan Dowling Kulübü (1978) ve "Kuzey Amerika Klinik Dermatoloji Derneği" (1996) tarafından onur üyesi seçilmiştir. Bugüne kadar çok sayıda ödüle layık görülmüştür.
“Atatürk İlke ve Devrimleri Ödülü” İstanbul Üniversitesi (1996),
“Ülkemizde Yılın Kadını Ödülü” (1990),
“Melvin Jones Ödülü” (1991),
“Atatürkçü Düşünceye Hizmet Ödülü” İncirli Lions (1996),
“Kuvayi Milliye Ödülü” Haliç Rotary (1997),
“Fahrettin Kerim Gökay Ödülü” Türk Lions Vakfı (1997),
“Türkiye Ziraatçiler Birliği Dayanışma Ödülü” (1998),
“75. Yıl Ödülü” Türk Kadınlar Birliği Şişli Şb. (1998),
“Uğur Mumcu – Muammer Aksoy Ödülü” ADD İstanbul Şubesi (1999),
“Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi Onur” Ödülü” (2000),
İtalya “Foyer des Artistes Kurumu Ödülü” (2001),
Cüzzamlı Hastalara verdiği uzun süreli hizmet ve getirdiği bakış açısı nedeniyle “Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği 2001 Yılı Ödülü”,
“Atatürk Ödülü” Amerika / Atatürk Topluluğu (2001),
“Sanat Kurumu Onur Ödülü” (2002),
“Atatürk / Çağdaşlık Ödülü” Dünya Atatürkçü Kuruluşları (10 Kasım 2003),
“Üstün Hizmet Ödülü” Yıldız Teknik Üniversitesi (2004),
Eğitime yaptığı katkılar nedeniyle “Eğitim Ödülü” TED Koleji,
“Kendinden once hizmet” ilkesine örnek davranışı nedeniyle “100. Yıl Mesleki Başarı Ödülü” Rotary Kulübü,
“İnsan Hakları Ödülü” İzmir Karşıyaka Belediyesi (2004),
“Türkiye’nin En İyi Eğitimcisi” Ödülü - Tempo Dergisi (2004),
Kültür Üniversitesi’nin İstanbul genelindeki üniversitelerin öğrenci ve öğretim üyeleri arasında yaptığı anket sonucunda “Yılın En Yürekli Kadını Ödülü” (2004) ,
“Puduhepa Ödülü” - Adana Kütür Sanat Derneği (2005),
“Meslek Hizmetleri Ödülü” Ankara Emek Rotary Kulübü (Ekim 2005),
“Toplumsal Barış Ödülü” Barış Radyo,
“İnsan Hakları, Demokrasi, Barış ve Dayanışma Ödülü” -
SODEV Sosyal Demokrasi Vakfı (2005),
“İyi Kalpli Ol Ödülü” Türk Kalp Vakfı (2006),
“Yılın Başarılı İş Kadınları Ödülü” Dünya Gazetesi (2006),
“ÇEK Eğitim Ödülü”, Çağdaş Eğitim Kooperatifi (2006).
Alt 15.06.2009, 03:14   #77
Klimasuyu
Usta Yiğido

Alıntı:
HaKaaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yaptıklarını acıklarmısın metin kardeş ...???????
hay hay zevkle..............

1989’da, bir grup Atatürkçü aydın tarafından devrim yasalarını ve laik düzeni koruyup geliştirmek amacıyla oluşturulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) kurucularındandır ve uzun bir süre Genel Başkanlığını yürütmüştür. Bunun yanısıra, 14 Nisan 2007 Ankara-Tandoğan ve 29 Nisan 2007 İstanbul-Çağlayan Cumhuriyet mitinglerinin organizasyonunda ve icrasında bulunmuştur. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin dışında farklı sivil toplum kuruluşlarında da çeşitli görevlerde bulunmuş, örneğin 1990’da oluşan “Öğretim Üyeleri Derneği”ni kurmuş ve ilk dönem II. Başkanlığını yapmıştır. Ayrıca 1995’de mezun olduğu lise için oluşturulan Kandilli Kız Lisesi Kültür ve Eğitim Vakfı (KANKEV)nın ve yine 1995’de kurulan Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı (TÜRKÇAĞ)’nın kurucusu ve başkanıydı.

Alıntı:

1989’da, bir grup Atatürkçü aydın tarafından devrim yasalarını ve laik düzeni koruyup geliştirmek amacıyla oluşturulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) kurucularındandır ve uzun bir süre Genel Başkanlığını yürütmüştür. Bunun yanısıra, 14 Nisan 2007 Ankara-Tandoğan ve 29 Nisan 2007 İstanbul-Çağlayan Cumhuriyet mitinglerinin organizasyonunda ve icrasında bulunmuştur. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin dışında farklı sivil toplum kuruluşlarında da çeşitli görevlerde bulunmuş, örneğin 1990’da oluşan “Öğretim Üyeleri Derneği”ni kurmuş ve ilk dönem II. Başkanlığını yapmıştır. Ayrıca 1995’de mezun olduğu lise için oluşturulan Kandilli Kız Lisesi Kültür ve Eğitim Vakfı (KANKEV)nın ve yine 1995’de kurulan Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı (TÜRKÇAĞ)’nın kurucusu ve başkanıydı.

Yalçın*ın üstteki mesajı ve bu mesaj yeterli mi Hakan gardaş senin sorunun cevabı için...

Konu Klimasuyu tarafından (15.06.2009 Saat 03:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Alt 15.06.2009, 03:20   #78
qio
Usta Yiğido

Ülkemizde cüzzam hastalığını bitirmiştir : cevresel sinirleri, deriyi ve ust solunum yollarini etkileyen kronik, bulasici bir hastalik..havadan veya dogrudan temasla (burun mukozasindan ya da acik yaralardan) bulasabiliyor. mikrop sinirleri yalitan schwann hucrelerinin icinde yuvalaniyor, fakat vucudun bagisiklik sistemi mikrobu farkedip saldirdiginda bu arada bu sinirleri de tahrip ediyor ve boylece duyu kaybina, kol ve bacaklardaki dokularda buyuk hasara ve hatta kemiklerde bile zarara yol aciyor..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Cüzzam Hastalığını yakalanmış bir insanın fotoğrafı.
Alt 15.06.2009, 03:26   #79
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 776 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:

Yalçın*ın üstteki mesajı ve bu mesaj yeterli mi Hakan gardaş senin sorunun cevabı için...
tşkler metin... yeterli kardes saol...cagdas yasamı degistirme dernegi guzel işlere imza atmış ama benim işime yada benim gibi dusunenler için hiç birşey yapmamış

Alıntı:

cok soru soruyorum ozur dilerim ama.. cumhurıyet mitinglerine sende katıldınmı kardeş?

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....

Konu HaKaaN tarafından (15.06.2009 Saat 03:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 03:31   #80
qio
Usta Yiğido

Alıntı:
HaKaaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tşkler metin... yeterli kardes saol...cagdas yasamı degistirme dernegi guzel işlere imza atmış ama benim işime yada benim gibi dusunenler için hiç birşey yapmamış
Hemşerim senin içinde cüzzama tedaviyi geliştirmiş ve kontrol altına alıp bitirmiştir. Olayı siyasi yönden neden değerlendiriyorsunuz ? Sonuçta insansoğlu adına kötü sonuçlar getiren bir hastalığı tedavi etmiştir. Yiğidi ( yiğideyi ) öldür hakkını ver demiş atalarımız.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)