29.06.2009, 13:37 | #7991 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4524
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Küstürdün
Gözün aydın olsun sevgili yarim, Çalmıyor bak sazım teli küstürdün, Göklerden duyulur ah ile zarım, Yüreğimde açan gülü küstürdün. Kalmadı hevesim güzel yüzünde, Dünyayı verseler yoktur gözümde, Acı, keder, elem dolu sözümde, Türküler söyleyen dili küstürdün. Gidince sönmedi aşkın ateşi, Unuttu aramaz dostları, eşi, Kanıyor içerden aşığın döşü, Sarmıyor yaramı eli küstürdün. Aşk yürekten taştı, kesilmez önü, Geçmiyor zamanım, yıl ettin günü, Kollarım darıldı sarmıyor seni, Sevdayla sardığım beli küstürdün. Bir zevk alamadım yaşadım boşa, Kanları akıttım karıştı yaşa, Sevdasız bir hayat gider mi hoşa, Yüreğimde coşan seli küstürdün. Kararttın gözümü, daraldı dünyam, Zevk vermez hayatım, kalmadı hülyam, Gerçekler yakıyor, gurbette rüyam, Vatanım dediğim ili küstürdün. Hasan Ilter
29.06.2009, 16:01 | #7992 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Bir teselli ver,
o.gencebay Bir teselli ver, Yarattığın mecnuna, Bir teselli ver. Sevenin halinden, Sevenler anlar, Gel gör şu halimi, Bir teselli ver. Aramızda başka, Biri var ise, tertemiz aşkımı, Bana geri ver. Ben zaten her acının, Tiryakisi olmuşum, Ömür boyu bitmeyen, Dert ile yoğrulmuşum. Gülemem sevdiğim, Ben sensiz aah yaşayamam, yaşayamam. Bana ne gerek, Bana ne gerek, Senin aşkından başka, Bana ne gerek. Aşkın zehir olsa, Yine içerim, Yolun ecel olsa, Korkmam geçerim. Yeter ki sevdim de, Ben bu aşk ile, Dünyanın kahrına, Gülüp geçerim. Ben zaten her acının, Tiryakisi olmuşum, Ömür boyu bitmeyen, Dert ile yoğrulmuşum. Gülemem sevdiğim, Ben sensiz aah yaşayamam, yaşayamam.
29.06.2009, 16:42 | #7993 |
Usta Yiğido
bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2010 00:10
Tecrübe Puanı: 1259
|
Güvenemem Servetime malıma
Ümidim Yok Bugün İle Yarına Toprak Beni De Basacak Bağrına Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya Ne İnsanlar Gelip Geçti Kapından Memnun Gelip Giden Var Mı Yolundan Kimi Fakir Kim Ayrılmış Yarinden Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya Kimi Mecnun Gibi Dağda Dolaşır Kimisi De Ölüm Yok Gibi Çalışır Kimi Meteliksiz Kimi Milyona Karışır Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya selda bağcan
29.06.2009, 16:46 | #7994 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4524
|
Kara Böcükler, Gülsen
Baskalarinin üzüntüleriylen senin gibi övünenler Aslinda insanligini kaybedip gizlice övünenler Dostunun Askinin Her hücresini Tek tek sömürenler Kötü kalpli planci sevgi düsmani Kara kediler Inan benden uzak tutun Çakralarim tütüyor Kirik döküp ezip geçip orgazm olanlar Yine benden medet umuyor Yazik gözleri dönmüs kalpleri sönmüs Yerle Eksa düsünenler Ruhunla kiritan Gözleri Dönmüs Kara kediler Offf Offf Offfff Yeter beee Buraya kadar
29.06.2009, 16:53 | #7995 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
BENİM GÖNLÜM MEDİNE'DE
Medine'de güller açmış Kokuyu cihana saçmış Kralın giydiği taçmış Benim hacım Medine'de Rasuldur başımın tacı O'dur derdimin ilacı Salat selam Muhammed(sav)'e Şu kahinata duacı Salat selam Muhammed(sav)'e Şu kahinata duacı Kahinat hayrandır O'na Gidemedim ravzasına Gönül dayanırmı buna? Benim gönlüm Medine'de Rasuldur başımın tacı O'dur derdimin ilacı Salat selam Muhammed(sav)'e Şu kahinata duacı Salat selam Muhammed(sav)'e Şu kahinata duacı Aşkındadır divaneyim Yıkılmışım viraneyim Hu deyip deyip döneyim Benim aşkım Medine'de Rasuldur başımın tacı O'dur