![]() |
#8401 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1450
![]() |
![]() GECE YARISI HABERLERI _bir kürt acilimi aldi basini gidiyor!
terör örgütünü arkasina alan bu parti yakinda böldürecek TC.CUMHURIYETINI yokmu buna dur diyen yahuuuuu!? TÜRKIYE YOKSA INTIHARMI ETMEYE NIYETLI MILLETI ETNIK KIMLIGE BÜRÜYEREK!? ABDULLAH ÖCALAN MI BASBAKANDA ONUN ISTEKLERI DOGRULTUSUNDA MILLET OYNAYACAK!?TERÖRMÜ YÖNETECEK TÜRKIYEYI!?
![]() |
#8402 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() saat gecenin üçü bu saatte müzik uyku getirir haberleri dinliyorum bende
![]() |
#8403 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() erdoğan orhan Şuan
![]() Son Aktivite: 18.10.2009 19:43
Tecrübe Puanı: 620
![]() |
![]() sezen aksu.... sen aglama bebegim.....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8404 |
Yiğido
![]() ![]() GÖKHAN 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.12.2009 19:33
Tecrübe Puanı: 601
![]() |
![]() DJ ATEŞ----ALLAH ISLAH ETSİN
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8405 |
Moderator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
öğlen ezanını dinliyorum Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Allâhu Ekber Allâhu Ekber اَللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Lâ ilâhe illâllah لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ
![]() |
#8406 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() yine aynı değişen bişiy yok oğlum sinema çekiminden geldi uyuyor bende sayıklamasını dinliyorum bi
nevi ruyasında kimle muhabbet edyosa cep telefonu markasından hangisi daha iyi onu sayıklıyor çok komik ama gerçek gibi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8407 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Şükrıye Tutkun.....gücüm yetene kadar.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8408 |
Moderator
![]() maç izliyorum değişiklik olsun demi
![]() |
#8409 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gülce
Uçurumun kenarindayim hizir Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazir Topuklarim boiluiun avucunda Derin yar Adimi çaiirir Kaldim parmaklarimin ucunda Uçurumun kenarindayim hizir Bir gamzelik rüzgar yetecek Ha itti beni ha itecek Uçurumun kenarindayim hizir Divan hazir Ferman hazir Kurban hazir Güzelliiin zulme çaldiii sinir Baiim döner, beynim bulanir El etmez Gel etmez Gözleri bir ret, bir davet Gülce uzak uzak dolanir Mecaz deiil Maraz deiil Gülce semavi bir afet Uçurumun kenarindayim hizir Gülce bir beyaz sihir Canima bedel bir haz Nur Nar ve nurdan bir zehir Gülce araf'ta infaz Bir tek bakiiiyla suyum isinir Güzelliiin zulme çaldiii sinir Uçurumun kenarindayim hizir Ben fakir En hakir Bin taksir Cahil cesaretimi alem tanir Ateiten Kalleiten Mizrakla gürzden Dabbetül arz'dan Deccal'dan, yedi düvelden Korku nedir bilmeyen ben Tir tir titriyorum gülce'den Ödüm patliyor gülce'ye bakmaktan Nutkum tutuluyor, ürperiyorum Saniyeler gözlerimde birer can Her saniyede bir can veriyorum Uçurumun kenarindayim hizir Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazir Topuklarim boiluiun avucunda Derin yar Adimi çaiirir Kaldim parmaklarimin ucunda
![]() |
#8410 |
Moderator
![]() Üşüyorum
.............................. ..................... Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|