![]() |
#8431 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hasan sağındık-selam söyle
boz dumanlı, karlı dağdan aş da git turnam nehirlerle, ırmaklarla taş da git turnam gözlerimde yaş donarken, seher vakti düş yollara uç da git turnam çeçenya'da gözü yaşlı analara selam söyle. Filistin’de sapan taşlı çocuklara selam söyle yetim kalmış şu Bosna’nın dağlarına selam söyle uç da git turnam, uç ta git turnam yolun açık olsun gayrı var da git turnam şarapnel değmiş göğsüne sar da git turnam gökyüzüne yoldaş olup, doğru yolu hak'ta görüp uç da git turnam çeçenya'da gözü yaşlı analara selam söyle. Filistin’de sapan taşlı çocuklara selam söyle yetim kalmış şu Bosna’nın dağlarına selam söyle uç da git turnam, uç ta git turnam
![]() |
#8432 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gülce
Uçurumun kenarindayim hizir Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazir Topuklarim boiluiun avucunda Derin yar Adimi çaiirir Kaldim parmaklarimin ucunda Uçurumun kenarindayim hizir Bir gamzelik rüzgar yetecek Ha itti beni ha itecek Uçurumun kenarindayim hizir Divan hazir Ferman hazir Kurban hazir Güzelliiin zulme çaldiii sinir Baiim döner, beynim bulanir El etmez Gel etmez Gözleri bir ret, bir davet Gülce uzak uzak dolanir Mecaz deiil Maraz deiil Gülce semavi bir afet Uçurumun kenarindayim hizir Gülce bir beyaz sihir Canima bedel bir haz Nur Nar ve nurdan bir zehir Gülce araf'ta infaz Bir tek bakiiiyla suyum isinir Güzelliiin zulme çaldiii sinir Uçurumun kenarindayim hizir Ben fakir En hakir Bin taksir Cahil cesaretimi alem tanir Ateiten Kalleiten Mizrakla gürzden Dabbetül arz'dan Deccal'dan, yedi düvelden Korku nedir bilmeyen ben Tir tir titriyorum gülce'den Ödüm patliyor gülce'ye bakmaktan Nutkum tutuluyor, ürperiyorum Saniyeler gözlerimde birer can Her saniyede bir can veriyorum Uçurumun kenarindayim hizir Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazir Topuklarim boiluiun avucunda Derin yar Adimi çaiirir Kaldim parmaklarimin ucunda
![]() |
#8433 |
Moderator
![]() sabahın ilk saatlerinde tabiki sabah haberleri
![]() |
#8434 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
![]() Sagopa Kajmer&Kolera---Hain....
![]() ![]() |
![]() |
#8435 |
Moderator
![]() Benim Muhammedim
Cebrail’im selam eyle dostuma Benim Muhammed’im nurdan Ahmed’im Söyle gelsin çıksın arşım üstüne Benim Muhammed’im nurdan Ahmed’im Arşımı donattım gelsün göreyim Kullarım halinden haber sorayım O gelsin ben ona haber vereyim Benim Muhammed’im nurdan Ahmed’im Arşımın üstünde seyran eyleyen Kürsüm üzerinde cevlan eyleyen Mirac’da ümmetin Hakk’tan dileyen Benim Muhammed’im nurdan Ahmed’im Derviş Yunus severiz Muhammed’i Her andıkça verelim salavatı Kadir Mevlam ana mahbübum dedi Benim Muhammed’im nurdan Ahmed’im
![]() |
#8436 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2215
![]() |
![]() Uğur ışılak-sır dügümü
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8437 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
![]() Sagopa Kajmer&Kolera----Kolaysa Anlat....
![]() ![]() |
![]() |
#8438 |
Moderator
![]() öğlen ezanını dinliyorum
Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Allâhu Ekber Allâhu Ekber اَللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Lâ ilâhe illâllah لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ
![]() |
#8439 |
Yiğido
![]() ![]() GÖKHAN 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.12.2009 19:33
Tecrübe Puanı: 601
![]() |
![]() ASLI GÜNGÖR aşk herşeye değer
![]() ![]() |
![]() |
#8440 |
Moderator
![]() Bir gece Muhammed'e
Bir gece Muhammed'e Çalab'dan geldi burak Seni okur Zülcelal Ne durursun kıl hazırlık. Sallallahu alâ Muhammed Sallallahu aleyhi ve sellem Hep melekler geldiler Burakdan idirdiler Yüzünü döndürdüler Ol dem yürüdü yayan Sallallahu alâ Muhammed Sallallahu aleyhi ve sellem Nice bin yıllık yola Bir anda vara gele Yunus eydür kim ola Ol Muhammed'dir mutlak Sallallahu alâ Muhammed Sallallahu aleyhi ve sellem
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|