![]() |
#8281 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 996
![]() |
![]() nesid el tahrir
hey! lali lali lali yaalamna lali bil ali gali gali gali nisrek ya vatanna ya gali tahtic nehu ena bit feyya ena sevri ah ya niyelli hey! ciyali sevra el abtal es sams bititlag mebtintal ceberul mihtar attirhal ülal arab ruhi u mali hey! saddul gafib bil migla u kalu ya muhtel tila beyyi u ciddi kalu smea trab el vatan al ruh gali hey! kil el arab tinedi fik ya vatanna allah yehmik kil ayed al arabi bi kalbi u nisanek halit gali hey! ismea ismea sems bititla raye bitirfa bikra btilma bikra btilma bitrif u bittam bibali ana sevri, ana arabi ana sevri, ana arabi ana arabi ah yaniyyali
![]() |
#8282 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() günün gelişen sabah haberlerini izliyorum
![]() |
#8283 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glock23 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2013 08:20
Tecrübe Puanı: 775
![]() |
![]() Kacirdigim haberleri kayittan dinliyorum.
![]() |
#8284 |
Moderator
![]() Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#8285 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glock23 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2013 08:20
Tecrübe Puanı: 775
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#8286 |
Moderator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez
![]() |
#8287 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() En sevdiğim yabancı şarkıların en başlarında gelir..
Hoobastank-The Reason I'm not a perfect person Ben mükemmel bir insan değilim There's many things I wish I didn't do Pişman olduğum çok şey var But I continue learning Fakat öğrenmeye devam ediyorum I never meant to do those things to you Asla bunları sana yapmak istemedim And so I have to say before I go That I just want you to know Ve bu yüzden gitmeden önce söylemek zorundayım ki Sadece bilmeni istiyorum I've found a reason for me To change who I used to be Eski beni değiştirmek için kendime bir sebep buldum A reason to start over new Her şeye yeniden başlamak için bir sebep and the reason is you Ve bu sebep sensin I'm sorry that I hurt you Seni incittiğim için üzgünüm It's something I must live with everyday Bu her gün birlikte yaşamam gereken bir şey And all the pain I put you through Ve sana verdiğim tüm acılar I wish that I could take it all away Keşke hepsini dindirebilsem And be the one who catches all your tears Ve keşke tüm göz yaşlarını silen kişi olabilsem Thats why I need you to hear Bu sebepten duymana ihtiyacım var Nakarat(x2) I'm not a perfect person Ben mükemmel bir insan değilim There's many things I wish I didn't do Pişman olduğum çok şey var But I continue learning Fakat öğrenmeye devam ediyorum I never meant to do those things to you Asla bunları sana yapmak istemedim And so I have to say before I go That I just want you to know Ve bu yüzden gitmeden önce söylemek zorundayım ki Sadece bilmeni istiyorum Nakarat I've found a reason to show A side of me you didn't know Senin bilmediğin bir yönümü göstermek için bir sebep buldum A reason for all that I do Yaptığım her şey için bir sebep And the reason is you ve bu sebep sensin
![]() |
#8288 |
Moderator
![]() osman öztunç
mehmedim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gayrı anlatılmaz bu savaş bence Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra allah allah dedi mehmedim Ne ana ne sıla ne yar hayali Bir gör mehmetteki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yedi havan yedi mehmedim Can askerim Öyle bire ihlas öyle imanki Secde eder cümle can ve bitki Bir temmuz akşamı allah şahitki Şaha kalkmış vatan idi mehmedim Bu akşpam yıldızlar saramış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim..................
![]() |
#8289 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() beyza66 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.04.2009
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() EYLEM AKTAŞ-KÖMÜR GÖZLERİN
Bu yarayı ta ezelden tanırdım Bir kaşı karaya kul etti beni Ben bu derdi yere çaldım sanırdım Bir kuru çalıya dal etti beni Mendilinde kimin ismi oyalı Bilemedim senin aslın nereli Söyle güzel ben de olam oralı O kömür gözlerin del'etti beni Yüce dağlar gibi başım kar idi Bir incecik yer vurdu da eridi Dilim dönse bi kelamım var idi Yüreğime bastı geçti yol etti beni Mendilinde kimin ismi oyalı Bilemedim senin aslın nereli Söyle güzel ben de olam oralı O kömür gözlerin del'etti beni
![]() |
#8290 |
Moderator
![]() Celalleddin Ada – Can Ahmed’im
Olmuyor, Can Ahmed’im olmuyor, Vermiyor, dünya huzur vermiyor, Dolmuyor, senin yerin dolmuyor, Gülmüyor, inan yüzüm gülmüyor *** Sultanım günahkarım neyleyim ? Ferman ver Medine’ye geleyim, Dertliyim, dertlerimi söyleyim, Sultanım söyle sensiz neyleyim ? *** Dönmüyor, Can Ahmed’im dönmüyor, Dönmüyor, sensiz dünya dönmüyor, Hasretin yüreğime sinmiyor, Sönmüyor, aşk ateşim sönmüyor, *** Sultanım günahkarım neyleyim ? Ferman ver Medine’ye geleyim, Dertliyim, dertlerimi söyleyim, Sultanım söyle sensiz neyleyim
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|