|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 1024
![]() |
Allah Allah Rahmetliye kim hakaret etmiş , bir yorum gösterirmisin ?
|
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1082
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sana diyen yok elinde pankartlarla dolaşanlara sözüm heryerden çıkma
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Çok korktum abi bidaha çıkmam
|
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() FALÇATA 58 Şuan
Son Aktivite: 19.12.2009 14:10
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
KORKUYLA BİR ALAKASI OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM AKIL MESELESİ BU
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Hangi medeni zeka seviyesi yüksek konusma seviyesinde bu tip , polat alemdarvaki konusmalar AKILA HİZMET ediyor.
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 807
![]() |
Anma Programına Siyaset bulaştırmanın Ne anlamı var Sonra Aklıma bir soru geliyor Oraya gidenlerinin amcı sırf ordaki ölenleri anmakmı yoksa onu bahane edip başka şeyler yapmakmı Elinde Siyasi derneğin bayrağıyla gidiyorlar ne mantığı var bu Değerli Sivas Halkımızı rahatsız ediyor Yoksa Anmak kadar doğal bir şey olamaz tek anmaya bir şey dediğim yok.
|
|
|
#7 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anma törenine o vatandaşın hazırlıklı geldiği her halinden belli. O dövüz orada yazılıp açılmaz. Onun sadece bir amacı var Sivas'ta ki sağ görüşlü vatandaşları galeyana getirip Sivas'a acı bir olay daha yaşatmak. Bizim en başından beri sitediğimiz neydi ? Sakince ortamı germeden prvake etmeden bir anma programının gerçekleşmesi. Eğer bu memlekette dün bir olay yaşanmadıysa Allah'ın izniyle bir daha kolay kolay olmaz.
Her yerin bir değeri vardır ve Muhsin Bey'de burasının bir değeridir. Sivas'ın sinirleri ile oynanmak istendi dün. Ve ne yazık ki sitemizde de oynanmaya devam ediyor. Arkadaşlar görüşünüz farklı olabilir ama burada suçladığınız ve alakasız bir konunun ortasına çektiğiniz Sivas'ımız için çok önemli bir şahsiyettir. Konu biraz daha özünden saparsa kapatmak zorunda kalacağım. Çünkü sağcı-solcu tartışmasına doğru sürükleniyorsunuz.
|
|
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
Her yerin bir değeri vardır ve Muhsin Bey'de burasının bir değeridir. Sivas'ın sinirleri ile oynanmak istendi dün. Ve ne yazık ki sitemizde de oynanmaya devam ediyor. Arkadaşlar görüşünüz farklı olabilir ama burada suçladığınız ve alakasız bir konunun ortasına çektiğiniz Sivas'ımız için çok önemli bir şahsiyettir. Bu kısım
"Merkez-i Hâke Atsalar da bizi ; Kürre-i Arz'ı patlatır çıkarız !" Konu qio tarafından (03.07.2009 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ben neden konuyu kapatıbileceğimi de söyledim lütfen biraz dikkat.. Eğer sağcı-solcu tartışmanız ilerlerse bizlere ve sitemize zarar vereceği için kapatacağımı söyledim. Çünkü biz bu filmi her yıl seyrediyoruz, Her yıl bu sitede konu 2 Temmuzla başlayıp önü alınamaz tartışmalara gidiyor. Ve dikkat ettiyseniz yönetim olarak bu konuya bu yıl daha hassas davranıyoruz. Sizlerden istediğimiz empati yapabilmeniz. Bizim yerimizde olsanız aynı tepkileri sizde verirdiniz.
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 807
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Konu H_Turan tarafından (03.07.2009 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|