![]() |
#8371 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1445
![]() |
![]() Ali KINIK-Kurşunlarla yıkılmazdım yıktı beni bu aşk...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8372 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
![]() Demet Akalın------Afedersin...
![]() ![]() |
![]() |
#8373 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() ne dinleyim yaa hiç bir şey dinlemiyorum haa şimdi dinliyorum kızımın dırdırnı denize gidecekmişde hanfendi güneş kremini dayısında unutmuş kendine kızıyor bende onu dinlemezlikten geliyorum kısa kessin diye.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8374 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1445
![]() |
![]() Gassolinaa !... ...................
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8375 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() her sabah olduğu gibi bu sabahta günün gelişen sabah haberlerini dinliyorum
![]() |
#8376 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#8377 |
Moderator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Akma gözlerimden Çıkma düşlerimden Kaçma ellerimden Gitmek sana göre değil Yağma yağmur gibi Gitme öksüz gibi Hasret dağlar gibi Gitme Kalpler yine kırık mahzun olacak Sevda yine yarim, yarim kalacak Kalpler yine kırık mahzun olacak Sevda yine dertle tamamlanacak Susmuş anılarda Dertli yarınlarda Çıkmaz sokaklarda Kalmak bana göre değil Kir su inadını Tanrı yazısını Bozmak bize göre değil
![]() |
#8378 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.02.2014 13:13
Tecrübe Puanı: 803
![]() |
![]() .......İnna-Love.......
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8379 |
Moderator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Burası mabedim burası dünyam Bırakıp gidemem burada leylam Ahh bir garip mecnunum yücedir sevdam Beklemek ibadet gitmek ölümdür Ahh bir garip mecnunum yücedir sevdam Beklemek ibadet gitmek ölümdür Ne ettiyse bana kaderim etti Kurduğum hayaller zamansız bitti Ahhh ruhum başka canda toprağa gitti Beklemek ibadet kalmak zulümdür Leyla leyla leyla leyla leyla leyla Hım hım hım hımm hımm hımm Aşk benim dert benim hasret benimdir Al toprak al Leyla senindir Ahhh birgün buluşuruz mevlam kerimdir Beklemek ibadet kalmak zulumdür Beklemek ibadet gitmek ölümdür
![]() |
#8380 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() Üşüyorum
.............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|