Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

ULAŞ-Yapalı - Sayfa 85 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > İlçelerimiz > Ulaş
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Ulaş Ulaş İlçesi ve Köyleri

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.12.2010, 23:57   #841
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1816 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ULAŞ-Yapalı

ellerinizden öpüyorum sizleri okuyunca inanın çocukluğuma gidiyorum bir an duygularıma engel olamıyorum keşke benim annemle babamda sağ olsalardıda onlarda bana öyle muhabetle yaklaşsalardı tıpkı çocukluğumdaki gibi off be osman babacım babamı çok özledim çooooooooooooook gözümde tütüyoryeni karahisarın arzumanı,sıhhiyesi herkesin derdine merhem yetiştiren canım babacım ruhun şaad olsun.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.12.2010, 11:40   #842
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36

Tecrübe Puanı: 3361 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
aysima58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ellerinizden öpüyorum sizleri okuyunca inanın çocukluğuma gidiyorum bir an duygularıma engel olamıyorum keşke benim annemle babamda sağ olsalardıda onlarda bana öyle muhabetle yaklaşsalardı tıpkı çocukluğumdaki gibi off be osman babacım babamı çok özledim çooooooooooooook gözümde tütüyoryeni karahisarın arzumanı,sıhhiyesi herkesin derdine merhem yetiştiren canım babacım ruhun şaad olsun.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AYŞİME BACIM BİZİ YAKIN TAKİBİNİZ BİZİ ÇOK
MEMNUN EDİYOR ÇOK SAĞ OL SEVGİYLE KAL
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.12.2010, 12:22   #843
aysima58
Usta Yiğido

sizi çok seviyorum osman babacım sefil annemide sizi anne ve babamın yerine koydum keşke yakın olsaydınızda hiç değilse bayramlarda ve özel günlerde gelip ellerinizi öpseydim bir nebze belki yüreğim ferahlardı kendinize iyi bakın olurmu sağlığınıza beslenmenize dikkat edin siz bu sitenin iki gülüsünüz siz olmasanız ne ben nede kardelen kardeşim girmeyiz siteye çünkü biz aramızda telefon görüşmesi yapıyoruz ve hep sizden bahsediyoruz diyoruz yani sefil annemle osman babamız olmasa bizim sitede ne işimiz var ama gerçek bu allaha emanet olun ellerinizden öpüyoruz ikimizde kardelenin bilgisayarı bozuldu siteye giremiyorda ben aracı oluyorum onun yerine hoşçakalın babacım ve annecim sizi çok ama çok seviyoruz.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.12.2010, 14:17   #844
AŞIK SEFİL
Usta Yiğido
NO AVATAR

AŞIK SEFİL Şuan AŞIK SEFİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.03.2013 18:04

Tecrübe Puanı: 878 AŞIK SEFİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sizi çok seviyorum osman babacım sefil annemide sizi anne ve babamın yerine koydum keşke yakın olsaydınızda hiç değilse bayramlarda ve özel günlerde gelip ellerinizi öpseydim bir nebze belki yüreğim ferahlardı kendinize iyi bakın olurmu sağlığınıza beslenmenize dikkat edin siz bu sitenin iki gülüsünüz siz olmasanız ne ben nede kardelen kardeşim girmeyiz siteye çünkü biz aramızda telefon görüşmesi yapıyoruz ve hep sizden bahsediyoruz diyoruz yani sefil annemle osman babamız olmasa bizim sitede ne işimiz var ama gerçek bu allaha emanet olun ellerinizden öpüyoruz ikimizde kardelenin bilgisayarı bozuldu siteye giremiyorda ben aracı oluyorum onun yerine hoşçakalın babacım ve annecim sizi çok ama çok seviyoruz.
canım çok teşekkür ederim bizde seni ve kardeleni çok seviyoruz
ilgine ve alakana çok çok teşekkür ederim sevgiler
AŞIK SEFİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı AŞIK SEFİL'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.12.2010, 17:14   #845
ece4858
Usta Yiğido
NO AVATAR

ece4858 Şuan ece4858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.04.2012 20:18

Tecrübe Puanı: 829 ece4858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
AŞIK SEFİL Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bülbül misali figan ettim daldan
arıydım usandım petekte baldan
ağardı siyah saçlar gurbetelden
geçti garip ömrüm sona yaklaştı

anne babanın sevgisine doyulmaz
akrabalar yaban yere koyulmaz
dert keder boydan aştı sayılmaz
hangi birini sayayım bine yaklaştı
ece4858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ece4858'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.12.2010, 00:23   #846
aysima58
Usta Yiğido

Alıntı:
ece4858 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
anne babanın sevgisine doyulmaz
akrabalar yaban yere koyulmaz
dert keder boydan aştı sayılmaz
hangi birini sayayım bine yaklaştı
eline yüreğine sağlık canım kardeşim sefil annecim ne teşekkürü sen benim canımsın sizin ellerinizden yanaklarınızdan öpüyorum sizi size sizi allaha emanet ediyorum kendinize dikkat edin bak ece kardeşim üzülürse bende üzülürüm sonra dimi ece kardeşim.
Alt 28.12.2010, 13:35   #847
ece4858
Usta Yiğido
NO AVATAR

ece4858 Şuan ece4858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.04.2012 20:18

Tecrübe Puanı: 829 ece4858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eline yüreğine sağlık canım kardeşim sefil annecim ne teşekkürü sen benim canımsın sizin ellerinizden yanaklarınızdan öpüyorum sizi size sizi allaha emanet ediyorum kendinize dikkat edin bak ece kardeşim üzülürse bende üzülürüm sonra dimi ece kardeşim.

teşekkür ederim ablacığım o sizin kalp güzelliğiniz
ece4858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ece4858'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.12.2010, 16:15   #848
aysima58
Usta Yiğido

selam yapalı köyü nasılsınız sefil annem osman babam ece kardeşim iyisiniz inşallah.hayırlı akşamlar sizlere.
Alt 31.12.2010, 18:49   #849
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36

Tecrübe Puanı: 3361 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tüm köylülerimin yeni yılını kutlar hayırlara vesiyle olmasını dilerim
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.01.2011, 07:51   #850
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Osman Ece Abimiz nezdinde, Tüm Ece ailesinin ve Yapalı köylü dostların yeni yılını kutlar,Rabbimden Sağlıklı uzun ömürler dilerim.

Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir)