![]() |
#8391 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1450
![]() |
![]() LEVENT YÜKSEL__ZALIM-SENIN ALLAHIN YOKMU
![]() |
#8392 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ibrahim tatlıses
Gitmek istiyorsan durma hemen git Ardından bakarsam namert olayım Her şey bitti artık, bitti diyorsan Adını anarsam namert olayım Ben seni sevmekten başka ne yaptım Bir tanrıya taptım, bir sana taptım Sen bana bir değil bin hata yaptın Seni affedersem namert olayım Hiç sucum yok iken bu ceza niye Kim olsa yerimde döner deliye Bir gün pişman olup dönsen geriye Kapımı açarsam namert olayım Ben seni sevmekten başka ne yaptım Bir tanrıya taptım, bir sana taptım Sen bana bir değil bin hata yaptın Seni affedersem namert olayım
![]() |
#8393 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() Üşüyorum
.............................. ..................... Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum…..................... ... Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#8394 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Moralim Bozuk
Korkuyorum haberlere bakmaktan, Sözler artık moralimi bozuyor. Yalan yanlış birbirine çatmaktan, Düzenbazlar moralimi bozuyor. Kimin malı kime deniz pay olmuş, Güzel yerler zenginlere ev olmuş, Memleket satılmış sahil el olmuş, Yüklendikçe moralimi bozuyor. Her devlet gönlünde bir plan yatar, Akşamdan sabaha bir karar çıkar, Misyoner sokakta incili satar, Yürüdükçe moralimi bozuyor. AB ayağına olmuşuz terlik, Her gün avrupa’dan yapar efelik, İstanbul’dan papa der ekümenik, Anıldıkça moralimi bozuyor. Bu kadar aşağı düşmemiştik biz, Kendimizi artık eyledik keriz, Bundan çıkarımız nedir bilmeyiz, Kanıldıkça moralimi bozuyor. Rumların elinde olduk bir maşa Onlar bizi sevmez biz onu haşa Diğer ülkelerle telaş telaşa, Yürüdükçe moralimi bozuyor. Girelim diyecek çıkmaz yüzde beş. Onlarda ya dönek veyahut kalleş, Bizim önümüze attılar düşeş, Ütüldükçe moralimi bozuyor. Soy kırım suçu ile itham edildik, Soyumuza birde katil dedirttik, Bu çirkin sözlere layık değildik, Susuldukça moralimi bozuyor. Ozan Neşet Bunca verilen gayret, Ne kadar yanaşsak gösterdiler red, Haçlılar islamdan ediyor nefret Yalvardıkça moralimi bozuyor. Neşet İçöz
![]() |
#8395 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İbrahim Tatalısese / Gideceğim Bu Ellerden.....
![]() ![]() |
![]() |
#8396 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() Gardaş
Gökten bir yıldız kaydı karadeniz'e düştü aman aman gardaş yara yaralıyım onu sevenlerin yürekleri tutuştu susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş yara yaralıyım bu amansız hastalık tatlı canını aldı aman aman gardaş yara yaralıyım kemençesi duvarda gitarı nerde kaldı susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş yara yaralıyım kalksın dağların karı kervanım yürüyecek aman aman gardaş yara yaralıyım o güzelim saçları toprakta çürüyecek susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş yara yaralıyım gene geldi yaz başı şenlenir yüksek dağlar aman aman gardaş yara yaralıyım demedi mi azrail var sevgilisi ağlar susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş yara yaralıyım [/color]
![]() |
#8397 |
Yiğido
![]() ![]() GÖKHAN 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.12.2009 19:33
Tecrübe Puanı: 601
![]() |
![]() Dilber ay: benim dönem
![]() ![]() |
![]() |
#8398 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Daimi Özdoğan / Tövbeler Olsun....
![]() ![]() |
![]() |
#8399 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Cem Karaca...ISLAK ISLAK.........
|
![]() |
![]() |