![]() |
#8311 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gel Gör Beni Aşk Neyledi
Ben yürürem yane yane Aşk boyadı beni beni kane Ne akılem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah coşarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Ben Yunus-i bi-çareyim Dost elinden avareyim Baştan aşağa yareyim Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi
![]() |
#8312 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() beyza66 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.04.2009
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() radyo d dinliyorum........
![]() |
#8313 |
Yiğido
![]() ![]() SarkiSLa` Şuan
![]() Son Aktivite: 10.08.2012 14:02
Tecrübe Puanı: 602
![]() |
![]() Az Öncesine Kadar, Evanescence Dinliyordum. Ama Evde ALamancilar, Uyanmiş. Kapadim Müziği
![]()
![]() |
#8314 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 777
![]() |
![]() Demet Akalın------Afedersin....
![]() ![]() |
![]() |
#8315 |
Moderator
![]() Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#8316 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1454
![]() |
![]() Ah şu eller eller gurbet eller
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8317 |
Moderator
![]() günün gelişen sabah haberleri
![]() |
#8318 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() İlhan Şeşen
Gurbet Türküsü Ben bir gurbet türküsünde, akşamın mavi örtüsünde Öyle durdum bekliyordum geçmeyenler köprüsünde Ten kokunu duyuyordum, yolların saç örgüsünde. Ah şu eller, eller eller, gurbet eller yetti gayrı Birbirini çok sevenler, böyle durmaz ayrı ayrı. Sen bir yerde ben bir yerde, ayrı düştük aynı yerde. Senden önce bilmiyordum, şimdi düştüm ben bu derde. Gurbet olmuş sıla olmuş, ayrılık var, var ya sende
![]() |
#8319 |
Moderator
![]() UÇUN KUŞLAR MEDİNEYE
Ucun Kuşlar Medine’ye Ya Muhammed diye diye Selam götürün hediye Ya Muhammed diye diye Bulut geçer katar katar İçlerinde gözyaşım var Gidip Medine’ye yağar Ya Muhammed diye diye Kanadını açmış rüzgâr İçinde hasret ahim var Varıp Medine’ye yağar Ya Muhammed diye diye Gönlüm Medine’ye gider Gözüm buradan seyreder Hamdi mumu erir biter Ya Muhammed diye diye Yürü Gönlüm güle güle Dönüyordu Seyda bülbüle Getir aksamı sen dile Ya Muhammed diye diye
![]() |
#8320 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU Osman Öztunc Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez
Konu Kardelencicegi tarafından (21.07.2009 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir) | |
|
|