derdimin ilacı Salat selam Muhammed(sav)'e Şu kahinata duacı Salat selam Muhammed(sav)'e Şu kahinata duacı Hazineye bağlasalar Yüzüklere donatsalar Servete servet katsalar Benim aklım Medine'de Rasuldur başımın tacı O'dur derdimin ilacı Salat selam Muhammed(sav)'e Şu kahinata duacı Salat selam Muhammed(sav)'e Şu kahinata duacı Güllerini koklasaydım Günahımı paklasaydım Gülü güle dolasaydım Benim Gülüm Medine'de Rasuldur başımın tacı O'dur derdimin ilacı Salat selam Muhammed(sav)'e Şu kahinata duacı Salat selam Muhammed(sav)'e Şu kahinata duacı Abdurrahman Önül
29.06.2009, 18:49 | #7996 |
Usta Yiğido
sivaslii58 Şuan
Son Aktivite: 12.10.2009 20:05
Tecrübe Puanı: 624
|
Ebru Gündes Kizil ve Mavi
|
29.06.2009, 19:28 | #7997 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kiskandim seni elden Yillar boyunca Kuslar gibi ikimiz bir Yuva kuralim Ayirmasin mevlam bizi Ömür boyunca Aramiza kimse Gelip girmesin Ayirmasin mevlam bizi Ömür boyunca Bana cefa ediyorlar Bilmem nedendir Benim korkum senden degil Kaderimdendir Herkes bana deli diye Gülüp geçiyor Senin askin beni karagözlüm Deli ediyor Aramiza kimse Gelip girmesin Ayirmasin mevlam bizi.
29.06.2009, 19:30 | #7998 |
Usta Yiğido
besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1003
|
Ibrahim Sadri -Gülce
Uçurumun kenarindayim hizir Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazir Topuklarim boslugun avucunda Derin yar Adimi çagirir Kaldim parmaklarimin ucunda Uçurumun kenarindayim hizir Bir gamzelik rüzgar yetecek Ha itti beni ha itecek Uçurumun kenarindayim hizir Divan hazir Ferman hazir Kurban hazir Güzelligin zulme çaldigi sinir Basim döner, beynim bulanir El etmez Gel etmez Gözleri bir ret, bir davet Gülce uzak uzak dolanir Mecaz degil Maraz degil Gülce semavi bir afet Uçurumun kenarindayim hizir Gülce bir beyaz sihir Canima bedel bir haz Nur Nar ve nurdan bir zehir Gülce araf'ta infaz Bir tek bakisiyla suyum isinir Güzelligin zulme çaldigi sinir Uçurumun kenarindayim hizir Ben fakir En hakir Bin taksir Cahil cesaretimi alem tanir Atesten Kallesten Mizrakla gürzden Dabbetül arz'dan Deccal'dan, yedi düvelden Korku nedir bilmeyen ben Tir tir titriyorum gülce'den Ödüm patliyor gülce'ye bakmaktan Nutkum tutuluyor, ürperiyorum Saniyeler gözlerimde birer can Her saniyede bir can veriyorum Uçurumun kenarindayim hizir Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazir Topuklarim boslugun avucunda Derin yar Adimi çagirir Kaldim parmaklarimin ucunda
29.06.2009, 20:39 | #7999 |
Usta Yiğido
bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2010 00:10
Tecrübe Puanı: 1259
|
Yıldız Tilbe Anma Arkadaş Bir sevgili uğruna sende benim gibi Yanma arkadaş Bir sevgili uğruna sende benim gibi Yanma arkadaş O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş Bir gün geri gelecek senden af dileyecek Sanma arkadaş Bir gün geri gelecek senden af dileyecek Sanma arkadaş Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş
29.06.2009, 21:24 | #8000 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Selda Bagcan
Denizlerin dalgasıyım sevinmesin ey zalımlar öldüğüme benim benim yiğit ölmez kolay kolay ben ölmedim ki ben ölmedimki bakmayın suskunluğuma bakmayın durgunluğuma bedel verdim her kavgada yenilmedim ki [nakarat] denizlerin dalgasıyım ben halkımın kavgasıyım yarınların sevdasıyım yenilmedim ki gelir günler gelir elbet gör o zaman beni beni bana neyler zalım felek ben ölmedim ki ben ölmedim ki bakmayın suskunluğuma bakmayın durgunluğuma bedel verdim her kavgada yenilmedim ki [nakarat] .
|