![]() |
#8571 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() öğlen ezanını dinliyorum
Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Allâhu Ekber Allâhu Ekber اَللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Lâ ilâhe illâllah لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ
![]() |
#8572 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Metallica - Master
End of passion play, crumbling away ihtiras oyununun sonu , dağılıp gidiyor her şey yavaş yavaş I'm your source of self-destruction öz yıkımının kaynağıyım ben Veins that pump with fear, sucking darkest clear korku kol geziyor damarlarımda Leading on your deaths construction sonunu hazırlıyor senin Taste me you will see tadıma bak , anlarsın more is all you need tek ihtiyacın olan daha fazlası you're dedicated to how I'm killing you kendini seni nasıl öldürdüğüme adamışsın Come crawling faster sürünerek yaklaş , çabuk ol obey your Master efendine itaat et your life burns faster yaşamın kül olup gidiyor hızla obey your Master efendine itaat et Master efendine Master of Puppets I'm pulling your strings kuklaların efendisiyim ben , iplerin benim elimde twisting your mind and smashing your dreams kafanın karıştırıyor , rüyalarını alt üst ediyorum Blinded by me, you can't see a thing kör ettim seni , göremezsin hiçbir şey Just call my name,
![]() |
#8573 | |
Moderator
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#8574 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1450
![]() |
![]() AVRUPA VE DÜNYA HABERLERININ OKUMAKLA MESGULÜM SU AN
![]()
![]() |
#8575 |
Moderator
![]() ikindi ezanı
Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Allâhu Ekber Allâhu Ekber. اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü en lâ ilâhe illâllah اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً رَسُولُ اللّه Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale's-Salâh حَىَّ عَلَى الصَّلاةِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Hayye ale'l-Felâh حَىَّ عَلَى الْفَلاحِ Allâhu Ekber Allâhu Ekber اَللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ Lâ ilâhe illâllah لا اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ
Asil İnsan İdare Eder, Aciz İnsan Şikayet Eder, Basit İnsan İftira Eder, Dürüst İnsan Sabreder... Konu Salim58 tarafından (18.08.2009 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8576 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Salim abi o kadar ingilizcem yok. Türkceye çevirilmiş halde olan sitelerden alıntı yapıp yazıyorum.
![]() |
#8577 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 987
![]() |
![]() Zülfü LİVANELİ - Böyledir Bizim Sevdamız
yuce daglar basinda mi, zemherinin kisinda mi, su gonlumun bir umudu gulum... gozlerimin yasinda mi. kirilsa da kanadimiz, asiye ciksa adimiz, duyan duysun, bilen bilsin gülüm. boyledir bizim sevdamiz.
![]() |
#8578 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Su anda Club7house kardesimi dinliyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |