|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. | 372 | 34,77% | |
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. | 683 | 63,83% | |
Konu hakkında hiç bir fikrim yok | 15 | 1,40% | |
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
22.10.2009, 02:09 | #801 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
|
22.10.2009, 02:10 | #802 |
Usta Yiğido
Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1429
|
|
22.10.2009, 02:11 | #803 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
22.10.2009, 05:31 | #804 |
Usta Yiğido
betüs58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 22:07
Tecrübe Puanı: 808
|
aa yeter artikk mümkünsee ben suraya bi noktaaa koyimm ... ahanda koydum . ne ki bu yhaa ülkücü ülkücü deil kavgasina dönüsmüs...konuyu saptirmayalim arkadaslar konu kürt acilmi...su erdogani sevmiorumm herseyii yanlis yapar ondan hyir gelmez zihniyetini de bence birakin artik yhaa...tamm adami sevmioo olabilirsiniz belkii sempati duymuo da olabilirsiniz ama adama deil yaptigi ise bakacaksinn abii..suan bulundugu konumm ne basbakanlik...biseyler yapilio düzelme cabasiylaa yaptigi isi en azindan görünn...artik bukadarda nankör olmayalimm lütfenn günahtirr...yarin ahirette o hic sevmediniz haz etmediniz erdogandan bide hak istemek var isin ucundaa...ne demisler yigidi öldür hakkini yeme...biseyler yapiliosa saygi duyulacak yhaa...mesela ben almanyada yasiyorum bi cogunuzunda bildigi gibi,almanya yaklasik 4 senedir angela merkel tarafindan yönetiliyor hristiyan düsünceleri acikca destekleyen bi partii zaten partinin adida hristiyan demokrat partisi ama bakin dikkat edin icinde bi demokrat sözcügü var allah icin varyhaa inanoll kadinin suratini göremioyrumm okadar bi gicigimm diyimm kadinaa kadin yinede allahina kadar demokrat kelimesinin hakkini verio..e ben napimm simdikk bi kere gelmis oldugu yere onu o makamdan indirmek sirf benim mi elimde yok diill ee ne bu cabalar o zaman...en azindan o parti adinin icinde bulunan demokrat catisi altinda isteklerimi ve gereksinimlerimi gerceklestiriorum...sizede anca bunu tavsiye edebilirim...Recep Tayyip Erdogan Türkiye Cumhuriyetinin basbakani önce bence siz bunu bi kabullenin...cünkü sizin hataniz orda baslio...adami istedigniz kadar sevmeyin o bu ülkenin yüzde 47 tarafindan secilmis o suan bulundugu yere getirilmis birisi o yüzden atip tutacaginiza önce bi saygii duyunn...bakin altini ciziyorumm sevinn demiyorumm ama saygii duyun...siz ebnce artikk okadar fixe olmusunuz kii recep tayipp erdoganin benligine adam ne yapsa begendiremioo size...konu kürt acilimi tammi gündemde olan bu ise yaradimi evt ilk meyvelerini vermeye basladi ilk teröristler dagdan inmeye basladi..e daha ne icin bu kavglar tartismalar...simdii bu acilim bi ise yaraamz diyenlerin yüzü kizardimi acaba..pisman olacaniz seyler sölemeyin tavsiyemm...bakin ismini vermek istemedim ama kendilerini tanidigimdan dolayi bildigim bu konu hakkinda yorum yazan okadar cok hemserimm varkii recep tayyip erdigani ve partisini desteklemeyen ama kürt acilimina allah icin yaradii bakk diyen...helall olsun böle kardeslerime bence bazilarimiz ölelerini kendine örnek almalidir..belkii simdik sana ne oluoda ahkam kesiosun sunu yapin bunu yapmayin diye emir buyuruosun diye düsünenler vardir benim icin ama lütfen samimiyetime inanin...benim derdim kmseyle tartismak fln diil...düsündüklerimi dile getirdim...hee belkii tam istediginiz ve anlayabileceginiz bi türkceyle diildir ama beni bilen ve sevenler beni anlar zatenn)o yüzden bana türkcem yüzünden bulasmayinlafim meclisten disariianlayan anladii ...........
|
22.10.2009, 07:14 | #805 | |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
Alıntı:
|
|
22.10.2009, 07:32 | #806 |
Usta Yiğido
Klimasuyu Şuan
|
Söylenecek fazla birşey yok..!
Adamlar kahramanlar gibi karşılanıp, pişman olmadıklarını haykırak serbest bırakıldılar... Yarın bir şehit annesi çıkıp "benim oğlumu 20 yaşında toprağa düşürenlere yemek vs. yapıp, geri hizmet işlerini yürütenlerin hakkı bu muydu" diye sorunca ne cvp verecekler çok merak ediyorum..! Bu defa şehitlermizin kemikleri gerçekten sızlamıştır, yazık çok yazık..! Kaş yaparken göz çıkarıyoruz haberimiz yok...Şimdi o hainleri otobüslerin üstünde halkı selamlarken gören kürt çocuklarımız ve gençlerimiz ne düşünecek..? Onları bi halt sanıp onlara özenmeyecek mi..? Ya yarın birgün dağdan inenlere özenip dağa çıkmaya kalkarlarsa... |
22.10.2009, 07:35 | #807 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
haklısın kardeşim kahrolacak hareketler onlara onu yaptıran utansın
|
22.10.2009, 07:40 | #808 |
Usta Yiğido
Klimasuyu Şuan
|
Senin askerini vuran ellerin sahipleri elini kolunu sallayarak geziyor..!
Kafayı yememek elde değil..! Bu nasıl bir düşünce..? Bu nasıl bir zihniyet..? |
22.10.2009, 07:53 | #809 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
konu yine farklı yönlere kaymış şu bu değilki konumuz
kürt açılımı açılımın ilk partisi indi dağdan bu muydu açılım resmen şova dönüştü adamlar doğuda istediği gibi at oynatıyor ne bu yav burası ayrı bi devletmi türkiye bütündür deniyor ama orda olanlar bu bütünlüğün dışındamı ne bu kepazelik düğün konvoyu değil ne bileyim zaferde yok insanlar oluk oluk akıyor oraya amaç ney acaba ben sınırdan bi geçerken yakalanayım bak kaçgün sorguda kalırım necisin nere gdiyon nerden geliyon vs. suçu bile araştırılamıyor bi kaç saat içinde bırakıyorlar dtp diyorki tutuklayamassınız tutuklanmıyor..... adalet sistemidemi çöktü burada acaba çökmedi diyenler olabilir benim gözümde çökmüştür adalette görevini yapamamış veya yaptırılmamıştır yazık çok yazık şehit analarına şehit babalarına yetim kalan şehit çocuklarına ve yüreği yanan bizlere yazık çok yazıkkkkkkkkkkkk
22.10.2009, 07:57 | #810 | |
Usta Yiğido
Klimasuyu Şuan
|
Alıntı:
Biz Türkler ençok masada kaybetmişizdir...Savaşarak ölerek öldürerek biz üç kıtaya ayak bastık, bundan sonra da öyle yapacağız.Ecdamızın izinden devam edeceğiz,var mı ötesi..? Biz onun bunun kuklası olmuş, yeri geldiğin de bizim şerefimiz namusumuz olan bayrağımızı yakıp(bu cümleyi çok kullandım biliyorum ama insanlar anlamakta güçlük çekiyor tekrar takrar yazmak zorunda kalıyorum),askerimizi polisimizi şehit etmiş, beşikteki çocuklara kurşun sıkmış insanlarla PAZARLIK E-DE-ME-YİZ..!!! Hiç kimse kusura bakmasın..! Dağdan inip gelip cezalarını çekmeden bırakılacaklarsa inmesinler. beklesinler Kandil'de şurda burda biz gidip leşlerini alıp indiririz.Hem o zaman böyle karşılama şölenleri falanda olmaz... |
|
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|