Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.02.2008, 18:42   #801
settar58
Yiğido

settar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

settar58 Şuan settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.06.2014 19:20
Nice Wory Champion!
Tecrübe Puanı: 717 settar58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

hoşbulduk mehmet amca nasılsın iyimisin. yengeme çocuklara selamlar ali amcamın fazla üzerine gitmeyelim onun esprili ve sosyal kişiliğinden yararlanalımki forumumuz daha neşeli ve renkli hale gelsin.relevant arkadaşımızın dediği gibi onun gibi kişilere köyümüzünde ihtiyacı var aslında ama kıymetini bilemediler.
settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 19:38   #802
doğankuyumculuk
Yeni Yiğido

doğankuyumculuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğankuyumculuk Şuan doğankuyumculuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.06.2008 19:12

Tecrübe Puanı: 618 doğankuyumculuk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

settar yegenım sitemıze hos geldın nasılsın bılmem benı tanır mısın ??? ismail doğan ben seni tanıyorum dikiltasda kuyumculuk yapıom ben tanırsın hrhalde
Alt 22.02.2008, 19:41   #803
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bekircim nerdesin seni görmeyince rahatsız oluyorum adaşım bende alışkanlık yaptın siteyi açtığım zaman inanki Gınaşoğlu ne yazmış diye ilk olarak senin yzılarına bakıyorum hasta falan değilsin değilmi kardeşim kendine iyi bak sitedende fazla uzaklaşma sensiz olmuyor.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 19:50   #804
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05

Tecrübe Puanı: 645 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bekircim kasap sevdi postu yere vururmuş biz nerde nezaman nede olsak birbirimizi severiz ben bundan eminim yok sağlım iyi allah cümlemize saglı sıhat versin gerisi önemli deyil kendine iyi bak nerde gümüşdereli, varsa sevgi ve saygılarımı sunarım nede olsa toprak ceker herkese sevgiler bekir dogan

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 20:24   #805
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05

Tecrübe Puanı: 645 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkdaşlar damarımızda doşan kan gümüşdere diye akar ama ben gümüşdere diyince içim sızlar eminim bu siteye giren hemşerilerim aynı düşünceyi paylaşırlar her kim nerde olursa olsun gümüşdere denince tüyleri diken diken oldundan eminim ama herkes sizin gibi duyarlı olmaya davet ederim kim ne düşünürse düşünsün o beldebizim bizim beldemizdir iyi ve kötü yönlerile bizimdir bizler sayip cıkmalıyız bizim yanımızda üç belde daha var onlar beldesine sayip cıktı ya bir bizim beldemizdemi secim olur onlarda secimle gelmiyormu herkesin secim sonucuna saygı duyması gerek ama bizde bu yok tüm kayıplarımız bu benim düşüncem eminim sizlerde aynı düşünceyi paylaşırsınız nerde yaşarsak yaşayalım gümüşderede sayıla bilirdik demio zaman beldemize sayip cıkmış olurduk bırakalım boş işleri beldemize sayip cıkalım o belde tüm gümüşderelilerindir kimsenin malı deyildir saygılarımla bekir doğan

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 22:26   #806
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

herkese sealmünaleyküm hayırlı akşamlar dilerim
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 22:29   #807
mehmetacik58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

BEKİR CANIM SENİN BU KADAR GÜMÜŞDERE AŞIĞI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM. GERÇEKTEN SENİ TEBRİK EDERİM.BELDEYE SAHİP ÇIKMAK LAZIM ELBETTE AMA ÖNCELİK SİZDE SİZLER BELEDİYE YÖNETİCİLERİ OLARAK ÖNCÜLÜK ETMELİSİNİZ İNSANLARI YÖNLENDİRMELİSİNİZ Kİ PEŞİNİZDEN BİZLERDE GELELİM
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 23:00   #808
doğankuyumculuk
Yeni Yiğido

doğankuyumculuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğankuyumculuk Şuan doğankuyumculuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.06.2008 19:12

Tecrübe Puanı: 618 doğankuyumculuk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YA KARDEŞIM NE OLUYOR BU SİTEDE HERKEZ GÜMÜŞDERE SEVDALISI NE GÜZEL TABİKİ GÜMÜŞDERE SEVDALILARI OLMASI HOŞUMA GİDİYOR. AMA GÜMÜŞDERE İMAM ÇIKARMIŞ DOKTOR ÇIKARMIŞ ÖĞRETMEN ÇIKARMIŞ HATTA ORTA OKUL DİPLOMASIYLA BELDEYE TAHSİLDAR BİLE YAPMIŞLAR. EH NE GÜZEL PEKİ BU GÜMÜŞDERELİLER ŞU ANDA NERDE ? BENCE HERKEZ KENDI DALINDA BU KÖYE BİŞEYLER VERSEYDİ BÖYLE OLMAZDI SANIYORUM BENİM ANLAMADIGIM BU SİTEDE HERKEZ AHKAM KESİYOR. KİMİLERİ ŞAİR OLMUŞ KİMİLERİ ŞİİR YAZIYOR KİMİLERİDE BUNU TASTİKLİYOR BIRAKALIM ŞAİRLİĞİ ŞİİRLİĞİ DOKTORU ÖĞRETMENI İMAMI BENZERLERİ NE VERMİŞ BU KÖYE ONLARI BU SİTEYE YAZSINLAR BİZDE ANLAYALIM.. YANI BİRİ BİR SİTEYE YAZI YAZDIĞI ZAMAN BİRİ ONA LAF YETISTIRMEK ZORUNDAMI BIRAKLIM ŞU İSLERİ ASIL İCRAATLARA GELELIM.. DOKTORU İMAMINI ÖĞRETMENINI O KOYDEN NEDEN GELDIGINI HATTA O BELEDIYEDE ÇALISAN MEMURLARIN NEDEN O KÖYÜ TERK ETTİĞİNİ KONUŞALIM YANLIŞ ANLAMAYIN ARKADAŞLAR BEN KALIPLAŞMIS SÖZLERDEN ANLMAM ÖLE ŞİİR FELANDA YAZAMAM ÇÜNKÜ BENİM İŞİM DEĞİL YANLIŞIMIZ VAR ÖZÜR DİLERİZ KİMSEYEDE BUNLARI KASITLI YAZMIYORUM. OKUDUGUM YAZILARA GÖRE BUNLARI ANLIYORUM.. BİLMİYORUM BENMI YANLIŞ ANLIYORUM.. YANLIŞIMIZ WARSA SİZ DÜZELTİN.. SAYGILAR.... İSMAİL DOĞAN ........... HAYIRLI AKŞAMLAR ........

Konu doğankuyumculuk tarafından (22.02.2008 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir..
doğankuyumculuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 23:03   #809
mehmetacik58
Usta Yiğido

kuyumcu kardeşim tamamen laf salatası yapmışsın yazdıkların tamamen boş şeyler.
Alt 22.02.2008, 23:04   #810
mehmetacik58
Usta Yiğido

BURADA YAZI YAZMAK İLLAKİ DEDİKODU YAPMAKTAN BİRBİRİNE HAKARET ETMEKTEN Mİ GEÇİYOR ONU SİZ YAPIYORSUNUZ ZATEN BIRAKIN BİRİLERİDE BAŞKA ŞEYLER YAZSIN.HERKESİN KARINCA KARARINCA OLUMLU VEYA OLUMSUZ KATKISI OLMUŞTUR GÜMÜŞDEREYE

Konuyu Toplam 27 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 27 Misafir)